Free-day

Shooooobre!

Idag blev jag en vinterjacka rikare, utan att spendera en krona! TACK MAMMA ♥ som inte läser den här bloggen, och GÖR HON DET SÅ.................. nä jag blev upprörd av bara tanken faktiskt... Sant.

Ja, med denna nya vinterjacka slipper jag se ut som en fågel. Min gamla vinterjacka är inte ok, fake Canada Goose från Thailand. Vet dock inte vad jag hade förväntat mig av den, hahaha.

Neeee, sitter och är fläskig, åt nyss tacos som om jag aldrig ätit tacos förut. Och på det dricker jag cola? Hjälper ju säkert jättemycket.


Trevlig fredag. Bär med er denna bild i huvudet när ni försöker ragga på krogen, och inse att det faktiskt finns bättre val här i livet. /Rynkpannan

Endless love

CHACHAAAAAA!

Vaknade kring halv 10 imorse efter ungefär 4 timmars sömn, inte ok eftersom jag var dödstrött. Men det var ingen idé att somna om, skulle ändå fräscha till mig och så för en lunch med Anna på Exotic! Vilken jag sedan for och sprang bort, efter några gånger på springbandet så känns faktiskt resultatet, orkar springa längre utan lika många pauser och längre i helhet. Dock är det inge roligt när jag blir så jävla knallröd i ansiktet? Skämmigt ju.

Näe. Nu ska jag fördriva tiden, telefondate står på schemat om en timme eller två haha, sen blir det söööömn. Fu Reb som inte lät mig powernapa. Skoja, love u Reb som inte lät mig powernapa, det var ett klokare val faktiskt.



My endless lOooOove. HAHA

Jag är bäst

Alltså förlåt att jag är så rolig att jag MÅSTE printscreena mina roliga facebooksaker och lägga upp här, KAN INTE RÅ FÖR ATT JAG ÄR ROLIGAST I VÄRLDEN!

Igår skrattade jag i flera år åt detta:



HAHAHA!!!!!!

YEHAW

HAHAAA!!!!! Jag lyckades få hem illustrator och guuuud vad jag har lekt! Sen försökte jag ändra lite färger här, men det såg ut som att min blogg hade fått psoriasis, så Reb får fixa det åt mig senare. Men ett nytt huvud fick jag mig, ovanligt.

PUSS

nuikuiuhnl

.............................. DET GICK JU JÄTTEBRA!!!!!











NOT

Illustrator

Nu jävlar!!!!! Laddas det ner Illustrator Cs5. Hur det går vet vi ju inte än, men ni lär ju märka. Offf, blir svettig av bara tanken. SNÄLLA GUD LÅT DET INTE JÄVLAS, PALLAR INTE BLI SOM EN DRAKE!!!!!!!!


Parantes

Händelserik dag idag! Först vakna och skåda det underbart härliga vädret (regnstorm, fint) och mysa med frukost i sängen (jag lär mig aldrig att jag inte ska äta knäckebröd i sängen....) medans regnet smattrade mot rutan. Sen blev det gymmet, laga mat och sedan umgås med.... *trumvirvel* CAROLINE! Om ni inte minns sist jag umgicks med henne (klart ni inte minns, varför skulle ni?) så var det i typ FEBRUARI? Haha inte okej nånstans alltså. Men nu fick vi tummen ur röven och sågs iallafall. Mycket trevligt faktiskt.

Umgås med Reb på distans, fast nu har vi mamma-paus. As in, båda tog en rast och pratar med våra mammor istället. HAHA orka. Dock verkar jag vara snabbare än henne. Aja, vi återupptar umgåsandet strax i guess. Insåg just att jag har 5 kr på mobilen, haha inte ok hur mycket pengar det går där. NU SKA JAG SLUTA PLADDRA OCH ÖSA PÅ ER MED MASSA PARANTESER, hoppas intresseklubben antecknade allt!!! C YA!


Matte b memories

Alltså, HAHA jag har så roligt i min rensning, hittade mitt matte b-häfte. HAHA ASKUL! Var ju verkligen inte den som kickade ass i matte, speciellt inte matte b. Också är jag ju ett dampbarn, så det var många sidor som var genomkluddrade. På en del uppgifter stod det: ät bajs. Källa: Sanna Ejderlöv. Nästa fråga: Se föregående svar. HAHHA SÅ. JÄVLA. KUL. En fråga handlade om en loppa som hoppade, mitt svar på den var: Jag hatar loppor.

Ha. Ha. HAA!! Men se där. Med specialhjälp klarade jag matte b ändå. Trots att jag hatar loppor och bad folk äta bajs.


JA, JAG HAR JUST GJORT ETT INLÄGG SOM HANDLADE OM MATTE B. NÅGOT FEL? Klart det är.

Go little bad girl

Tja!

Alltså, om ni bara visste hur mycket jag hatar att inleda ett blogginlägg..... JOBBIGT ÄR DET! Vad ska man skriva liksom? Orka.

Har nyss rensat ut en miljard kilo kläder ur min garderob, tvättat och packat lite. Hittade en kjol längst inne i min garderob som jag verkligen ber till gudarna att jag ALDRIG har använt offentligt. Dör då. Har också rensat massa papper och grejer ur min byrå, HAHA satt i typ en timma och läste igenom gamla arbeten, typ ett medeltids-arbete jag gjorde i 4an. Inriktat på.. medicin? Eller nåt? HAHA SÄMST!!!.. när man inte ens begrep vad jag hade inriktat mig på. Hej google-copy.

På tal om medicin, för 2 år sen idag hade jag precis kommit hem från plåsterhuset efter halsoperationen. Fyfan hur jag mådde då. Bleee. Hungrig var jag nog också.


Kom just på att den här fanns, livet är bäst!!!

Friends

Alltså, vaaarje gång jag ser sista avsnittet av Vänner blir jag helt tom. Grinar gör jag också! Så då vet ni vem som har våta kinder såhär på nattkvisten. Men det bästa med den serien är att man kan börja om på säsong 1 och titta straight through direkt efter igen och man skrattar lika mycket ändå! Mahahaha. Maha.


Soldag

Hej. San.

Kom nyss från gymmet. För en halvtimma sen. Sprang tills bandet tog slut kändes det som, dock tog det bara 20 minuter. Kändes som 220. Men trött är jag!

Nu längtar jag tills jag tar mitt pick och pack och lämnar den här skitstan, för nu är jag så fruktansvärt less. Inget händer. Också saknar jag mina Gävlepinglor galet mycket! Också vill jag bara starta något nytt och spännande. DETTA BLIR BRA TILLSLUT!!!!!!


Söt nyduschad guzzzz.

Today I feel like not doing anything. Or.. I don't have any other options.


SOSIS

GOD LÖRDAG FOLKET!


Hahaha orka att jag var fett stolt över att jag kunde balansera en kopp te på mitt bröst. Men glad vad jag för stunden! Sitter hos mamma, har hjälpt att tapetsera lite, tog nyss en rast för att äta varmkorv. Alltså, när jag åt så skvätte det såndär korvvätska? IN I NÄSAN PÅ MIG? Har försökt tvätta bort allt men det luktar fortfarande korv? Happ, kul. Här sitter jag och luktar korv liksom.


Kan uppdatera senare om jag lyckas få bort korvlukten, om ni vill. Klart ni vill. Hejdå!

Hälsning till Reb:
Du är en kokteyl sosis.

Effektivt


Det här lärde jag mig nyss.

Nästa steg är att placera koppen stadigt mellan brösten. Vet dock inte hur länge det är kvar dit.


I'm just waiting for the last piece of my heart to be replaced where it belongs. Please make it be quick.

Memories

Hej!

Hahaha ååh, sitter och läser vår alanya-09blogg. Första sommaren vi spenderade i Alanya och sålde beach party-biljetter. Ett inlägg som får mig att skratta sjukt mycket är detta! HAHAHA guuud när Rebecca och Signe klättrade upp på balkongen och fick fram våra nycklar genom balkonggallret MED EN KRATTA (om jag minns rätt)!!!!!!! Medans jag och Sabina stod vid dörren med 394 påsar mat. Och allt slutade med att vår granne som hette Ufuk (U-fuck som vi kallade honom) fick ta dit en låssmed vi blev lämnade med som hade ett icke existerande engelskt ordförråd. HAHA SÅ SJUKT KUL!!!

I wish

I wish everybody would understand my bad days.
I wish it was possible to escape for a while without causing drama.
I wish I could close my eyes and be in arms that's forever safe.
I wish I could explain the pain of painful missing.
I wish it took at least one second to fix everything I wish for.


Back in the days

HAHAHAHA VILKA TIDER! Måste läsa igenom mina förr-i-tiden inlägg alltså.

http://lundsteeg.blogg.se/2010/march/gryta.html

Arbete

Här har ni mina arbeten/söta jävla gävle-flickor:

Malin, Amanda och Sofie. Deras huvuden har sysselsatt mig både igår och idag! Ikväll ska jag äta massa fett och dricka cola hos Josefine. Fyfan vad gott. Ska rulla hem sen. Vet dock inte vad hon har planerat men jag har planerat att äta massa fett IALLAFALL! HEJDÅ!

Random

Gooooood morgon!

Eller förmiddag. Eller eftermiddag? Blir förvirrad, folk påstår ju att det är eftermiddag efter typ 12? Herregud, vad är det som är så svårt att förstå, förmiddag är före man har ätit middag och eftermiddag är efter man har ätit middag. Det är väl hur logiskt som helst? Det betyder att förmiddag och eftermiddag är på olika tillfällen för varje familj! Dah.

Idag ska jag tydligen jobba, jag ska åka till Rebecca (kanske ska säga Lena istället? HEHE) och mata och hänga med deras katter om ett tag. Efter regnet har avtagit några grader så jag kan gå ut med Gizmo såklart. Sen när jag kommer hem ska jag göra om Malin och Sofies designer på bloggarna. Eller, haha inte designerna, snarare huvudena. Som ni kanske själv har märkt så är jag väl inte nån design-girl. Tålamodet sviker liksom.


ÖH, drömde förresten att jag och Rebecca var i New York. Jag ville så gärna gå till Time Square och Ground Zero, men Rebecca vägrade och ville hellre att vi gick omkring i ruttna kvarter med folk som hade hemma-företag med alldeles för dyrt kasst smink? TACK REBECCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Din tråkiga jävel.


HERRÅ

BAAAH

Tja! Har tänkt i brist på annat att göra ändra liite i designen, huvudet fick bli typ i samma stil som förra men jag vill ha en jävla bild som bakgrund!!!!! En ganska diskret sådan, MEN!!!! Jag misslyckas HÅRT. Blir så jävla arg. Jag och mitt tålamod är blogg.se's största fiender i guess. Tack ditt as(s)!!!

Wooooppa

Bläddrade just igenom min logg, HAHA SHIT jag är så jävla rolig.



HAHAHAHA SITTER OCH SKRATTAR FETT MYCKET!!! IRL!!! HAHAAAAAA

17/9-11

Tja!

Har just målat klart lite uttag och liknande, är hos mamma och som en del av er vet så tyckte han som bodde här förut att röd var en oerhört fin färg. Eller så var rödfärg på rea. ALLT är rött. När jag säger ALLT så menar jag faktiskt ALLT! Uttag, element, väggar, fönsterbrädor m.m. Han har typ tagit övervåningen i en stor pool med rödfärg och doppat den.

Så.. As we speak så sitter jag i ett par hockeyskola-shorts och en Canary Island t-shirt. Rebeccas sovtröja. Lugn Reb, jag har inte fått en enda fläck vitfärg på den, den är typ som ny! Fast 11 år gammal. Sitter och lyssnar på mamma som sjunger med i Veronica Maggios (HDFUISKJNFJSDK) låt "Jag kommer". Fin lördag. Solen lyser in genom fönstret iallafall!

Just space

Hej på er!

Jag tänker inte uppdatera om min dag, för den kan jag lika gärna beskriva med ett mellanrum. Såhär: .

Jag längtar så fruktansvärt tills jag lämnar den här staden. Jag plågar mig själv psykiskt genom att fortfarande vara här, och HELST vill jag rymma någonstans tills jag får åka härifrån. Pallar inte vara i vägen och irritera alla hela tiden.

Nej jag har inget jobb fortfarande, för det lockar mig ingenstans att söka jobb här, och känns hundra gånger lättare om jag kommer iväg, rycker upp mig och är runt människor som bryr sig om mig och sen fixar allt på plats.


Vet att det inte är skärtorsdag idag, men det har fan i mig varit en KASS dag idag. Emo-millan indeed.

,


Bildeeeer

Okej, ska fylla bloggen med fler Alanyabilder tänkte jag, för såna och webcambilder är det ju verkligen brist på i denna bloggen. PIK!!!! åt mig själv.

Jag har snott lite bilder från mina söta små vänner, eftersom jag inte hade nån kamera. Enjoy! (Försök iallafall)


Jag och frugan efter lite flygplansdrinkar!


...efter en vodkabull eller 4 på queens i maj.


Rebecca, Ida, Jag och Stine på Bellman


Vi träffade underbara Mallanbrallan :)


Vissa kvällar var man mindre sugen på utgång.. ser det ut som?


Gratisdrinkar på Casablanca, och lillfingret var utfällt! Fin flicka.


Flickorna dansade number one på baren ;)


Jag blev av med Starbucks-oskulden.


Sofie och Amanda kom ner :D


Jag och frugan lagade mat åt våra turkbarn. Och frugan åkte hem några dagar senare :(:(


Dränkte mina sorger i vodkabull..


Tahir lekte på baren som vanligt


Malin åkte också hem :(


Amanda åkte också hem och sen återstod dessa tjejer


Metiiiiiin! Lillen. Istanbul hann typ bygga om flera gånger, fattade ingenting. Dom stoppade dit en fläkt, och jag lovar, det är typ den som gör att jag lutar så mycket? Jävla flygplanspropell alltså.


Var sämst på att åka till Dim Cay första gången så det blev andra gången jag åkte!


En arab. HAHAHAHA


Dessa härliga tjejer smet också tillbaka. Detta var en rååå kväll, som Ida hade sagt ;)

Pallade inte sno fler bilder, tack till Rebecca, Amanda och Linn! ;)

Yeah. I wish.

13 september.

Nu får det gärna bli sommar.


I don't know where home is. But I do know that my special someones is there

Drop it low

Tja!

Idag har jag umgåtts med Rebecca (som vanligt), Malin och Amanda. Via telefonerna då. HAHA TRAGISKT LIV!!

Skulle vilja testa en grej. Gå och köpa en 4,5 cider på systemet. Sen när dom inser att jag inte har åldern inne slänga ur mig "Ahmen kom igen, 1% hit och dit?" Rätt logiskt faktiskt? Jag menar, hur mycket är 1%? Mindre än hälften i hur mycket det finns i en såndär 2,25a. Och hur mycket är det ens i en sån? Typ ingenting.

Nu ska jag titta på lite vänner. Sen kanske jag får umgås med Rebecca igen. Given söndag, verkligen.

If clouds could talk

JAG ÄR SÄMST PÅ ATT GOOGLA!!!!

Alltså, jag har undrat JÄTTELÄNGE hur moln känns? För nivet, när man åker plan genom moln så känns det liksom. Fattar ni? Klart ni inte gör, jag är sveriges sämsta människa på att förklara. Men nog om det.

Jag hittade något om någon som har klättrat i berg och klättrat "i ett moln" MEN DÅ MÅSTE JAG KÖPA EN FILM FRÅN UR? Ofta jag köper en jävla UR-film för att veta hur moln känns. SNÄLLA kan någon ge mig lektioner om hur man googlar på rätt sätt.

Nä. Nu ska jag fortsätta filosofera, verkar vara enda sättet som jag får svar på saker och ting. Helt värdelöst!


Om moln ändå kunde prata.

Weird?


Måste klippa sneluggen tror jag...





Skoja ba den är ju uppsatt!!!! Men har faktiskt opererat läpparna. Överläppen ska ju vara större än underläppen, dah!?



JAJAAAA roligt. Idag har jag fikat med Sanna, det var alldeles för längesen jag såg henne! Vi catchade up (hatar det uttrycket egentligen men måste ju följa strömmen) det mesta som hänt sen sist och fikade alldeles för länge.

Nu ska jag supa massa cola som jag inte har druckit på många dagar. LATER!

Lista

1. När gick du upp idag?
Haha, Reb ringde och väckte mig halv 1. Så.. nångång efter det.

2. Diamanter eller pärlor?
Dyra jävla diamanter.

3. Senaste filmen du såg på bio
HAHA pinsamt längesen jag var på bio. Kommer typ inte ens ihåg?!

4. Favorit-TV- program?
Vänner, OC och såna gamla godingar.

5. Vad åt du till frukost?
Mackor och te.

6. Vad är ditt andranamn?
Maria.

7. Din favoritmat?
Grillat!!!! INGET slår grillat.

8. Vilken mat gillar du inte?
Stört, finns miljarder saker jag inte gillar men kommer inte på någon? Ok.

9. Favoritchips?
Cream cheese och till det Ranch-dippen. INGET SLÅR DET!!!!!

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
…. Lever inte på 90-talet längre iddis.

11. Vilken bil kör du?
None.

12. Favoritmacka?
Subway club med massa v-lök och chippo. NAM NAM!

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Falskhet.

14. Vilka är dina favoritkläder?
HAHA mjukisbyxor och något fladdrigt fult linne. Om man ska räkna på det bekväma sättet. Annars typ.. Leggings, jeans, linne, kofta. Eller nåt liknande.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
NEW YOOOORK

16. Favoritklädmärke?
Prada, Gucci, LV… HAHA NOT!!!! HM, Gina, och sånt billigt nivet!

17. Var vill du dra dig tillbaka?
…? Gick ju att vända ut och in på den frågan, var mer specifik elleeeeeer?

18. Favorittid på dagen?
Typ.. 18.00. Eller nåt. Har ingen aning om varför?! Annars älskar jag ju nätterna men det var ju ingen tid på dagen. JAJA GÖR DETTA SVAR LÄNGRE

19. Var är du född?
Luleå

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Hockey

21. Coca Cola eller Pepsi?
Men Coca-Cola fofan.

22. Fotboll eller ishockey?
Spela: Fotboll. Titta: Ishockey.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Nattuggla as hell.

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr isåfall, vene riktigt vad jag tycker om pedikyr.. haha

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Har jag väl, eller aa nyheter för vissa och gammalheter för andra. HEHE? Orka. Men palla.

26. Vad ville du bli när du var liten?
Prinsessa. Hur jävla dum var jag inte som inte insåg att det är totalt jävla omöjligt? hahaha

27. Bästa barndomsminnet?
Hm.. När jag hade sommarlov när jag gick typ i 2an och umgicks med mina vänner och hade ridläger. Fan vad livet var bra då.

28. Varit i Afrika ?
Nevah.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Tror jag inte?

30. Varit med om en bilolycka?
Hm. Typ? Det var typ jag som skapade den? Eller hur fan man ska säga, mahaha

31. Favoritdag i veckan?
Fredag!

32. Favoritrestaurang?
Vet inte

33. Favoritblommor?
Är inte så blomintresserad

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Max! In my fucking heart.

35. Äger du en cykel?
Nix.

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Vadå utöka? blabla

37. Läggdags?
När jag blir trött

38. Senaste personen du delade en middag med?
Delade en middag? Mamma, Niclas, Adam och hans vän Vilhelm?

39. Vad lyssnar du till just nu?
Musik

40. Favoritfärg
Blå

41. Hur många tatueringar har du?
1.

 

42. Vad gjorde dig extra glad idag?
Ett sms :)


Yo

Alltså, jag kan inte uppdatera så mycket för nu har jag suttit i cirkus 3 timmar och försökt få ihop något inlägg. Nix, kom inte på nåt! Tråkigt för er, jag som annars har så bra uppdateringar med massa bilder och allt sånt ansträngande...


NOT!!!

Sitter och väntar på lasagne, är galet hungrig! Är taggad på framtiden när den väl kommer igång, har bara lite ångest över att den inte börjar NU.




Flintskallig kille med ett bögigt halsband som är hög på.. ingen energi alls.

Heyecan

Nu är jag på semester igen, i Rosvik. Tar det lugnt och så. Aa, jag är på semester igen, kom ju hem från en 12 dagars i Turkiet i söndags. Japp, igen. Och jag fattar inte varför jag plågar mig så mycket att göra det eftersom det är lika hemskt varje gång att åka hem.

Men. Jag. Bryr. Mig. Inte. Jag. Behövde. Det. Ändå.

Känns som att saker faller på plats trots att det på ett sätt absolut inte alls är på plats. Inte ens i närheten känner jag. Så därför har jag nu bestämt mig!!!!! För om vi inte testar så vet vi aldrig hur det fungerar. Right? Och det känns som en lättnad. Ja. He göre asså.


Heyecandan her gece hayalini, unutursam ağlama unut beni,
Bebeğim hayatta yok senin gibi, bulamam dedim bulamadım.
Aradım seni çıkıp sokaklara, isyanım sana değil tüm aşklara,
Geceden içip içip sabahlara, çıkamam dedim çıkamadım
.

Leave me alone

Idag är en så jävla dålig dag. En sån där köra huvudet genom en vägg-dag.

Sen hade det varit roligt om folk var förstående över saker och slutade sparka på dom som redan ligger ner.


Hare (Vild kanin). Bra (BH på engelska).

Curious much?

Haha ni verkar vara nyfikna över vad som händer när jag inte skriver ;)

Men det får ni inte veta nu, för jag måste sova. Har sovit 2 timmar på dom senaste... 100. Så.. Rätt lite sömn typ.

RSS 2.0