Destination...

Sitta här hemma gör mig helt galen, tänker på samma saker hela tiden och får bara mer och mer ångest.

Vad gör jag åt detta? JO, jag tar en trip mot Umeå till mamma Miccu imorgon!!!!! Där blir det mys med skitsnack, vin, kedjerök och liknande. GUD vad jag behöver komma iväg såhär 1 vecka efter the big homecoming. Men jag är fan ett vrak! Välbehövt att göra något åt det, japp!


Woop woop! Miccu är alltid så dålig på att sola man man jämför med mig.. Slöis.

Love you like a lovesong

I love you like a lovesong baby, and I keep hittin' repeat

Okej. Detta är nog den MINST effektiva dagen i mitt liv. Vaknade halv 1 och sen dess har jag: ätit, tvättat en maskin med kläder (WOOP WOOP!!!), sett vänner och lyssnat sönder Metro FM. Ja.. Metro FM som jag bokstavligt talat har lyssnat sönder, för jag kan inte lyssna på det längre??? Deras signatur låter i början sen blir det knäpptyst.. Tack då :(

Nu hade jag velat sitta...


här...


eller här...


... eller här..

eller VART SOM JÄVLA HELST!!!!!!!!!!!! Gud, orkaaaaante.

Snodde bilderna från mina friendz, sorry!

Öp på er alla.

Ballechill



Chillar på ballen en blåsig dag som denna. Nice ändå. Litt trött ba.

Who run the world? -Girls!

Yo homies!

Dagen i ära har bjudit på nya jeans och trosor. Dock inget jag har tänkt lägga upp bild på eftersom det känns a bit creepy att folk ser vilka underkläder jag använder. Bara Rebecca som brukar få se det. HAHA skämt åt sidan. Skoja, det var inte alls ett skämt åt sidan, hon har sett alla mina underkläder. Hon gillar dom också, det har jag sett på henne.

Kvällen har bjudit på ett JÄVLA regn, när jag gick till bussen blev jag sjöblöt på en högst 50 meters promenad.. Ekligt. Jag tog bussen till Josefine, myyyys!!! Behövdes verkligen, vi tröck i oss chips och DIPP!!!!!!!!!!! Kan någon förstå hur mycket jag har saknat Ranch-dippen? NÄ, bara jag förstår. Till det drack vi cola och såg Easy A. Den var bra, rekommenderas! Nog för att alla andra redan har sett den, men om det nu råkar finnas en liten själ som är mer efter än mig så... rekommenderas den!

Rebecca bad mig titta på denna. HAHAHAHAHAHA TITTARÅÅÅÅ!!!




Sleepless

Nu vill jag:

Bort härifrån, men inte för långt.
Ha massa pengar.
Ha massa kramar.
Prata.
Göra som jag själv vill utan behöva tänka på vad andra tycker.
Döda den där fula jäveln i Norge.
Sova.


:(

With arms wide open

All I wished for was that it wouldn't be so fucking hard.
But.. What the hell did I expect?



Happ, då satt jag här igen. Helt seriöst så bjuder Norrland på så JÄVLA nice väder. Älskar't! Idag har vi vridit grillad FLÄSKFILÉ (ja jag saknar gris väldigt mycket när jag är i Turkiet)!!! Underbart. Precis som svensk sommar ska vara, behagligt-svensk-sommar-varmt, stek på en altan och grillat. Under den tiden har jag haft fler happy thoughts och det har känts nice!

Sen vill jag ägna några ord och flera tankar till Oslo, och speciellt de drabbade. Jag förstår inte hur detta kan hända... Eller det gör jag, men INTE ett land i skandinavien!? Vart är världen på väg? Och vad är det för sjuk jävel som går omkring och klär ut sig till polis och skjuter ungdomar? Blir så JÄVLA förbannad över hur psyk i skallen folk får lov att bli.

Nä. No more to say. Nu ska jag vänta på att framtiden knackar på min dörr. Eller så inte. HIHI. Orka allt. Hejdå!



Var galet längesen jag la ut en bild, så det fick bli på mig i vanlig ordning. Eller så inte, eftersom jag är naken! Eller.. är jag? lol på den.

Ps. Livet blir roligare när man gör "lol" till en gubbe. Såhär:

lol
|
/\

Copyright Camilla Dumstig

Godkväll

BULLENS JÄVLA PILSNERKOOOOOOOOOOORV!!!!!!!!! Med 395 liter ketchup. OCH!!!!!! Ett STORT glas mjölk. ORGASM!!!!!


Japp. Dock rätt besviken på pappa som visste att jag skulle komma hem, men inte köpt hem falukorv?? Vad är det för stil!!!???!?!?!? Inte okej!

Annars då? Nä, inte sådär överlycklig över att vara hemma, men Luleås temperatur var underbar jämfört med Turkiets, som gjorde mig till den svettiga kebabrullen jag har sett ut som dom senaste dagarna. Lite äckligt. Fast ändå så underbart. Inte att se ut som en kebabrulle såklart, men ni fattar.

Såhär var det nuuu (då) att: Jag hade inte med mig någon kamera, eftersom batteriet och laddaren var borta när jag åkte? Så. Sorry. Facebook har mycket att erbjuda men kanske inte för er som inte är vän med mig eller mina homies :(


Seni özledim

I want to see the image of my face in your eyes, forever

Jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte... NÄ JAG VILL FAN INTE!!!!!!!! :(

Homecoming

Då var hembiljetten bokad! Känns sådär faktiskt.

Idag for pappa och Anette hem, har varit jättemysigt när dom har varit här :) God restaurangmat och lite billigare också, HEHE!!! Bus.

Idag blir det att bli hemma igen, finns inte så dundermycket att göra när alla mina friends har svikit mig för Sverige lite tidigare än mig, och så mår jag inte riktigt på topp. Magen försöker riva sig ut ur min kropp tror jag, inte okej! Så därför ska jag strax gå och göra mig en goooomacka och juice. Nam nam. Fick knappt i mig någon middag idag p.g.a värmen. Ibland vill jag bara att det ska vara svensk värme (kyla) ett litet tag iallafall, det är fan iiiinte okej när det är såhär ju!!!!


Sitter och tittar igenom hela Metallica-konserten från The big 4 i Göteborg, oooohhhhaaaaa!!!! Såg en kommentar nedanför: "DÖDA DEN JÄVELN SOM BÄR SKAMMEN ATT INTE VARA DÄR!".... - Sant.. Döda mig.

Nu ska jag fortsätta hjälpa till att kalla dit Ktulu. Hadi bye!

Die Hollywood, die.

Mer-ha-baaaaaa!

Hur mår ni mina läsare? :)

Skoja, ofta jag bryr mig. Skoja igen, klart jag gör men jag tror ingen kommer svara, därav drygandet. HIHI!

Idag stektes det på stranden med pappa och Anette, fett jävla varmt. Men jag har fått färg iallafall, bra att det lönar sig litegrann att plågas sådär ;)

Annars då? Skulle kunna bränna ner Hollywood just nu, jag ska stanna hemma idag och jag bor som sagt typ.. 1,5 cm från Hollywood. Inte okej, det är garanterat högre musik här inne än på själva Hollywood. Fick just lust att tävla med mig själv om att använda namnet "Hollywood" så många gånger som möjligt i den här texten. HOLLYWOOD HOLLYWOOD HOLLYWOOD HOLLYWOOD, HOLLYWOOD KAN DÖ ATM! Fan vad lame jag är, hade jag inte varit en slöfitta hade jag suddat allt detta men naaaae, nu ska ni allt få inse hur tråkigt jag har!

Har fetaste ångesten över att åka hem. Vill, men ändå absolut inte.

♥♥♥
Ps. Kissie kommer hit om några dagar, någon som vill att jag tar en autograf? Lämna en hint i kommentarsfältet dåråååå ;)

Tagen

Såg denna på Louises blogg, och kunde inte låta bli att lägga upp den här också.

Älska mig (gick tydligen inte att ha hela filmklippet här eftersom turkiet har något emot youtube eller nåt, lol)

ALLA borde lägga ner en timma på att se denna, det är LÄTT värt. Den borde få vem som helst att tänka några steg längre.

Nä, jag vet inte vad jag ska säga. Jag tror jag grät ut alla tårar jag hade under hela filmen. Är typ speechless. SE DEN!!!!!


(Det finns 6 delar och alla finns på youtube. Hadi watch!)



Körre med spagge

Tjo på er!

Vad har hänt sen senast???

  • Virre och massa grabbar har dragit till Sverige
  • Jag har bränt mig!
HAHA ja ni läste rätt! I'm buuuurned.

I skrivande stund äter jag KÖRRE MED SPAGGEEEEEE! Så jävla gott. Nam nam. Men jag har ju ett problem. Vi har nån askonstig buljong, som faktiskt har legat i köttfärssåsen i typ 10 min, och nyss tog jag en tugga som knaprade och smakade VÄLDIGT salt. Japp, stenbuljong verkar det vara. Nice? Nä, för jag har druckit upp all cola och är alldeles för slö för att hämta mer. Jag får inte i mig mer mat utan vätska.

Några tips?? Vore väldigt tacksam för sådana, bara om dom är rappa och får mig att överleva närmsta kvarten.

Pöss

Opsiii

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!!!!!!!!!!


Jag har varit utan internet i thuup 2 veckor eller mer och guess what? Klart ni gissade rätt, jag har varit sjuk! Samma gamla fråga: varför vara frisk??

Bara så ni vet så kommer jag åka hem inom kanske 2 veckor, nu sitter jag och väntar på nästa helg så jag äntligen får se min papichulo som kommer hit!

Orkar inte skriva, livet leker och feeeett skönt väder har vi. SKOJA, ska berätta om en grej förresten.

På Sofies födelsedag i måndags så hade vi vääärldens finaste bord på en fin (vad det såg ut som) restaurang uppe i castle med en slående utsikt. Vi var 13 pers som beställde mat och en öl för cirkus 45 lira, ganska dyr restaurang det vill säga. Därav tror vi det är en ännu finare restaurang med bamsegod mat!

För det första är vår waiter en liten cpnisse som inte kan engelska och tog sig typ 20 minuter att ta våran beställning av mat.
För det andra så är ALLAS mat kall, en kycklingrätt var även frusen inuti? HAHA LOL!!!! 5 minuter senare tas all mat in för att bytas ut mot varm mat.
För det tredje är personalen så handikappad att Kaya fick hoppa in och extraknäcka som springpojke? HAHA INTE OKEJ!!!!
För det fjärde får dom flesta av oss tillbak ljumna/kalla maträtter tillbaks och hälften av dessa fick inte sås till som de hade innan.
För det femte så krävde vi halva priset, helt ok ändå. Sen tyckte en liten turk synd om oss så vi fick 2 gratis vinflaskor. Nice.

Åk inte till restaurang Maldan (tror jag den hette) uppe i castle. SNÄLLA.

Hejdå!


I hope this will get you more up than down

RSS 2.0