-*-




Before you judge me, take a look at you
Can't you find something better to do?
Point the finger, slow to understand
Arrogance and ignorance go hand in hand

Transformation



Hahaha, denna är från mitt MPRB-arbete, från ordet "förändring". Vem tänker ni på?.. HAHA.

Mon(ey)day

Då har man vaknat 2 gånger. Underbart var det. Halv 8 var jag som en stenad orangutang, men det ordnade upp sig när jag typ älgade (tänk er hur en älg springer/går) hem till min säng där jag återigen blev en stenad orangutang och sov vidare till typ halv 1. Underbart! Jag låter som en riktig jävla man för tillfället, min hals har förvandlats till väldigt grovt sandpapper. But I like it, nu speglar rösten mitt riktiga jag. I'm the man!

Förresten är det 1 vecka tills vi börjar härja igång studentveckan. Fyfan vad sweet den kommer bli. Fattar ni eller? Nä, inte jag heller. Syyynes!

This shit doesn't make sense

Yo gangstas'!

Fortfarande förkyld och halvjävlig. But still: MYCKET bättre att vara det nu än på studenten. Dagen började med att jag vaknade väääldigt utvilad, vilket var jävligt nice. Sen bar det av till mormor, vidare till pappa, vidare till Sanna på Örnäset. Vi båda hade inget att göra så vi drog ett impulsivt häng @ hennes mysiga crib. Som vanligt drack vi alldeles för många koppar té, och när jag kände att jag blev alldeles för påverkad åkte jag hem. HAHA ne, men vi drack té och såg på film. Synd bara att jag inte kunde slagga där, för.. JAA JAG SKA UPP HALV 8 IMORGON!!!!! JIPPIE!!

Ville hoppa på någon stackare och skjuta den jäveln (offret hade säkert förtjänat det) (skoja bara) (jag är inte så hemsk) när jag kom på att jag inte har sovmorgon imorgon. Jag ska till läkaren 08.00 på audiogram och sedan ska dom väl kolla i mitt öra och se så allt är normalt I guess. Så, då vet ni det!! HIHI.

Jag har förresten en fråga till alla mina söta bloggläsare (älskar er alla! Vore inget utan er! ♥ fniss!!) hur fan man översätter "make sense" till svenska? Typ "Det makear ingen sense" och liknande. HUH?? Jag godtar inte de som tycker översättningen blir "Det har ingen betydelse". Det är inte fullt rätt. Ta er en funderare på den va!

Så ser mitt öra ut. Tänkte bara så ni visste.


Saturday

Idag är mitt huvud som en medicinboll, min näsa som en propp och min hals som en bit sandpapper. Och trött som fan är jag också!

Kring kvart över 11 gick jag från skolan och Gesällen, jag tror det gick bra för Emelie iallafall! Och det var lika kul att gå genom stan när jag skulle hem, folk kastar inte bara en extrablick, utan gärna 5 minst. Hahaha. Jag sitter och väntar på att mamma ska vara klar på Storheden, men jag vet inte om det kommer hända dom närmsta timmarna. Hon är inte den snabbaste om man säger så. Funderar på att lägga mig en kvart eller 5. Peace!

13 och 15 dagar!

Truth

Såja. Då var man färdigcreppad och fin. Varför har jag inte sån här volym vanligtvis? Mycket finare!

Fruktansvärt trött är jag. Fruktansvärt hungrig och fruktansvärt slö. För jag ids inte gå och göra mig något ätbart. Hahaha. Imorgon blir det att stiga upp tidigt för Gesällen, sen vet jag inte om jag möter upp mamma på stan eller om dom bara hämtar mig. Jag vill att vi ska gå på stan så jag kan snika till mig lite nagellack, nagellim och ringar. Hehehe. Jag vill ju såklart snika till mig miljoner fler saker, men där går nog gränsen, jag kan tyvärr inte snika till mig allt. Mamma, varför blev du inte miljonär? HEHEHE. Alltid något man kan fråga sig. Får fråga pappa när han kommer hem också. Hoppas på ett jävligt vettigt svar!

Annars så... Ska jag iallafall till mamma och titta på Eurovision. Fyfan vad skamligt att vi inte kom med, HAHA fattar ni hur jävla skämmigt det är!? Så jävla pinsamt. Men så går det när man skickar en tjej som ställer sig på scen med en halv-puttenuttig klänning, svarta leggings, röda converse (!?!?!?!?) och typ en krona på huvudet. Naw. Bröst och kortkort ska det ju vara. Haha nä, men ni fattar ju. Lite mer glamouröst hade det väl fått vara. Nåja. Adjö, coolers.


??????

Cash is king

Värd skoldag. Mycket värd. Eller så inte.

Jag mötte upp Sanna utanför mig, så trallade vi till Hackspetten och var på en 10 minuter lång engelskalektion. Mycket ovärt om jag får säga det själv. Jag som var så jävla trött när klockan ringde!!!

Efter det gick jag och drog ett KU (HEHE kontoutdrag). 42 riksdaler finns på kontot. Det kommer man ju långt på. Eh. Annars hittade jag miljoner saker jag ville ha. Synd bara att inget utav det jag ville ha kostade mindre än 42 kr :( När vi suktat klart efter diverse grejer så gick vi hem till mig, drack 3875 liter té, åt brownies, snackade skit och kissade. HAHA, flera liter té resulterade många toabesök. Så går det!

Inget annat att uppdatera om. Ikväll ska håret creppas, jag är konstigt förkyld och Gizmo har en ful frisyr. HAHAHA

You should know

Hmm. Jag har ont i halsen. Naaaat good. Skoja, sååå mycket bättre än att få det på studenten. Så jag är väl tacksam på ett sätt, hahaha. Nu ska jag bara hota vädergudarna att det blir bra väder på studenten. Mig är fan inget att leka med. JUSTE, THOR, HÖR DU DET!?!?!? JÄVLAS INTE! Skoja. Måste kolla upp vad väderguden heter.. Zeus tydligen. Who gives a fuck, Zeus ska iallafall inte jävlas med oss den  11:e. Han får komma tillbak den 13:e när jag lämnar den här stan. MOHAHAHA!

Vad kommer resten av veckan att bjuda på? Jo.. En engelskalektion (förhoppningsvis den allra sista) imorgon, också troor jag det är imorgon Emelie ska creppa mitt hår inför Gesällen där jag ska vara långhårsmodell på lördag. Tycker synd om henne, jag kommer typ vara empati-nervis utan att behöva. Sån är jag bara, hahaha.

Meeeen det kommer nog gå bra! Jag älskar förresten när håret är creppat (JAJA HUR SKA JAG VETA HUR DET STAVAS!?) för det blir typ.. 10 ggr så tjockt och det går att göra vad man vill med det. Typ använda som kudde. Jag har ju som sagt listat upp vad som är positivt med det. Men jag saknar tyvärr kunskaper om hur jag ska länka er till det inlägget. Förlåt. Även fast ni inte bryr er. HAHA, detta blev ju inte alls ett långt inlägg om ingenting. Hejdå..



I feel my world shake, like an earthquake

Hej ni glada och sura.

Här sitter jag på balkongen med datorn i famnen, äter melon och funderar på att vara en MVG-elev och skriva sista writingen till engelskan, bara för att vara en engagerad och duktig elev som jag annars inte är.. Jag har nämligen tänkt se om läraren verkligen har märkt att jag inte har lämnat in den.. HAHA.

Okej, jag ljög lite. Jag sitter inte på balkongen, jag sitter i mitt rum. Men jag fick en stor lust att sätta mig ute på balkongen med datorn och chillera där. Men så fruktansvärt jobbigt! Det börjar väl typ regna och åska eeeendast för att jag skulle göra det. Och inte för att tala om orkaner, tornados och tromber heller. Jag menar, när det väl börjar kan det väl.. börja. Så jag stannar nog kvar här. Men jag överväger om jag verkligen ska vara en duktig elev eller inte.. Vad tycker ni? Tror ni lilla Eva vill se den sidan av mig? HIHI!

Igår tillbringade jag mestadels av dagen hos Rebecca med trevlig middag med några Kirunabor. Rebecca pluggade och jag tittade på. I typ en kvart. Höhöhö. Jag slaggade iallafall där och kom hem för en stund sen. Den fisen har lämnat Luleå för Göteborg tills på måndag. Den jäveln. USCH VAD VIDRIGT!!!!

15 och 17 dagar kvar.


Söt gammal bild från PDOL - 07.

Weirdo

Alltså. Jag undrar vad dom tänkte när dom döpte dessa orter, sjöar o.s.v...:

Lilla Runken
Kåtebo
Barslida
Porrajärvi
Bröstvägen
Bögholmen
Röva
Valefittan
Snorrevägen
Pattebo
Horhult


HAHA fann dom något roande eller logiskt med dessa namn? Hej jag heter Camilla, jag bor i Valefittan. Normalt? Nja.

Young and smart


Jag tänkte berätta om den här tjejen. Camilla, 4-5 år gammal.

Detta kom på tal tidigare idag, så jag måste bara skriva ner detta. HAHA.

När jag var liten var jag vegetarian. Till ungefär 10 års ålder eller mer(?). Jag åt inte kött. När vi grillade smaskiga kotletter och saftiga oxfiléer så åt jag inte det. Jag åt grillad korv istället. När vi åt en god fläskfilégryta åt jag antingen falukorv eller köttbullar. För jag var faktiskt vegetarian. Japp!

Jag var även allergisk mot senap. För det var (är) så vidrigt.

När någon frågade om min pappa var Farbror Melker så var han det. (Min pappa har varit väldigt lik honom. HAHA)

Då kan jag börja förklaringarna:
  1. Jag tyckte inte om kött. Jag fick lära mig att all fläskfilé och sånt hette "kött", så jag åt inte kött! Jag var ju faktiskt vegetarian! Hur fan skulle jag veta att korv och köttbullar också var kött? Dah? Har ni frågor angående vegetarianer är det ju bara att fråga mig, jag vet ju hur det är.
  2. Senap har aldrig varit min grej. Det är vidrigt. Men nu kan jag erkänna att jag aldrig har varit allergisk mot senap. Man kommer inte långt på att ljuga :(
  3. Jag kunde ju inte hålla mig från att ljuga om att pappa var Farbror Melker om folk verkligen frågade. Jag hade ju världens chans där alltså.

Four seasons

Sitter på min sista graflektion. Nästan.. Sista graflektionen jag jobbar iallafall! Jag är klar med Grafisk kommunikation C nu och det känns.. UNDER-FUCKING-JÄVLA-BART! Fattar ni!? Weeeiho. Funderar på om jag ska bränna ner alla mina arbeten så det är gjort. Då slipper jag göra det nästa vecka.
Detta är sista arbetet:
Finish, done, complete and clear



HAHA bra det såg ut när jag hade skrivit att jag ska bränna ner alla arbeten. Ja, jag ska bränna ner dom. På en skiva.

Learning

Okej.. Dagen i ära har lärt mig att:

  • Även om man säger att man ska göra både utvärdering och engelska precis när man kommer hem, så betyder det inte att man gör det.
  • Ju mer té man häller i vattnet, ju fortare drar det och blir mörkare. Men det blir absolut inte godare...
  • Det går inte att ta bort låtarna man importerat till spotify efter man redan gjort det i ilskan kring 30 gånger.

  • Det man drömmer har inte hänt i verkligheten. För jag vaknade inte upp som mästerkock i Thailand.
  • Jag har suttit hur länge som helst och lyssnat på Metallicas cover på "Die die my darling" i Rebeccas bil och tänkt att sångaren lät nåt så jävulskt som James Hetfield. Det var han. När jag kom hem visade det sig att jag har låten på datorn, och anledningen till varför jag inte lyssnat på den så flitigt var för att kvallan var något att jämföra med... bajs? (Bara för att vara mogen alltså, inget annat). HAHA låter inte som samma låt. Kul, tycker jag.

Fucktardbook

Nu är jag upprörd. Facebook sitter och skriver in information om mig som inte stämmer!!!!!!! :(


  1. VILKEN FILM ÄR "VEM ÄR GRISEN?"???? FINNS INGEN SÅDAN!!!!
  2. "Du tror jag sover, men det gör jag inte... JAAAAAG GLIIIDER!".... Det är inte ens något jävla TV-program!? Håll koll, facebook!
  3. Jag vill inte att detta ska visas för offentligheten!?
  4. VARFÖR FÅR JAG INTE TA BORT DET DÅ?
  5. HALLÅ?!?!
  6. Nu fortsätter jag hetsa.
  7. Dom borde ju akta sig, konung Karl Gustav är ju som sagt med mig här.
  8. Ovanstående intressen och aktiviteter är inte på skoj. Något fel med det eller?

Twist and shout

Spännande dag!

Redovisning som pågick under halva min livstid, sen ett hål och sist engelska.

Redovisningen betyder att jag avslutade MPRen idag, har bara en utvärdering kvar, vilken säkert tar kring 5 minuter.. Så.. Jag är typ.. Ganska klar med skolan. AH!!!!

Bara för att min blogg suger tänkte jag visa att jag ansträngde mig idag. Jag tog 2 bilder. HAHA!


Blond Sanna. Erkänn hon blev läcker? :D


Här har ni Sveriges konung Karl Gustav. Han deltog under vår redovisning, snacka nervis alla var eller!

Vem var det som dog?

Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afghan

 

HAHAHA alltså jag måste bara tipsa er om http://saltmannen.se, det är vad jag sitter och roar med mig just nu.

 

Fast den här är fan en av de klockrenaste:


21

Jag saknar:

Att dricka en efes, behöva be om servetter att torka bort svetten med, äta en toast på efes büfe, komma hem när solen går upp, vakna när solen går ner, känna den underbara känslan att äntligen vara framme vid Migros och gå in och kyla av sig, få Migrospersonalen att hata en, gå ut i en vägg av värme igen, fylla på kontör på turktelefonen, säga till alla jobbiga försäljare att jag är från afrika, lova alla restauranger och butiker att vi ska komma nästa dag, komma på ursäkter till varför vi aldrig kom, köpa 2,5 liters cola, dricka en ayran med sugrör, beställa en special without cream på Queen's, dricka den sista vodkabullen som egentligen inte behövdes, vakna bakis och bara hitta en skvätt vidrig persikojuice i kylen, prata engelska med någon och trots det inte fatta vad dom menar, sjunga väldigt högt över hela Queen's "WE WILL, WE WILL FUCK YOU!", bli stannade av fascinerade turkfamiljer och vara med på kort i förundran över hur vit man kan vara, lyssna på turkar som sjunger med i "Boten Anna" - vilket leder till ett gott skratt, välja kläder som inte visar lökringarna som bildas efter 5 röda, bråka om vem utav oss som ska ta väska, vilja döda försäljarna när man ska köpa kläder (HAHA), tvingas sitta i Mustafas bar trots brist på plats - det går alltid att ordnas på något sätt, gå och handla hos söta gubben i Damlatas nära vår gamla lägenhet, lura småpojkar på 15 kr när man handlar meloner, undra hur många taxiturer man egentligen ska överleva.

Lite att läsa igenom va? Dock vet jag att bara intresserade läste, men det finns så mycket mer. Kände att det fanns en liten gräns, HAHA. Jag känner att jag längtar så hårt, och jag känner att det ändå är så lite tid kvar. Jag måste fixa miljoner saker innan. Med ett tomt bankkort. Hur fan ska det gå. Den som lever får se. 21 dagar kvar!


Dim cay


Jag och världens bästa

Den här gången ska vi bli bruna. Vi ska hitta charmen i vattenlandet, sitta och svalka oss i Dim cay och shoppa på Alanyum den här gången. Vi ska! Aiiiit brushan?

If you wanna be the best

Alltså. Jag fattar inte varför söndagar finns. Söndagar är så sinnessjukt tråkiga så det finns inte.

Nog för att det alltid skulle finnas en söndag om söndagen togs bort ändå. Whatta. Jaja, söndagarna känns inte lika hemska när det börjar vara sommar jämfört med när det är vinter och kolsvart dygnet runt. Tack gud för sommaren!!!!!!!!!!!!! Dock skulle det inte skada om vintrarna var kortare och somrarna mycket längre. Men nu beror det ju också på vart på jordklotet man befinner sig..

Idag var det meningen att vi skulle och träna. Pappa skulle bara vara borta på morgonen, men han har fortfarande inte kommit hem? Heh. Det visade sig att det han skulle göra tog lite längre. Så det blev ingen träning idag heller. Har inte tränat sen i tisdags, är så jävla fet just nu. Valkarna hänger ut genom fönstret. Jag kommer få ta bärgaren till skolan imorgon.

Internt skämt, för dom som inte hänger med, mohahahaha. Imorgon är det redovisning av MPR. Sen är det hål i exakt 4,6 evigheter, sen har vi engelska. Myspys. Måste ju bara nämna det en gång till: FYFAN VILKEN TRÅKIG DAG!!!!!! Hejdå.



Denna påminner så mycket om förra sommaren. Just den här remixen. Yee-ha.


Fuckin' awesome me

Idag har jag inte gjort så mycket som pendlat mellan datorn och andra delen av lägenheten för att stoppa i mig ätbara saker. Men det slutade med att Rebecca, Johanna och Jenny hämtade upp mig, så for vi till Jenny för att röka vattenpipa, men det gick inte så bra utan kol eller tobak. Så tillslut hamnade på en liten fest där även min bror råkade befinna sig. Full och glad. Berättade att om jag eller mina kompisar någonsin blir slagna så ringer vi honom. Jag får inte gå hem ensam. Jag ska säga till om jag inte tar mig hem för då fixar han det. (x 100. Upprepningar fanns det gott om!) Men det är gölligt. Pluttbrollan. Helt okej kväll, mycket bättre än att sitta hemma och fisa iallafall. Men nu ropar sängen på mig. Har saknat den litegrann, hähähä.

Hockey

Ingen har väl missat att det är hockey?

Nä, tänkte väl det. För här i huset lever pappa och Linus om så hela stan borde väl höra. Tur att inte Niklas också var här, då hade det låtit ännu mer. HAHA. Sist Sverige gjorde mål var när pappa var ut med Gizmo. Och nyss påstod han att dom kommer göra mål när han går ut, så han gick ut med soporna, endast i hopp om att Sverige skulle göra mål. Så jävla cpstörd. HAHA sötpappsen.


Dust to dust

Alltså. Jag är sååå förundrad över en grej.

HUR FAN KAN JAG INTE HA SVÅR ASTMA!? Jag menar, det måste ha bildats på något vänster med tanke på hur fan mitt rum såg ut. Jag har tänkt aslänge att det är dammigt, men helvetes-jävla-dammigt var det. Eller nej förresten, det var bara förnamnet. Det var ännu jävla dammigare. Fyfan vad vidrigt. Jag har säkert massa partiklar och djur som lever loppan i mina lungor utan att jag känner nåt. Haha seriöst, tack mig själv för att du städade idag. Nu känner jag mig jävligt duktig och det känns rent. Det kändes så bra att jag förtjänade cola serverat i vårat största glas (glaset jag kallar för bakisglaset, som jag alltid fyller med vatten och har vid sängen när jag har partajat, med andra ord).

Annars då? Jag har suttit med pappa på balkongen och skrattat åt folk som måste springa stadsmaran. HAHAHAHAHA!!!!!!!! Så jävla kul. Ni fattar inte hur jävla kul det är. Syyynd att jag slipper liksom :( Kommer ihåg förra året, det var typ +68 och steeekande hett. 2 vätskestationer. Folk hade tydligen trillat ihop så de var tvungna att åka ambulans p.ga. värmen och vätskebrist. Inte så konstigt. Hoppas stackarna får minst 3 vätskestationer den här gången iallafall. Men det är fortfarande kul att de måste springa den. Mohahaha.

Soon

Alltså, nu har det slagit mig. Att listan jag delade med mig av för några dagar sen, den som visade hur mycket jag har kvar i skolan, är typ.. tom? Jag måste ju ha jobbat rätt bra i veckan, för jag har fan inte mycket kvar!? Whatttaaaa. Jag har kanske 1 liten writing i engelska (om min lärare kommer ihåg det, d.v.s. HEHEHE), redovisningen i MPR och en halv illustration kvar i graf. Gud, jag blir så jävla glaaaaad! Som jag har längtat efter det här! NI FATTAR INTE!

För övrigt är det alldeles för få dagar kvar tills studenten och Alanya. Jag blir så jävla överlycklig. Jag borde fixa min väska så det är gjort. Den har ju inga hjul, you know. Lill Challen. Bara det att om jag sätter mig och gör det själv så slutar det med att jag måste köpa en ny väska. Orkan't. Väntar på pappsen istället, hahaha.

Say what now?

Baaaara för att uppdatera. Inget annat liksom. Detta gör jag för er skull.

Nu är jag hemma! HEHE. Okej, jag har varit det i strax 1 timma. Det blev gode kallt på udden, så jag och Josse begav oss till mig eftersom hon skulle skjutsa hem Emmelie sen. Men precis när vi landat här så ville Emmelie hem. HAHA, så Josse fick hoppa i skorna och ta på sig kläderna igen och bege sig mot udden igen. Fast det var lika, jag är fan rätt trött. Inte så konstigt med tanke på att jag aldrig fick somna inatt. Jag fick inte ens ta en powernap nu på dagen. John blund har typ nåt emot mig. Borde reda ut detta med honom. Vi måste göra upp. Även om det ska krävas knytnävar och blåtiror. NU JÄVLAR!!!

HAHA hela dagen har jag undrat, över googles lilla... vafan är det, ja, logo. Jag har undrat hur fan dom tänkte att det där skulle föreställa ett g, och sen när jag suttit och granskat det så börjar det leva om. Jag tänkte: "Wtf!?" Då visar det sig att man kan lira pacman!!!!! HAHA FATTAR NI ELLER! Jäla påhittiga dom är. Ska fortsätta lira lite nu. Piz.


Burning hard, loose and clean

Här sitter jag och väntar på svettJosefiiiine. Hon luktade illa tidigare så jag bad henne gå och duscha. Ja, jag kände det ända till stan från Bensbyn. Usch. Nä, nu ska jag sluta vara omogen. Hon är iallafall påväg att hämta mig, så ska vi till Emmelie och umgåsas med henne och Rebecca. Sen blir det typ udden. Jag ska vara nykter och skötsam!


Såhär skötsam ska jag vara. Det är Josse som sitter där nedanför, hon tar sig inte upp på draken. Loosaah.


Turn the lights off

Idag avslutades livskunskapen, med film, juice och mackor. Dock drack jag bara juice, men who gives a fuck? Inte du iallafall. Sen var det engelska, och efter det studentmöte. Jag uttrycker mig som Sanna, det var som en polsk riksdag. Vår klass suger på att komma överens, och hur länge vi än sitter så kommer vi ändå inte överens! Hahaha. Till sist stannade vi några kvar och skrev en studentsång, OH YES! Hahaha den äger.

Sen var skolveckan över. Holy mother vad jag har ansträngt mig i skolan i veckan. Eh. HAHA. Jag, Sanna och Rebecca gled på stan innan vi drog hem till Rebecca och stekte på hennes bakgård. Fy sjuuuttton vad varmt det var. Pizza och glass fick vi också. Asgott. Nu sitter jag hemma och är röd i fejan tror jag, och jag vettefan men jag är helt jäääävla slut, ont i huvet, magen och typ dåsig? Solsting frågetecken=>? Vettefan. Jag häller iallafall i mig vatten och försöker få det att bli bättre, mohahaha. I hope so yaa.


Täääänkte ba.. Lägga ut en bild på mig själv. Ni kanske har glömt hur jag ser ut, för jag lägger ju aldrig ut bilder på mig själv här i bloggen. HAHA.

Font ja en körv?

Alltså... Finns det något godare än rå falukorv? HELT SINNES VAD GOTT DET ÄR! Skulle det finnas en rå-falukorv-diet hade jag varit smal som en sticka. HEHEHE. Gött som fan alltså. Synd att falukorv inte finns i Turkiet... Jag får typ be mina föräldrar posta ner falukorvar åt mig i omgångar. HAHA. Nog för att det faktiskt finns en liten grishylla på stora Migros vid otogar (alla som inte har varit i Alanya tänker ba: whatttaaaa? men tyvärr så är det så nu. Bu-hu liksom.) där ett paket bacon på typ 80 gram kostade skjortan. Men det fanns! Hehehe.

Detta är något man borde ta med sig:
  • Lösgodis
  • FALUKORV
  • O'boy
  • Kaviar
  • MARABOU
Finns säkert något mer. Men det är några utav dom sakerna jag verkligen saknade där nere. När vi väl fick våra kaviartubar satt vi typ och slickade i oss kaviar. HAHAHA.



Kändes ju verkligen passande att stoppa detta grisiga inlägg i Alanyakategorin. HAHA, oops?

HAPPY DANCE



Detta kan ju bara betyda en sak:
  • JAG KLARADE NKPROVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111one
  • Marianne var snabb på att rätta? Huh?!??!?
  • Jag är snygg.
  • Jag är bäst.
  • Jag kan bajsa på NKboken om jag vill.
  • Det kan jag inte alls, för då måste jag betala en ny.
  • Det som är på boken är en morakniv, för blindstyren.

Rock that body

Hey på er!

Igår efter jag hade gjort provet och varit på Gossip så ringde Rebecca och ville att jag skulla äta grillat hos henne. Ofta man tackade nej liksom, och det är jag inte ledsen att jag inte gjorde, för gott som fan var det! När vi ätit oss feta och glada så for vi ut på spontana äventyr. Lite vin och öl (jaja lite tequila också då....) på udden med härliga människor, vidare till The Corner och slutade i norra hamn. Älskar spontana kvällar, dom blir alltid så bra! Och det är ju inte fyskam att det är stekvarmt här dagarna in och nätterna ut. ÄLSKAR SOMMAREN!!!!! Fast det tror jag inte ni har missat, hähähä.

Nåja. Idag vaknade jag med en söt liten huvudvärk, vilken fick mig att tyvärr stanna inne till typ halv 2. Sen mådde jag bättre och drog på mig shorts, linne och gladiatorsandaler (vilka jag invigde idag. Yippeey!) och gick ut med Gizmo en liten sväng. Eftersom jag satt och vrålade och levde rövare i Rebeccas bil igår (hon är typ JÄTTEBRUN jämfört med mig...) så bestämde jag mig för att bruka den lilla solplätt vi har på balkongen och solade benen. Det var rätt.. Tråkigt. Men har jag inte helt fel så har vi mer sol om typ en timma, så då kanske jag kan försöka ändra min kritvita nyans. Hehehe. Skål Camilla, det var ett jävligt tråkigt inlägg. Men såna måste ju också finnas. Tack alla för igår, den var vääärd! Heippa.

Onsdag

Hey på er!

Jag vaknade utvilad där kring 10 imorse, så jävla skönt. Men när jag kom på att jag måste plugga så kände jag hur ögonen ville stänga igen och sova vidare förbi provet, men ÅH snälla att jag klarar detta nu!!!!!! Förbered er på en arg Camilla om jag inte lyckas. Men det är lugnt, provet kommer inte rättas förrän nästa millennium eftersom Marianne inte är känd för att rätta prov och liknande snabbt. När vi gjorde ett arbete innan jul så hade hon inte ens rättat klart dom på skolavslutningen därefter. HAHA fail.

Jag har tänkt lägga mig och steka (vilket BEHÖVS), fast vår balkong brukar dela med sig av typ 1x1 meter sol som flyttar på sig. Fast, vad vet jag? Kanske den steker på vid någon annan tidpunkt. Men i så fall är det väl typ mellan 3-5 någon gång, och då är jag inte hemma. Först prov, sen ska jag till Gossip så Emelie ska få öva frisyren på mig igen! Weeeiho. Vi hörs sen!

Study and dying

Idag har jag pluggat såhär mycket:




Mellanrummet betyder: ingenting. Men igår pluggade jag faktiskt, och jag känner mig hyfsat säker. Fast nu lovar jag inte att jag är hyfsat säker, för man vet aldrig.. Haha, så jag ska läsa igenom allt några gånger (hoppas jag). Jag har ju lurat mig själv hela dagen att jag kommer ha sååå mycket tid imorgon eftersom provet inte är förrän 15.00. Men bullshit, känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå inte satsa så hårt på att plugga imorgon. Bara för att jag är så jävla slö. Annars har jag lirat Donkey Kong Country 3 - Dixie Kong's Double Trouble. HAHA försök hitta ett spel med ett längre namn. Jajajaja, jag antar väl att jag måste dyka ner i NKböckerna nu. James ska nog få sjunga för mig så allt går lite lättare. Tror han ska få sjunga en godnatt saga till mig också när det blir dags att nanna kudde. Vad fan skulle jag göra utan min iPod? Godnatters på er.


Såhär känner jag just nu.


Såhär ser jag ut när jag pluggar (kul att det ser ut som att jag har löshår?)


Sen ser jag ut såhär


Sen vill jag vara här


Jag vet att jag är söt, ni behöver inte säga det åt mig, hihihi.

I don't get it

Det här är en del saker jag har slängt några funderare på:
  • Vart är fåglarna när det är mörkt på natten? Dom sover väldigt få timmar om det visar sig att det är då dom sover.
  • När det är kvar jättelite i hårspraysflaskan, hur fan kommer det sista ut? Det är ju liksom någon slags vätska av något slag? Trots trycket eller vad det nu är så känns det ologiskt...
  • Varför börjar man snigla in sig genom dörröppningen när dörren är jättenära att smälla igen på en, istället för att gå normalt som man gjorde från början?
  • Hur man, efter 12 år i skolan, fortfarande inte kommit på konsten till ett effektivt och intressant sätt att plugga.
  • Varför får kvinnor lägre lön för lika arbete? Jag fattar verkligen inte?
  • Vem var det som kom först? Hönan eller ägget?
  • Hur kom dom på namn till saker och ting? Varför heter fåtölj fåtölj?
  • Hur sten inte kan brinna? (För att det är sten? JA, MEN VARFÖR!? V-A-R-F-Ö-R?)
  • Varför saker och ting blir mörkare när det blir blött?
  • Vad händer när kronprinsessan och den där Boxer-Robert (förlåt, Daniel heter han visst) gifter sig? Har vi ingen kung senare eller?
VÄRT ATT FUNDERA ÖVER!

You make me smash the clock

23 och 25 dagar kvar.

HIPP HURRAAA FÖR HÄR KOMMER BUMBIMILLAAAAN

Mog1 av mig. Är glad som fan idag igen. Så jävla bra väder, ÄLSKAR DET SÅ JÄVLA HÅRT! Luleå hade varmast i Sverige igår. Sug på det era stockholmare!!!!!!!! Hahaha rätt kul att vi har en förjäääävlig vinter hur länge som helst, sen tar det en minut så är det sommar och typ 30 +. Men det kommer väl något bakslag om ett tag, väääänta bara!

Annars har vi redovisat dom klara arbetena i graf idag, fick rätt bra kritik så det gick väl bra antar jag! Hahaha. Sen gick jag på stan med Joss-e-fin(e), och sedan vidare hem för att pissa av Gizmo. Han blev helt pissed off!!!!!! Och betongbjörnen bakom våra hus blev helt pissed on!!!!!! HAHAHAHAHA SÅ JÄVLA SÄMST, nä nu skärper jag mig.

Imorgon är jag fett ledig, men jag har prövning i NK klockan.... 15.00! Någon som går media som blev förvånad? Nej, förstod väl det. Det verkar verkligen vara den ultimata tidpunkten. Onsdagar 15.00 i sal Ö2013. Hoppas nu att det går bra för min del, SNÄLLARÅÅÅ! Men man vet aldrig hur det slutar när man har Marianne. Jag kan lika gärna vara på MVG-nivå och ändå få IG. Naw.


Sååååhär såg jag ut sommaren 2007. Fan vad längesen det känns, hahaha.

Strike a pose

Detta är mina fotobilder. HAHA bilder till fotouppgiften kanske det heter. Mina modeller är läckrast i stan, synd för er andra att ni inte har använt dom som modeller till era arbeten. Too bad, too bad. Puss!!

Rebecca


Emmelie

Love is a four letter word, and never spoken here

Heeeey härliga måndag! (Längesen jag sa det och verkligen menade det på ett positivt sätt).

Dagen har bjudit på detta: sovmorgon, avslutad historiakurs, H&Mpaket, kort engelskalektion, stek på KH-trappan, cola, middag på ballen, sol, sol, sol och åter lite sol. Hur underbart låter inte det?

Jag känner att jag har fått färg iallafall, men det är inget negativt!! Synd bara att man inte kunde ligga i bikini. Men.. Jag känner inte för lägga mig i bikini på en trappa mitt i stan. HAHA. Kul det hade varit eller. Synd bara att jag tyvärr hade fått alla bilförare att krocka eller köra av vägen. För att jag är så jävla snygg. Eller så för att jag är så vit att jag hade bländat dem. Välj själv.


- "Camilla, vill du jag ska pilla? Okej, då ska jag paja din frilla. Vi skrynklar lakanen i din säääääng!"

Då vet ni vad jag och Basshunter har för oss. MOHAHAHAHAAAA. Nu är jag sugen på... Basshunter. HAHA nä, glass faktiskt. Hur gott hade inte det varit? Kanske min pappa vill vara snäll med sin dotter som råkar vara den bästa i världen och köpa en liten glass till henne. Hihihi.

Hit the lights

Alltså. Jag undrar om det åskar eller om någon gangster går lös med ett gevär någonstans i närheten. Har dock bara hört det en gång, så antingen är det åska, eller kanske någon som heter Oskar som går lös med ett gevär. HAHA när jag var liten trodde jag att det satt en stor man som hette Oskar uppe i himlen som kastade ner blixtrar och lät illa. Och precis nu slog det mig, att det är Oskar där uppe som gör det. Mysko att det inte regnar. Nu måste jag säkert stänga av. Too bad att ni inte fick ta del av mer instressant fakta jag hade att erbjuda. Fan alltså. Hejdå!





HAHAHA rolig jag är. Jag kan ju sitta här trots att det åskar, jag har ju en bärbar! HEHEHE. Eller vänta. Internet? Går det att sitta vid datorn då? Wtf. Kul då. Får väl gå igen.. Ha så jävla kul med det du håller på med, Oskar. Hejdå :(

Whatevah

Yoyoyo. Älskade ryssvärme, gift dig med mig! Jag älskar dig!

Hm.. Intressant start på ett inlägg. Nåja. Vad gör jag? Jo, det vanliga. Massa annat istället för att plugga röven av mig för att kunna Cypernkrisen till imorgon. Men jag har faktiskt fixat bilderna till graf, SCORE! Jag är klar. Bara utskrift som fattas. Det kirrar man imorgon, jappjapp.

Var tänkt att vi ska och träna idag, men jag tycker inte att jag borde.. Med tanke på att jag har massa att göra. Tänkte att det var längesen jag gjorde en såndär punktlista här på bloggen, känner av lite abstinens av att jag måste göra en nu. Ni ska få höra vad jag har kvar att göra här i sista gymnasietiden.
  • Redovisning i historia; Cypernkrisen.
  • Redovisning i graf: Detalj, ljus & typografisk affisch.
  • Göra klart ej svart/vit i graf.
  • Filmanalys i livskunskap.
  • Sista delen i final test i engelska c.
  • Prövning i naturkunskap a.
  • Redovisning i MPR.
Jag tror det var allt?... Va? Om jag inte visste att ni brydde er? Klart jag visste! Detta har ju varit aktuellt på nyheterna.




Good mood

Det känns så jeeefla härligt. DET KÄNNS SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! När det är 29 dagar kvar tills vi drar till Älääänya, och 26 dagar kvar till studenten. FATTAR NI? Också när det är sånt här kalasväder. Kan inte annat än dra på smilbanden lite eeeextra mycket. (Så tänker ni: WOOW KAN HON DET? Eh, ja det kan jag!!) Jag tror även jag har fått lite färg idag. Coolt eller. Nu kanske jag kan använda 1 grad mörkare foundation än den ljusaste? HAHA.

Jag har nyss ätit grillat, fy satans djävuls fan i helvete (...ursäkta?) vad gott det var. Och om ett tag kommer en mupp till mig. Vi ska tydligen plugga. Räkna inte med att det kommer vara så produktivt eller effektfullt...


Here comes the sun

Jag uttrycker mig än en gång som på facebook:



Jag sitter alltså ute och försöker få lite färg. Det kryper i benen och jag finner inte ron, men jag blir ändå lycklig av att det är så jäääävla bra väder. Jag älskar sommaren! Gå ut och sola nu blekfisar!!! Höhöhö.

For the very not first time

Nae fan alltså. Vettefan vad jag ska skriva, men jag har tråkigt så jag gör't ändå.

Nu tänker ni: "haha fucktard som sitter hemma halv 1 på en fredagkväll" (lördagnatt!? eh?? confuuuusing). Men what to do, what to do. Jag undviker att plugga. Men jag har faktiskt pluggat idag! Nyss till och med. Nu blev ni förvånade va?? Hääähähä, det blev jag med. Jag förvånar verkligen mig själv ibland.

Nej vafan, vad är ett bättre tidsfördriv än en lista? Huh? NÄ PRECIS, enjoy.

1. Fullständigt namn? - Maria Camilla Lundstig
2. Exakt ålder? –
18 år och 4 månader typ
3. Vart bor du? -
Luleå
4. Bor tillsammans med? -
Family här, family där.
5. Husdjur? -
Voffsing Gizmolurven
6. Färg på ditt hus? – Vitt typ
7. När är du född? – 1891 + 100 (måste tillägga att jag var tvungen att använda kalkylatorn….)
8. Klass? –
MP3A
9. Vilket år tar du studenten? -
2010 yääää
10. Något jobb? -
………. Låt tystnaden svara.
11. När ska du sova ikväll? –
Dunno. När jag blir trött.
13. Duschat idag? -
Nix
14. Kramat någon idag? -
Nej
15. Pussat någon idag? -
Nejz
16. Vad har du ätit? –
Hemmagjord pizzzaazaza
17. Dagens klädsel? –
Leggings, linne, tröja. Jättespännande.
19. Dagens sötnos? –
Musse. Och mamma. Hihihi.
20. Dagens roligaste? -
Nya skor!!
21. Har du många vänner? –
Njaaoaoao helt oki många, jag är då nöjd!
22. Hur många har du kysst? –
Usch jag håller mig bara till kramar!!!!!!
23. Vem kramade du senast? –
Minns inte.
24. Hur många vill du ha sex med? –
Jävligt många, HAHAHA.
25. Hur många du varit otrogen mot? –
None
27. Har du pojk-/flickvän? -
Nein
28. Vem pratade du med i telefon senast? –
Hmm…. Rebecca tror jag.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? –
Avisering, han/hon skrev att jag kan hämta ut mitt H&Mpaket.

 

FAVORIT:
31. Film? –
Pearlan.
32. Låt? –
Låtar ska det stå, men det orkar vi inte ta. hahaha
33. Mat? –
Det är olika men just nu; grillat. Mjaaah!!!
34. Dryck? –
Absint, mmmmm!
37. Stad? –
Jokkmokk. Där står alla mina renar. Trivs bäst med dom.
38. Land? -
Uzbekistan
39. Ämne i skolan? –
INGET
40. År? -
… Vet inte riktigt. Kan bli 2010?

 

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? –
Ellen!
42. Personen du kysste? –
HiHi.. hmm. Vem vare!?
43. Gången du spydde? –
Minns inte det heller. Det var då inte allt för längesen?
44. Gången du grät? –
Minns inte det heller. (Börjar fundera på om jag är dement)
45. Pizzan du åt? -
Idag
46. Gången du var i göteborg? -
2006
47. Gången du var i stockholm? –
Snart 1 år sen.
48. Gången du var full? –
I fredags. Alltså en vecka sen för er retards.
49. Gången du var hög? –
Haha nevah?
50. Personen som såg dig gråta? –
Vet inte.

 

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? -
Svart
52. Hund eller katt? -
Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? -
Festa men hemma och mysa ibland är vääärt.
54. Tv-spel eller datorspel? –
TV-spel.
55. Singel eller upptagen? –
Nja asså, singel blire nog haha.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? –
Lunaaaar <3
58. Ragga eller bli uppraggad? -
Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? -
Big brother.
60. Svart hår eller blont? -
Blont
61. Blåa ögon eller bruna? -
Blå
62. Choklad eller lakrits? -
Choklad
63. Göteborg eller stockholm? –
Både och egentligen, men Götet gillar jag nog snäppet mer.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? –
Right, right?
65. Coca cola eller fanta? –
Men cola!!
66. Pizza eller kebab? –
Pizza. Eller.. Ja.
67. Randigt eller prickigt? –
huhhh, randigt kanske?
68. Älska eller älskas? –
Både.
69. Leva eller dö? –
DÖ *cut*. Men leva såklart.

 

ANTAL:
70. Personer du älskar? –
En del.
71. Personer du hatar? –
En del där med.. hahaha
72. Personer som sagt jag älskar dig? –
Haha vet inte?
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? –
Vet inte det heller tror jag ^o)
74. Glassar du ätit på en dag? –
Har ju varit ung och galen en gång i tiden, men tyvärr har ju mitt dementa jag tagit över, så jag vet inte.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? –
Ingen har varit detta år, tror nog inte det blir någon heller.
76. Gånger du haft minnesluckor? –
Kul att ni sitter och retar mig för min Demens.
77. Piercingar har du? –
Öronen??
78. Personer du saknar just nu? –
Alltså jag måste bara fråga. VADÅ ANTAL! Vem fan sitter och räknar och skriver ett exakt antal.
79. Gånger ditt hjärta brustit? –
Vet inte. Några.

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu? –
Hmm.. Dom jag vill ha sex med. HAHA
81. Ska du träffa imorgon? –
Rebecca! :D
82. Sjöng du senast för? –
Mig själv.
83. Hade du senast en msnkonversation med? -
Sofie
84. Spelade du tv-spel med senast? -
Niklääs
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? -
Rebecca
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? –
Någon utav dom jag vill slå
87. Förtjänar att dö? –
Spindlarna utanför mitt fönster
89. Vill du sova brevid inatt? –
Nalle Puh

 

VAD:
90. Gör dig glad? –
Happy moments. Konstigt va.
91. Gör dig ledsen? –
Sad moments
92. Vad vill du helst göra nu? -
Sova
93. Önskar du att du slapp göra? –
Alla jävla läxor och skit
94. Vill du ha nu? –
Studentveckan
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? –
Oändligt med pengar
96. Längtar du till? –
Studentveckan!!!!!!!!
97. Tycker du om dina betyg? -
Helt ok när jag fixat till NKn
98. Ångrar du i ditt liv? -
Blalbalbla
99. Är det bästa som har hänt dig? -
Blablalb

 

Titta! Jag var lite seriös. Hihi.


Fridag

Idag blev jag ett par skor, en bikini och smycken rikare! Allt till studenten också. Yep, bikinin också. Skiter i det där med klänning, bikini blir nog svalt och skönt. Är det soligt blir jag ju brun på köpet också, finaste och jämnaste brännan byggs ju när man rör sig. Det blir ju fina fisken!

Skorna är även högklackade. Jajemen, Maria Camilla Lundstig ska ha högklackat på studenten. Nu blir jag ju typ i längd med domkyrkan, kanske tar mig en svängom runt tuppen som sitter på taket när jag ändå har chansen. Har alltid velat se hur den ser ut på nära håll.

Annars då? Det är ju asvarmt idag, varmare än igår!! Jag älskar't. Blev att sitta och gona i solen en kvart innan maten, blev säkert jättestor skillnad. Eh.. Men jag försöker iallafall tro det. Höhö.

Inatt hittade vi oss en lägenhet i Alanya också. Den är heeelt perfekto, och ser ungefär likadan ut som vår förra fast lite större och spegelvänd OCH har pool! Vi ska få höra vart den ligger och liknande om någon dag tror jag. Snälla gode gud säg att den ligger bra till, för den är perfa!!! Billig också. Stört billig för att vara så fin. Jag är kär i den lägenheten. Jag vill gifta mig med den lägenheten. Jag vill ha barn med den lägenheten. Jag vill dö lycklig med den lägenheten.


Memorylane in pics

Jag har jätteroligt och fullt upp med saker att göra. (Skämt). Så jag ska lägga upp massa charmiga pluttbilder.


Sommarjobbare på turistradion 2008


Skolavslutning 2007


Skolavslutning på Lundstigs/Engmans balle, 2008


Gizmo chillar vid TVn, 2008


Ellen och Rebecca i Alanya, 2009


Sanna med zötfjäril, 2009


När jag klippte lugg, 2007


HAHA okej? Jag, tydligen dagen innan min födelsedag 2005


Fråga inte, 2006


Jag hos min personliga kiropraktor innan LK, 2007

Summer

Vilken härlig dag!

Dagen startade med att jag vaknade av massa jävla skrik. Adam hade ätit lim. Nu börjas det, knarkandet! Tänk vad snäll man själv var som liten när man bara råkade skriva med pinnar på billacken. Då åt man inget lim inte. Ja, dagens barn alltså, ojoj.

Jag har faktiskt suttit ute idag och försökt få lite färg. Jag är väldigt otålig och solens strålar missar alltid mig när jag väl är ute. Nä, men jag är faktiskt lite varm om axlarna och i ansiktet så kanske liiiite har det tagit. Mycket lite såklart.. Annars har hela syskonskaran Lundstig och Emma ätit middag här hos mamma. Hennes underbara lasagne bjöds det på, det var stört gott. Annars har jag fördrivit tiden med filmen Hundtricket, och FYFAN vad snygg Linus Wahlgren är. Också var det ju inte helt fel att Alexander Skarsgård var med heller. Aouch!!

Nu ska jag (inte) plugga. NEJ, JAG SKA PLUGGA!!!!!!!!!! Hejdå.

Kreativt




Det här är en Chanelbulle

Bulle?

Jag uttrycker mig som jag gjorde på facebook...

"En kanelbulle och lite plugg... Eller en kanelbulle och lite facebook?"


Ni fattar väl vart jag hamnade tillslut. Jag kan ju som sagt inte stänga av min största kärlek här på jorden (datorn) mitt i allt. Går ju inte! Jag får plugga senare, hehehe. Jag har ju hela natten på mig, FÖR VI ÄR LEDIGAAA DUDUDUDUU!

Annars då? Jag har inte alls speciellt roligt, jag pendlar mellan TVn och datorn. Men det visas ALDRIG något bra på TV.. Jag följde ju Grey's lite halvslaviskt där ett tag, men som med alla andra serier så hände ju det vanliga: jag missar ett avsnitt, och det rör mig inte någontstans. Det betyder att jag har tappat intresse och serien börjar spåra. Sluta gör serier för långa så de slipper spåra jävla puckon!!!!!! Jag kör på min replik: Anställ mig istället. Fyfan vad jag skulle ha jobb om följande alltid skulle uppfyllas. Fan vad pengar jag hade haft. Camilla for president!

Hade jag varit så rik hade jag tagit ut mina vänner på krogen (nejtack, inte på någon krog här i Luleå...) och sagt: fyll bordet! Fattar ni att alla hade velat vara min vän då? Men jag vet vilka som är fuckfaces och inte får sitta vid mitt fyllda bord då. Hade fuckfaces börjat bråka skulle mina livvakter rycka in snabbt. Ni fattar ju poängen liksom. Så, mina vänner. När jag blir stenrik vet ni vad som väntar er. Peace bro's.

Hush little baby, don't say a word

Nu har jag landat i Rosvik. Yep, jag åkte flyg hit och kraschlandade i min säng. Och jag ska ta en powernap så det bara dånar om det, eftersom aaattt DET ÄR LÖRDAG HELA VECKAN TILLS PÅ SÖNDAG! Fattar ni eller. Neeeees. För övrigt så lämnade jag in MPRarbetet idag, känns ju inte lite skönt. Efter det satt hela klassen (hela och hela, nästan hälften iallafall..)  och bestämde inför studenten. Typ sång och sånt. Nu längtar jag bara ännu mer, FYFAN VAD UNDERBART DET KOMMER BLI! Och nu har vi passerat 1 månad-strecket. 30 days to go. Jag måste hitta skor.. Good luck chuck säger jag bara.

Nu ska jag dricka upp mitt fantaglas och sedan får väl John powernapblund strö grusgrejs i mina ögon. Då är det väl lika man slår på Enter Sandman. Typ såhär..

Say your prayers little one
Don`t forget my son
To include everyone
I tuck you in
walk within
Keep you free from sin
'til the sandman he comes

Sleep with one eye open

Gripping your pillow tight



Peace mf's.

Wednesday

Man kan ju undra vad jag gör vaken nu... Nä det kan man inte alls, för jag ska till skolan. Skippade historian idag eftersom den var frivillig, det kom jag och Rebecca fram till när jag ringde henne kring halv 8. Men då är ju frågan. Somnade jag om? Svar: NEJ! Jävla mongojag. Jävla mongogrannar som hamrar och lever rövare halv 8 på morgonen. Dom håller på än. GE UPP NÅGON JÄVLA GÅNG!!!!!!!!!! NI KAN VARA UTAN GOLV!! (Mysteriet är faktiskt löst: dom byter golv). Så ja, jag har varit vaken sen typ halv 8.

För övrigt har jag på TVn bakom mig. Det är ett sånt där stört tönt-frågeprogram om typ... "hitta ordet".
  1. Jag skulle kunna strypa tjejen som håller programmet.
  2. Klippa av hennes stämband eftersom hon SKRIKER MED EN VÄLDIGT GÄLL OCH IRRITERANDE RÖST.
  3. Varför går folk på det? Det enda dom gör är att luras.
  4. "NEEJ VAD SYND!!!" :( - Sluta ljug kvinna, du tycker inte alls synd om dom som gissar fel, du njuter av alla cash ni samlar in.
  5. Hur kan hon bli förvånad varje gång någon ringer in? Och gissar fel? GE UPP!
  6. "Nu har vi fått in 4 felsvar på raken!?" - Förvånad igen!? Bli skådespelare istället.
  7. Nu går jag och stänger av. Snart ska jag glida till school.

Utmaning

Rebärs utmanade mig.

Lista fem saker du är beroende av i vardagen

1.
Musik. God bless music.
2. Skratt, jag ÄLSKAR att skratta!
3. LYPSYL
4. Sova. Mmmmh. Ni fattar ju liksom.
5. Toaletten? "Den som tycker sex är skön har aldrig varit riktigt skitnödig". Ni fattar ju liksom (igen).

Lista fem saker du hatar/avskyr i vardagen:

1. Att vakna av den där förbannade jävla väckarklockan när man sover som godast. GO TO HELL!!!!
2. Ha torra läppar. Tanken dödar mig typ, HAHA.
3.
"Att det är så mycket månad kvar i slutet av pengarna".
4. Att jag kan stressa alllllldeles för mycket ganska ofta.
5. Plugga. Jag är så jävla spyless så JAG DÖR.

Alltså titta nu vad hon gjorde... Nu gjorde jag detta istället för att plugga. Fan.. Men man ska tydligen utmana folk till detta, så jag utmanar den som vill. Ta er friheten bara. Gör't.



The history of...

Alltsååååå... Jag måste plugga NK. MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE. Det där med "måste" gör det bara ännu jobbigare, för då går jag typ i strejk automatiskt.. Av någon anledning.. Jag måste stänga av datorn för att kunna göra det, men jag kommer vilja sitta vid datorn sen och då orkar jag inte slå på datorn igen? Jag har stora problem här, hjälp mig då!!!

Jag och pappsen for till (h)jula och köpte hjul (HEHE) till min resväska tidigare idag. HAHA Det var så kul, i augusti när vi kom hem från Alanya så höll min väska från Antalya - Istanbul, Istanbul - Riga, Riga - Stockholm... Tills mellan Stockholm - Luleå då hjulen lämnade både väskan och mig.. :( Det var lite kul när vi tog den från bandet och insåg att hjulen var spårlöst försvunna. Och med spårlöst menar jag verkligen spårlöst, för det är inte ett märke någonstans där dom har suttit. HAHA. Tur att Daddy Cool var där så han fick bära min söta stora tunga väska till bilen. Ofta jag hade orkat göra det själv, ni såg ju vår söta resa som innehöll mellanlandningar över hela Europa. + en sömnlös natt innan det. Hehe. Jaja men det är ju bra att ni vet historian om min väska nu också, nu har ni fått er en merit i livet!

Damage incorporated

Inatt sov jag.... Knappt något. Vet inte vad det var som gjorde att det var så hopplöst att somna? Okej, det vet jag visst. Jag tog en sovmorgon och en lång powernap när jag kom hem. Så jag får väl skylla mig själv.

Powernapen går omkring i en ond cirkel som vanligt, jag sover dåligt på natten - och likt förbannat ska jag ta en powernap efter skolan. Men idag gick det inte. Mina grannar har fått för sig att leva om som FAN! Alltså grannarna ovanför, dom lever ALLTID om. Jag har kallat deras lägenhet ostlägenheten eftersom dom borrar HELA TIDEN. Men nu vet jag inte vad jag ska kalla den, lägenheten utan väggar typ.. Dom borde fan inte ha några väggar kvar. I varje fall - den här gången hamrade de NON STOP och släppte sedan hammaren i golvet lite då och då. Eller så var det borren de kastade för att se om våld hjälpte mot borrstrejk. Who knows? Jag är i så fall inte speciellt förvånad att borren har gett upp...

Jag låg och tänkte ut hur jag skulle göra. Jag kom fram till att jag skulle ta på mig en mantel och flyga upp till deras balkong, sedan slå sönder alla deras rutor och hoppa in med en karatespark. Sen skulle jag ta tag i någon utav dom och vråla ALLT jag kan i örat på offret. Kanske skulle jag äta upp deras borr och hammare också. Men jag vet inte riktigt.. Orkar inte ödsla tid och få magsmärtor på detta, så jag gav upp planen. Men genomtänkt var den iallafall!

För övrigt har jag gjort klart MPRarbetet. Några kilo har släppt från axlarna, nu har jag typ bara historiaredovisningen och NKprövningen kvar. Fattar ni elleeeeer!? NÄ INTE JAG HELLER!


Söt

1 month to go yaa

Varför är ena foten mindre än den andra? Det är väl inte logiskt någonstans?

I söndags (igår alltså, för dom som är med, HEHE) så.. Eller nej, nu ljuger jag. För x antal veckor sen skulle jag ringa och fråga vem som ska köra vårat flak (hahaha köra vårat flak, köra LASTBILEN MENAR JAG!!) samt personnr och regnr. Har jag gjort det? JA DET HAR JAG!!! Så nu kan vi snart fixa tillstånd. Det jag skulle komma fram till var... Att jag har gjort det. Så nu vet MP3A det. Även fast inte alla kanske läser min fab-blogg, men ah, synd för dom då. Poor little dom liksom.




.... Googla på placenta om ni vill se vad jag skrek om. Herrå.

Milkshaking Monday

Häääärliga måndag!

Jag tog en sovmorgon imorse... Jag tyckte 07.00 var en absurd tid att stiga upp på, och jag tyckte det prydde min mobil mycket fint när väckarklockan stod på 08.00 så... Så fick det bli! Jag fattar dock inte varför, eftersom vi inte gjorde något förrän klockan 14, när vi hade engelskaprov. Men jag fick iallafall några ärenden uträttade. Jag hittade mig äntligen en vit strapless BH, en ny dipliner och en ny concealer. Och det bästa av allt så fick jag mig en milkshake som jag och Sanna sög i oss i solskenet. Mmmh. God bless Blå Gåsens Caroline-milkshakes. Löv yah.



Rebecca och Johanna på Allstar


Spöket laban och Emmelie på Allstar


Vet inte riktigt, blogg.se bestämde sig just för att vara mycket osamarbetsvillig för en stund. Ska försöka daska vett i den/det/dom/henne/honom. Hej.

Pudding

Jag har förresten en hälsning till alla mina läsare.

http://www.wholebeanmessenger.se/#/gor-en-inbjudan/12561

KOLLA DÅ! Jag har faktiskt ödslat tid på det här och nu tycker jag ni kan lyssna på vad jag har att säga. Jag tog på mig finskjortan och grejer, vilken bloggare gör annars sådant för sina läsare?

Oh Camilla, life got right again

Har hittat låtar som handlar om mig.

Camilla
Camilla
Camilla
Camilla
Camilla

Asbra låtar. Känner mig hedrad. Jag har en ny header förresten, som ni kanske ser. Puss.

35 days

ÅH! Alltså jag kan verkligen inte sluta längta. Det är endast 36 dagar kvar tills vi befinner oss i paradiset. Och det betyder att det är 35 dagar tills vi lämnar skitLuleå. Det är nämligen så att:

  • 13/6 klockan 20:50 lyfter planet till Stockholm, där vi tar oss till ett hotell och sover så gott så gott (...) i underbara hotellsängar. Och inte för att glömma den underbara hotellfrukosten morgonen därpå heller. Fyfan vad gott. Jag ska äta mig feeet.
  • Innan 08:00 ska vi nog redan ha checkat in vårat bagage och åker vidare 10:00 till Danmark, där vi mellanlandar. Hur kommunikationen mellan mig och danskar kommer gå vet jag inte, men i värsta fall får jag väl uttrycka mig med: FO HELVEDE! Svårare än så blir det ju liksom inte.
  • 13:20 Lämnar vi Legolandet, super oss fulla ombord och får inte stiga av planet när vi landat. Nä, fan, vi får inte göra det. 18:05 landar vi och danskarna på Antalya Airport. Där vår skjuts väntar oss som tar oss till Alanya på sisådär 2 - 1,5 timmars tid.
  • Sedan dröjer det inte länge innan vi gjort oss i ordning för att äta plankstek på Queen's Garden och sedan sätta oss i baren med en eller flera Special without cream, Strawberry Daiquiris och Vodkabull. Endast för att fira att vi äntligen är där. Underbart!
















Fan alltså, man längtar ju inte alls.

No panic

Nu är jag hemma. Känns som att jag inte har varit hemma många timmar i veckan (för jag har varit hos beccan), HAHAHA nä asså. Ja, men jag har nog spenderat mestadels av tiden där, och det har varit mööösigt! Vi har fördrivit tiden som vi oftast brukar göra. Kort och gott kan man beskriva det: chill.

I fredags var det grill och party, mucho 3vligt var det. Och efter det stannade jag hos Rebecca hela dagen och hela natten, tills idag. Inte alls så produktiv dag igår, men sånt är livet.

Jag sitter för övrigt och panikar. Det är strax studenten och 2 dagar efter det ska jag vara färdigpackad för att lämna bögsverige. Helt jävla sinnes!! Fattar ni eller? HELT SINNES!!!!!!!!!!!!! Men jag kan ju inte påstå att jag inte längtar. Jag måste köpa kläder, fixa min resväska, köpa miljoner andra saker innan jag ger mig av. Och inga pengar att köpa allt för. Yippey, det låter ju kanon. HAHA äh, är ju van att behöva gå naken så jag får väl fortsätta. Inget mer att uppdatera er om. Peace.


BBQ



Idag ska det grillas och dricka lite gott hos Rebecca in da hood med lite homies. Och såhär ser jag ut just nu. Solen skiner, det blåser som vanligt och detta kommer bli en fin dag. Hejdå!

Alfapet

Såhär på kvälls(natts)kvisten sitter jag, Johanna och Rebecca och spelar betaped.. Alfapet online alltså.. Oh yeah! Vi är väldigt kreativa med våra bokstäver. Måste ju bara tillägga att jag leder också. MOHAHAHA


Blä

FAN VAD ARG JAG BLIR!

SÅHÄR KÄNNER JAG FÖR MARIO NU


Jag menar inget illa med det, jag blev bara så irriterad...

Thoughts

Jag undrar....

  • Vad som hände? Jag har suttit och suktat efter månaden som stavas M-A-J i fleeera år (typ.) Nu är den här. HJÄLP!
  • Varför jag åt lasagne på ett brev jag måste skicka iväg. Jag tycker inte brevet är i skick för att skickas iväg längre.. Fail.
  • Varför jag inte är stenrik. Why, why why? (Delilah?). Har du något svar?
  • Hur jag kan sitta och göra det här medans jag verkligen måste jobba på illustrationer till MPR.
  • Varför jag bygger upp min zockerzöta zuperblogg på såna här värdelösa listgrejer..
  • ...VARFÖR jag skriver ett inlägg en halvtimma efter det andra? Eh?


- I dont get it?

G to the lamorous

Fan vad jag har chillat med uppdateringen. Det är för att jag bosätter mig på Örnäset hos Rebecca hela dagarna. Hon är för liten och fjesig för att våga vara ensam hemma. MOHAHA jag skoja. (Inte).

Igår var vi i skolan till typ.. 11. Sen åkte jag dirr till Örnäset, där vi lagade en glamourös lunch med Sanna, vilket blev: VARMA MACKOR! Men who gives a fuck, det är glamouröst så länge det är gott. Det var jävligt gott. Vid halv 2 tog vi fram våra manliga sidor. Vi åkte till Euro(master, däck, bil, car, michelinbulle bla bla bla, välj själv, jag minns inte vad dom henne) och bytte däck! Okej, vi åkte dit, satt och väntade och åkte hem. Men det är tanken som räknas!!! Väl hemma så somnade vi. Om det var mer spännande än så vet jag inte.

Vi åkte iallafall och handlade på kvantum på kvällen, det råkade följa med mycket gott hem. Men det var det värt! Typ en liten Kladderina Ballkaka som jag lyckades kalla dom. Ni borde testa dom liksom, topnotch jag svär!


Kul att dom har stavat fel på kakan. Fail. Anställ mig istället.

(MÄRK VÄL att jag har skrivit åkte istället för for. Mycket ansträngning krävdes men.. Wooohooo! Alla brydde sig jag vet hihihi)

Stupid cupid

Alltså, jag tänkte ju skriva ett argt inlägg om det här redan i måndags, men jag gjorde det aldrig... Jag får ta det lite kort nu då:

JAG VAR HELT INSTÄLLD PÅ ATT VI VAR LEDIGA PÅ FREDAG!!!! ALLTSÅ ATT JAG VAR LEDIG TORSDAG OCH FREDAG!

Men.... Så var inte fallet. Okej, jag har 1 lektion, men det är så ovääääärt. Hade känts så mycket bättre att vara ledig. FATTAR NI DET ELLER? Ja precis, duktiga hestar.

Nåja.. Imorgon har jag historia, och sen MPR. Kul att jag skulle göra 6 (typ minimum 16 enligt en kråka vi råkar ha till lärare) illustrationer, jag har gjort 4. Om 1 vecka ska det vara fett klart. Eh... Äh, i historian har vi iallafall en liten grej kvar. HAHA kul det var förresten i måndags. Johan skulle hjälpa mig med att välja ett område att jobba om nu i det sista momentet. Så började han snacka om något, och jag nickar och säger: "Aah. Jo, okej!"

Sen säger Rebecca när Johan hade gått..
- Du fattade inte va?
- ... Nä.


Jag tror hon känner mig för bra:( But the thing is; jag skulle ändå inte fattat om jag hade stoppat honom och sagt att jag inte förstod. Det är ju lika att nicka och se glad (smart) ut. Det är liksom min grej bara.

Super Maria Camilla World

Alltså... Detta SNES har tagit över mitt och Rebeccas liv. Efter min powernap gjord av guld så kände jag: JAG MÅSTE LADDA HEM SNES! Och nu sitter jag här. Och där (pekar mot Örnäset da hood) sitter hon. HAHA! De e la gött. Jag hörde även att jag ska få en ny granne, han heter Linus Omark. Coolt va. Kunde inte bry mig mindre. HAHAHA, hejdå.


KOLLA VAD BRUN!

Nä, jag vet att det inte var brunt. Men jämför mig nu, och jag på bilden är typ svart!

Tomorrow, today... Yesterday?

Igår...
  • Var jag hos Rebecca från 16.15 till 08.00 imorse.
  • Spelade vi NES och SNES. Nivet Donkey Kong, Super Mario World och liknande.
  • Fotade jag 3 olika saker till mongolid-helvetes-babian-i-rymden-uppgiften som kallas fotouppgift av många andra.
  • Fick jag, Rebecca och Emmelie en ny vän, han heter Tobi och gör plagg och lakan släta på ett kick. Typ.
  • Skrattade jag väldigt mycket
  • Och åt en Remillagryta. God var den. Namnet är påhittat av 2 päron. Skoja, jag hittade på det själv.
Idag...
  • Vaknade jag med Rebeccas fluffiga täcke slingrat runt mig.
  • Oj, punkt 1 skulle egentligen beskriva hur trött jag var. Jag var död.
  • Har jag åkt bil till skolan, det händer inte speciellt ofta. Det var heaven jämfört med promenad.
  • Ska jag jobba. Det går bra ser ni väl?
  • Ska jag ta en powernap efter skolan. Den powernapen är verkligen gjord av guld, jag känner lukten av den.
  • Och nu antar jag att jag borde göra något. Hej

Ash?

Phail





Hahaha jag missbrukar typ denna söta äckliga vidervulkan i min blogg. Jag missbrukar iallafall dess namn. Men jag ser ju att denna Mikael Hellmyrs suger på att bestämma sig vad vulkanen egentligen heter. Och....
  • Han råkade missbruka Reynir Brödvarssons namn lite mycket.
  • HAHAHA Reynir Brödvarsson var ett hejdundrandes kul namn.
  • HAHAHAHAHA nu förstår jag Mikael Hellmyrs missbrukande av Reynirs namn.
  • Men Mikael Hellmyrs borde fan inte säga så mycket, han hade ett rätt roligt efternamn han med.
  • Mikael Hellmyrs tycker säkert han är stencool som använde ordet "vulkanfreaks". Jag menar, hur ofta läser man det ordet i tidningen? What a badass.
  • Kan vulkanjäveln ge sig någon jävla gång? Jag tycker vulkanjävlarna kan akta sig innan jag får ett utbrott. AKTA!!!!

Euwie

Jag vet att ni blev jättenyfikna på detdär med att tvätta en ko som jag skrev om i förra inlägget. Det är ett spel, där man ska tvätta en smutsig ko tills den blir (en) ren! :) Såhär ser det ut:



Sen ska man bara göra sakerna som står på listan. Klurigt men roligt! Klicka här!!!!

HAHAHAHA äh. Hejdå, jag lär ju inte kunna sova på ett bra tag så något annat värdelöst inlägg kanske kommer upp. Jag vill ha (en) co(a)la(björn). Hejdå (igen).

You're driving me crazy, you're looking amazing

HEJ BLOGGEEEEN!

Skoja... Hej!

Idag har jag gjort.... mer än igår iallafall. Hahaha. Efter att jag tryckt i mig middag och chillat for jag till Rebecca och hade bakishäng med henne. Vi köpte chips, dipp och 3958 liter cola. Stört gott. Elli och Johanna kom och bakishängde med oss + Eva och Adam säsong 1. HAHA SÅ JÄVLA KUL! Ahmen ni fattar ju. Vad gjorde ni klockan 1 inatt? Ah själv satt jag och Rebecca i hennes rum och tvättade kor (muuu!!). När kon blev ren spelade vi Super Mario Bros 3. Och det slutade med att jag däckade i hennes underbara säng. Tyvärr vaknade jag halv 1 idag, så jag kommer ALDRIG somna inatt. Hey-dooh.

Tattoo

Täääääänkte lägga upp min tattoo nu. Det var typ rätt svårt att ta kort på den själv. Bara så ni vet. Jag älskar den.


Awesomeness

Inatt (imorse) fick jag med mig en Blomma hem som slaggade här. Och vad ska jag säga om gårdagen? AWESOME! Jag gillar't. Men när vi vaknade gillade vi det inte, fast det är en annan femma. Jag är iallafall lite piggare nu. Måste ha varit alla awesome program vi såg på TV imorse. Barnkanalen bjöd på intressanta och bra program. Typ Horseland. Helt underbart program, kan inte vänta tills dom sänder nästa avsnitt. Någon som vet om det finns att ladda hem någonstans?


Ni kan ju gissa om vi blev lyckliga när vi fick se detta liksom.

RSS 2.0