Fest

Såhär fint mail fick jag av ett mongo jag tydligen är vän med (...Reb):




WOHOOO min namnsdag idag, hur party? Fetfest ikväll då, yäää. Grattis på er alla Marior!

I'm in löööve

Då var ännu en jobbdag avklarad, och IMORGON OCH PÅ TISDAG ÄR JAG LEDIG! Alltså, jag kan inte ens förklara känslan. Det liksom sprudlar i kroppen. Är det såhär det känns när man är kär? Ah tydligen. YÄÄÄÄÄ!!!!


Dagens fail:

  • Att pappa for på ett uppdrag i sin ensamhet i jakt på en ny toasits. Nu för tiden har vi en blå toasits som ser ut som vatten, med en... GULDFISK PÅ!?!?!?!? HAHAHA TYP DET FULASTE JAG HAR SETT!!! Han har även hunnit döpa fisken till "Nappe". Oh my. Hade det inte känts too creepy att lägga upp en bild på en toasits i min fab-blogg så hade jag gjort det, meeen... jag tror jag avstår. Bra att ni vet hur vår toasits ser ut nu iallafall!
  • Att jag just råkade spilla lite cola i sängen. Ooops.
Nä, vi får se vad dagen bjuder på. Jag kan ju leva loppan eftersom jag är ledig, WOHOO!!!! (På en söndag, nice!!!)

Väääärme

SOMMAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!

+2
( WTF OMFG!?!?!) bjuder denna underbara dag på, hur nice!? Mindre nice att jag jobbade men jag kom nyss hem och det är fortfarande kalasväder. Ska hoppa i bikinin och cykla till udden har jag tänkt. Måste starta min bränna!

Lyckades ha en lite bättre morgon eftersom vädret var så jävla nice! Rolig gubbe vid busshållplatsen också sisådär 10 imorse, han hälsade på allt som rörde sig men ingen såg honom för att han höll någonting för ansiktet.. Okej! Han pratade även med busschaffisen som såg stört obekväm ut hela resan. hahahahahaaaaa roligt folk det finns här i världen.

Igår satt jag, Reb, Emmelie och Johanna hemma hos Emmelie och chillade med musik och lite dricka. Fast det var cplugnt för min del eftersom jag skulle upp och jobba. ALDRIG mer bakis på jobbet när man står och gör fläskiga mackor hela dagarna, uäääk.

Ikväll tror jag det blir Annas crib ett tag, wohooo. Jobb imorgon igen. Tamam.

What do you think?

Såhär ser jag ut just nu:



Wtf? Är hon naken!?!?!? tänker ni. JA? Varför inte sitta naken i sin säng framför datorn?














HAAA-HAAAA, GOT YA!!!!!!!

Yoooo

Yo hoe bro's!!!!!!

ÄNTLIGEN hemma! Okej, kom hem för snart 1 timma sen meeeen ja..

Går som en rultig pensionär, min rygg är typ av på 194 ställen. Hade ju varit lite bättre om den bara var av på 190 ställen. Tänk vad lätt livet hade varit då..

Jaja. Dagens i-landsproblem:
  • Kexchokladen smular ofantligt mycket, har typ smulor all over me.
Jaja. Dagens i-landsinteproblem:
  • Lön imorgon
  • Vi hade 1,5 liter cola i kylen, farligt.
(Såg så cp ut när jag skrev jaja framför första kategorin och inte den andra. Därav Jaja framför båda. FINT!!!!)

Fuckin' tired

Jobbar hela veckan. Jobbar sönder hela veckan.

Visst, jag ska inte gnälla, jag har ett jobb och jag får pengar, OCH jag sa att jag ska jobba sönder mig själv. MEN!!!!!!! Det hade varit kul med variation och försöka ha ett liv vid sidan om, typ att få gå hem tidigare än 19-20 varje dag. Och få göra andra saker.

Jag ska tydligen jobba 11-20 i stan imorgon, alltså stänga.. SJÄLV igen. Stan är så sjukt annorlunda jämfört med Porsön och allt är vänt åt andra hållet. STÖRT ovant och segt faktiskt. Inte likadana rutiner. Och sen ska jag stänga fredag också. Och öppna/stänga hela helgen. Så. Trött.

Nej, vad annars? Sitter på min tron här i huset (min säng är min tron wohooo) hahaha hur fult ord var inte tron egentligen? Tron tron tron tron. Jajaaaaa, nu är jag för irriterad för att skriva mer HEIPPA


I know one thing that would make me happy right now

Paaaara paara

Igår slutade jag 15.00 som jag redan skrytit med, så nu ska jag inte skryta igen. Men jag måste bara: JAG SLUTADE 15.00!!!!!! LIVET ÄGDE!!!

När jag kom hem satt jag och dödade tid på exakt samma ställe som jag befinner mig nu - min säng. Nice som fan. Sen drog jag och Reb till Coop för chips, dipp och cola. Och resten av kvällen spenderades i hennes soffa - precis som det ska vara. Det slutade med att vi som vanligt somnade för sent och nu var jag tvungen att kliva upp med henne halv 8. ASTRÖTT! Mitt hår var ju bokstavligt talat ett smörpaket också så jag passade på att duscha nu på morgonen.

OCH!!!! Hade det inte varit morgon hade schampoo-flaskorna aldrig rasat i golvet 10 gånger. Jag lovar. Jag tror jag stötte till dom minst 5 gånger, sen blev dom totalt självmordsbenägna och hoppade ner på golvet flera gånger. Jag blev typ rasandes och ni som känner mig vet att mitt morgonhumör INTE är det bästa. Hade jag haft chansen hade jag lätt kunnat döda någon alltså. Maha.

Nejp, jobb 10-19 idag. Galet trött. Galet otaggad. Para para para. Para i nytvättat hår, känns faktiskt värt om jag tänker efter. Jag menar, hur nice hade det varit med para i smutsigt hår? Inte lika alltså. Måste ju börja sminka mig nu, om jag åker till jobbet osminkad kommer väl poliserna för att folk har ringt och tipsat om att en 3åring har börjat jobba på Subway olagligt. Med andra ord ser jag ut som 3 bast osminkad, just 4 ur information. Hejdå!

Country road, take me home

Now I know why you call me stupid. Love is being stupid together. -But it's ok, I like it as long as you're stupid too.

Nattfunderingar och musik. I vanlig ordning, hahaha. Sevdanın son vuruşu är en låt som verkligen får känslor och tankar att snurra runt i mitt huvud, den är sååååå fin! Jag blir aldrig less.

Less på vintern. Less som FAN på kylan. Bläää








Jag vet vart jag vill vara just nu

Måndag

Hey alla glada! (Säger inte hey till er som inte är glada, sry) (Skoja, jag hade blivit ledsen om jag var ni. HEY PÅ ER ALLA!)

Lördagen tillbringade jag i Rosvik hos mami, avslappnat och lugnt sådär. Jag hade ju även en gång i tiden fört över massa bilder på vår hårddisk vi har där. JAAA!! tänkte jag, jag har säkert massa bilder från 05-09. Men nej, sist jag gjorde det var 2008 och inte alltför många bilder att hurra över. Astråkiga bilder verkligen. Bilderna från turkiet-08 hade jag typ bara fört över 10 st också? Handikappad man var en gång i tiden alltså..

Igår blev det staden igen, och direkt for jag till Anna för skitsnack och mys :) Eftersom bussarna hem går när bolibompa har slutat så sov jag över där och kom hem för ett litet tag sen. Börjar 15.00 idag, heeelt ok. Och imorgon mina kära vänner kommer jag inte ens stänga, what happend there liksom? Annars får jag ju ALLTID 11-19tiden. Men icket imorgon. Livet rockar rockring när man slutar tidigt oooohja!

Blabla, det var något roligt jag tänkte skriva men jag glömde vad det var. Synd för er.. Hejdå!


Tyckte det var längesen jag la upp en bild på mig själv lixx

Header

Kolla, jag har bytt huvud! Yäääää! Det tuggade och trampade såklart på mina nerver, men extra mycket denna gång eftersom jag inte har några bilder på datorn OCH ett nytt photoshop som började spela memory med mig. Det var liksom helt olikt allt annat. Försökte mitt bästa iallafall, HERRÅ

Ordbajs och täckbyxor

JAG HAR DAMP!!!!!

Jag vill skrika som en sengångare, eller nåt. Hade jag haft orken till att spela in ett klipp och konvertera och hålla på så hade jag lagt upp ett klipp här till er, hade låtit rätt roligt och ni har skrattat väldigt mycket. Sen hade jag blivit rik (nej jag tänker inte alltid på pengar, vart får ni det ifrån?) för att det började spelats på TV osv, kul va? Tänk om jag ändå hade orkat spela in detta. Synd att jag är så slö då. Tråkigt för er!

BLABLA, kylan tar kol på mig. Mamma kläcker ur sig att jag ska börja ha täckbyxor. Det tycker jag är galet onödigt med tanke på att jag bara vistas ute när jag går till och från bussen. Tro liksom inte att jag ger kylan många minuters umgänge! Och VADÅ TÄCKBYXOR? Galet ful blir jag i täckisar och man tar ju upp 3 säten på bussen p.g.a dom där jävla brallorna. "Hej, här kommer jag och mina byxor! Jaha måste jag betala för 3 pers på bussen nu när jag har täckisar? Jamen okej!".

På tal om fett så är det väl fettisdagen (fettis-dagen) snart? Viktig info: Semlor suger fett (HAHAAAAA)


Nu har jag gjort både Micaela glad för att jag har ordbajsat som ett vattenfall och Anna för att jag tog paus från min bloggpaus. MAHA. Också har jag gjort mig själv glad för att jag än en gång var neggo och bitter, precis som min blogg ska vara! (Börjar ju typ komma ut på rätt spår igen jabraheeej)


Ps. Kunde Allstar suga mer igår eller? HAHA nae faktiskt inte. Tur att det var så varmt ute att man kunde avnjuta en bärs i nattens varma vindar.


Jag igår på Allstars uteservering

I just had to say this

...and you're just keep kicking me while I'm laying. But you'll see - I have the power to break free.



but I unfortunately have to do this shit until I'm done.





Jag går hos en terapeut varje dag. Han heter James Hetfield och det finns ingen röst i hela världen som får mig så lugn som jag blir när jag lyssnar på hans ljuuuva stämma. NU börjar min bloggpaus oficiellt, hejdå!

Bye

Nej ni, damer och herrar. Nu ids jag inte skriva här på ett tag. Får avsluta det hela med en lista (♥) om orsaker VARFÖR:

  • Inget händer
  • Därav INGET att skriva om
  • Jag har inte en bildjävel som är värd att lägga upp. ASTRÅKIGT!!!
  • Jag jobbar ju för det mesta 11-19. Det betyder att jag inte har något liv. Ingen tid till något normalt.
  • Jag skummade just igenom den senaste månaden i min blogg, HAHA SÅ VÄRDELÖS ATT JAG DÖR!!!!!!! HAHAHAHA SÄMST, orka.
  • Om ni saknar mig alldeles för mycket kan ni ju tipsa mig om något jag kan skriva om. Jag är så värdelös att jag liksom inte kan komma på det själv längre. hihi.
  • Peace ut friendz.
  • Hejdåååååååå

Ps.
Lol

Sommarvärme

Alltså GUUUUUUUUUUUUUUD VAD DET ÄR KALLT! PALLAR INTE!!!!!

Dålig dag. Riktigt dålig dag. Jag är fortfarande kort i sömn och jag är så fruktansvärt trött och saker gör mig så jävla arg och får mig att känna mig lite SMDLFSDKLFMDSKL!!!!!!!! - kort sagt.

Nåja. Det är ju bara -25 nu iallafall, bättre än -28 som det var nyligt, inte för att jag känner nån skillnad men okeeej.

Gårdagen spenderades med Reb i hennes soffa med middag, chokladhjärtan, 9398 liter cola och chips. Nam nam. Jag är även hennes handledare på subban där hon har börjat! YÄÄÄ!

Alltså jag är så less så jag ids inte skriva något intressant och därmed ids jag inte skriva mer. Ska hoppa i duschen och bli en människa och kanske vira in mig i 3985 täcken. Bye.

Emo

Jaaaaa. What to say?

Igår jobbade jag 11-19, och nästan en timma senare befann jag mig hos söta Anna för att dricka lite vin och snacka skit. Blev massa turkiet-snack, asmysigt! Jag kunde inte följa med på Allstar för att... wait for it... jag skulle JOBBA! Aaah det är sant. Vår taxi hade mellandagsrea i efterskott eftersom den kom typ en halvtimma sent också. Taxichaffisen var en jävla lirare, hahahhaaha han var nice.

Har jobbat 11-18 i stan idag. Helt annorlunda ställe och jag fattade ingenting, inte okej alltså. Men nu är jag hemma iallafall och om 4 timmar börjar jag igen för att jobba natt till 05. Jag. Dör. Nu. Men det är paaara paaaaraa para. SÅ MÅSTE JAG TÄNKA!

Är emo idag. Kolla bara:



CUT OUT

Ny dator

Hej på er!

Idag blev jag både en dator fattigare och en dator rikare.

Min gamla är inget att kalla dator längre, den är rätt stendöd. Så datorberoende (COK) som jag är så klarar jag mig ju inte utan dator, och var tvungen att köpa en ny idag. Sved lite, men vad gööör man? Min andra baby höll fan i 6 år. Datanissarna såg ut som fågelholkar när jag sa det, HAHA. Galet.

Idag sa pappa något jätteklokt till mig.

"Fyfan vad vi är dum i huvet som bor här. FYFAN!"

Det var mycket smart sagt. Och hade det liksom inte varit för dom och för min ekonomi hade jag ju ABSOLUT inte bott här. Jag klarar inte av det liksom. Fy.

Jobbar sönder imorgon och på lördag. Men jag ska få fett med pengar har jag bestämt. AAAAH..

På tal om ny dator. Har webcam på den <3  Nu jävlar kommer ni väl få se ännu fler bilder av mig. VET ATT NI INTE FÅR NOG AV MIG, PUSS!!!!


Söt

Thinking

Hm.

Jag tänker typ sönder mig själv, iiiinteee praaaa. Orkar inteeeeee!

Hmmmmmmm.....
Hmmmmm.
Hmmmmmmm...
Hahaha på tal om hm vill jag shoppa kläääääder! Men nu återstår det att se om jag måste slänga iväg flera miljarder på en ny dator först, eller så vill Comega Data vara mina bitches och laga den. Snälla snälla snälla. SNÄLLA!

På tal om morötter så fyller sötEmmelie år idag. 21 år!? 9 kvar till 30, håll ut! Herregud vad gammal du är, HAHAHA. Grattis! <3

Nej. Nu ska jag lägga mig här, antingen slå på bästa serien genom tiderna (oc) eller slå på iPoden och lyssna på bästa bandet genom tiderna (metallica) och tänka vidare. Hmmmm..


Hmmm..
EN SISTA GÅNG: HMMMMM. (Kunde ju inte avsluta med små tråkiga bokstäver)

Fan

Wööörk + otursjävlavecka

Nämeeen, vad gör jag hemma vid den här tiden?

Jag börjar nämligen 16 idag. Och slutar 19. HÄRLIGT!!!! Även fast det känns lite ovärt och jag hellre hade legat hemma och fläskat i min säng. Men neee. Mitt schema ser för övrigt ut såhär resten av veckan:

Idag: 16-19
Onsdag: 11-19
Torsdag:16-19
Fredag: 11-19
Lördag: 11-18 och 23-05.

GAAH HAHA LÖRDAGEN, JAG KOMMER INTE PALLLAAAA! Sen blir måndagen och restrerande veckor galet mycket lättare. Fast ändå lika mycket jobb om inte mer. Aaaah äntligen! :D

Vet att ni är så jävla intresserade av mitt schema. Men nu jävlar ska jag jobba! JAG SKA BLI RIK! Sen vet jag ju aldrig om jag måste köpa en ny dator, ikväll återstår det att se. Dom ska försöka installera om den. JAG BEEEEEEEER ATT DET SKA FUNKA! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!!!!

Livet suger utan min dator och alla mina bilder och min musik. JA DET GÖR DET. Snela hest-dator, comee baaack! (Jag ropar som Rose i Titanic. coome baaack!!!) blir för övrigt galet irriterad när hon inte harklar sig i den scenen. AAH!!

MÅSTE bara berätta hur mycket jag hatar denhär veckan som jag har varit hemma. Mmh.

1. Min dator gick sönder
2. Väskan gick sönder
3. Jag drog sönder mina iPod-hörlurar
4. Jag drog sönder häng-grejen i min jacka
5. Igår dog min telefon och var död i typ 5 minuter.

HALLÅ VAD ÄR DETTA? Jag skulle aldrig ha kommit hem.

Hejdå

Alanyastory 25jan-3feb

Såg att jag fått en kommentar om att jag gärna fick berätta om hur min resa var nu i vinter. Självklart kan jag göra det! Visste inte att så många alanya-nierds faktiskt läste min blogg, hahaha :D

Hmm.. Ja, vart ska jag börja?

Klockan 10:05 skulle mitt plan från Luleå lyfta, men det var försenat och likaså var Micaelas plan från Umeå. Vi fick typ panik eftersom vi fick för oss att man måste checka in väskorna minst 2 timmar innan eftersom det var utrikes. Men så var inte fallet, så det var lugna puckar.

I kön till incheckning fanns det 1 ljushuvud och 1 mellanting. Ljushuvudet var jag och mellantinget var Micaela. (Känn dig inte alltför speciell för att jag sa mellanting, biatch! hehehe). Det var kul. Hon som checkade in kollade på mig typ som: "är du säker på att du har komit rätt?". MEN JAAA!!!!

Aja. I väntan på flyget köpte jag mig en macka som hade utgångsdatumet 25/1 - vilket var samma dag. Haha kul liksom. Typ den torraste mackan jag ätit. För 60 riksdaler också. INTE OKEJ. Sen shoppade vi loss på taxfree, typ en liter Absolut och sånt som var beställt till kära Turkey.

Ja. Mellanlandning i Istanbul och kära Sabiha Gökcen med 5% engelsktalande personal. Jag och mic befann oss på våra flygstolar typ 5 minuter innan planet lyfte. Tack vare världens mest virriga flygplats med världens virrigaste personal. Sen kan jag ju inte påstå att vi var så mycket mindre virriga men det är en annan femma.

När vi sen landat på Antalya så står vi och väntar på våra väskor. Praktikanter som dom inhyrt den dagen gör allt fel och sen kommer våra väskor tydligen längst bort i hörnet på ett liiitet rullband. SOM INTE ENS RULLADE!? Dom liksom lyfte ut våra väskor ur detdär hålet. Tja? Normalt? Min väska gick sönder i ett handtag också. Kullllll.


NU börjar det väsentliga i det hela. När jag kommit till Alanya! (vet inte varför jag lyckades skriva en hel jävla roman om resan dit? JAJA kul för er intresserade iallafall hahaha)

Väl framme lyckades vi dricka upp halva Absolut-flaskan. Haha vad hände där? Fattade inte hur vi hann det, men den var halv dagen efter iallafall. Hoppsan? Men jag skyller på att jag hade rest hela dagen och äntligen kommit fram. Biten mellan Antalya och Alanya är ju så jävla dryg också. HATAR den.

Dagen efter blev jag serverad turkisk frulle med cay, GUD vad jag har saknat det. Turkisk frulle är det bäääästa. Denna dagen skulle jag även göra middag. Kyckling med ris. NU kommer en rolig historia kan jag lova er.

Jag ska steka kyckling (som dessutom var hel och var tvungen att skäras i småbitar, kuuul) och göra ris och sås på 1 PLATTA! 1!!! Och i ett kök utan lampa. Kolsvart typ? Kul? Nej. Det var väl inte det lättaste jag har gjort. Riset ska ju inte heller kokas som i Sverige, så det blev som en gröt och kycklingen blev typ rå. Och eftersom jag inte har något att göra sås på blev det yoghurt till. Inte okej, typ den vidrigaste middagen jag någonsin gjort. Detta blev jag mobbad för resten av veckan. MEN FÖRSÖK GÖRA VÄLSTEKT JÄVLA KYCKLING SJÄLV I ETT KOLSVART KÖK!!!!! :( HUR SKA JAG VETA???

Resten av veckan tillbringades också med Alkohol, det blev James Dean och liknande. Promenader i hamnen och handling på Tansas. Jag var en Alien vart jag än gick. Folk kunde ju lika gärna köpt en TV att kolla på istället för att kolla på mig. Men ne.

Robin Hood har ju öppet på fredagar och lördagar, så där tillbringade jag helgen på nätterna. Fredagen fick jag även sitta där och dricka caffelatte kring 9 på kvällen och titta på när dom tvättade fönster. Rätt kul det med, eftersom dom tvättade fönstrena med fönsterputs och... wait for it.... TIDNINGSPAPPER? Dom torkade liksom bort det med tidningspapper? Haha herregud, turkar alltså. Oh my.

Gratisvodkabull och trevligt folk på RH, boxades med Charlie och Burhan, träffade både nya och gamla vänner och försökte sjunga med i turkiska låtar. Hahahahaha herregud.

Söndagen gick vi till James Dean, och drack vodkabull såklart. Gick hem, drack öl (hahahaha alltså jag har inte druckit så mycket som det låter hoppas jag) och spelade vändtia x 1000. Lärde Hakan och hans flickvän korttrick medans en full Hakan försökte göra ett korttrick 3984 gånger och misslyckades varje gång. Fail.

För att kortfatta hela veckan skulle jag beskriva den med: GOD mat (undantag för min alive chicken såklart...), cay, vodkabull, vändtia, TV, muratti, mys, kall lägga, promenader, avundsjuka (NO SHIT, avundsjuka i Alanya? neeeej!), konstig bilfärd hem.

Ja, bilfärden. Hahahaha. Min chaufför till Antalya var en MYCKET wasted Sedat som precis kommit från James Dean när han hämtade oss. HAHA GUD.

"You really need to take your belt because he is so drunk. Hahaha maybe we will crash". HAHA GUD orkar inte. Okej att jag åkt med fulla människor korta sträckor i Alanya men från Alanya till Antalya? Okej! När vi skulle tanka tog det även 3498 år eftersom alla pumpar var tomma? Vi hann typ sova och dricka cay medans. Hahaha gud.

Och sen bar det ju av hemmåt, och jag hade inte kunnat längta tillbak mer. Jag är inte gjord för att bo här. Jag vet vart jag hör hemma och jag saknar så jävla mycket. Saknar saknar saknar saknar. Fan.

Cok cok cok söttnnoooosss! Sluttaaaa! hahaha

Öp

Har inte känt för att skriva någonting sen sista inlägget igår, jag var så jävla förbannad att jag satt skakandes och grät på min säng ett bra tag. Haha fy, jag HATAR sånt där.

Nåja. Jobbade natt inatt, fick jobba med en tjej som heter Lovisa, det var mycket trevligt och det var inte overkill med kunder heller så det gick rätt bra. Ska prata med Andreas imorgon och meddela honom om att jag vill jobba så mycket som möjligt. Jag vill ha fett med pengar och jag känner att det är lika bra att jag jobbar sönder mig själv för att tjäna ihop den kosing jag behöver, det kommer löna sig i slutändan.

Annars har dagen inte bjudit på så mycket mer. Jo, en fet mensvärk, jag är allvarlig, någonting försöker liksom ta sig ut genom min mage. Haha fyyyyyyy SLUTARÅÅÅ! Äh, det är väl såhär att vara tjej antar jag. Nu vill jag bara att tiden ska gå, att allt ska lösa sig, och att min dator ska bli normal. (I think about you all the time babyyyyy, come back to meee :( ) Ja, jag och min dator har ett starkt förhållande, något fel eller!?

Ska fortsätta lyssna sönder Tarkan - Öp. LÖVE that song. Hejdå!


Håll. Jävla. Käften.

Jag är SÅ less på att få ta skit för saker jag inte ens har med att göra. Jag är SÅ less på att folk är totalt jävla handikappade och inte kan göra något själv. Jag är SÅ less på att göra allt själv och jag är SÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄÄVLA LESS! FAN!!!!!

Det är nu jag känner att det verkligen inte är här jag ska vara. Får dethär ingen förändring blir jag galen.

Så för att kortfatta allt:

Vissa kan dra åt helvete.
Luleå kan brinna i helvetet.
Livet som miljonär hade rockat.
Jag saknar dig.

Hejdå.

Ps. Håll käften.


Aşk

Rebecca Olofsson

Seni çok seviyorum aşkitom 


As long as we are together, there's not a thing we can't do.


Walla

Idag var första jobbdagen sen den 24e, var ändå rätt chill med tanke på att det var fredag och inte så mycket folk. Men imorse ville jag bara lägga mig på golvet och dö. Hade feeeet ångest och ville BARA ligga i min säng. Helst gråta också. HAHA guuuud, orkar inte. Är fortfarande kort i sömn eftersom jag ändå inte kunde somna förrän ett bra tag efter jag la mig igår. Bahhhh.

Taggar planer efter april och även jobba-arslet-av-mig-planer från och med nu tills dess. Hahaha guuuddddd jag dör på mig själv.

Tycker lite synd om pappa som sitter datorlös när jag har trasig dator. Tycker även jättesynd om honom eftersom han har opererat armen förra veckan och går omkring med en... sele? Och sjukskriven i 3 månader. Jag undrar hur det ska gå eftersom han 1. inte kan sitta still, 2. är VÄRLDENS mest rastlösa person. Galet alltså. 3. bara kan använda sin högerarm och är vänsterhänt. Lilla papi <3


Dunkar på med en dunderfin bild. Tagen av mig någonstans i mitt undermedvetna, f1.



This is making me fuuuuckin' crazy


Why?

... fan fan faaaaaaaan :(

Home..

Såååååååå mycket att berätta.

Men det viktigaste av allt tar jag först..:

JAG
TAR
LIVET
AV
MIG
NU!!!!!!!!!

Min älskling, min baby, min lovaaaaaah har pajat. Min dator som hållt i vått och torrt från år 2005. Med ALLT på. Musik och stenåldern och bilder från fjortistiden. Tur att jag har Rebecca som har alla alanyabilder och att jag har säkerhetskopierat en del bilder. Men ändå... MIN DATOR!!!! :(

Fyfan jag dör alltså..

Nåja. Åter till det roliga!

F1 nice av er att vara helt positiva och önskade mig en trevlig resa. Tack! För det hade jag :D

Ja.. What to say? Jag vill ju inte vara hemma direkt. Jag gillar att massa folk har sagt till mig att alanya på vintern suger, för då hade jag ju inga förhoppningar och det rockade ändå! Yääää. Kul att träffa massor man kände igen. Och nice som fan att KUNNA HA PÅ SIG NORMALA KLÄDER UTAN ATT FRYSA!

Livet rockar. Fast jag vill allt annat än vara hemma. Fi-faa-haaan.

Såg nästan en kändis på Arlanda också. Galet. Paradise-Cimon!!!! Eller... Jag och Micaela såg hans taxigubbe som höll i hans namnskylt, men hur fränt var inte det liksom? Han var säkert där nånstans och lurade, HÄHÄ.

Hade egentligen massa mer att skriva, men jag är i djup depression över min dator. Brb tar livet av mig :(


RSS 2.0