Berit

Asså.. What's up med Berit? Redig snefylla den damen fick då. Ta tag i dig själv så jag slipper blåsa till fel sida av stan när jag trallar till jobbet imorgon... Tönt.


Måndag

Tjo!

Imorgon efter jobbet får jag träffa ruby igen, efter 1 månad. Sen ska hon dra lika snabbt igen. Omoget...........



Idag steg jag upp tidigt, halv 11! Nu tycker jag ni ritar ett kors i taket. Gofrulle tillsammans med brudarna och nu väntar jag bara på att Malin ska ha stekt klart i cancergrillen så hon kan följa mig till bibblan. NEJ jag ska inte låna en bok, jag ska skriva ut papper. Kostar 20 kr. Inte ok för några papper. Omoget det med.

Koblajja

Blir. Galen.


JAG VILL ÅKA NU NU NU JAG VILL VARA MILJARDÄR NU NU NU OCH BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ blabluttanblej hej

P-bullar

Ääääntligen är det strax fredag 16.30 och helg! Eller, strax och strax..


Åt middag för cirkus 2 timmar sen, har aldrig varit såhär hungrig i hela mitt liv. Typ (varje gång jag är hungrig har jag aldrig varit så hungrig i hela mitt liv). "Åt" iallafall potatisbullar till middag, smakade vider.

Happ. Då var det väl inte länge kvar tills man ska sova igen då. Har prommat hem varje dag från jobbet förutom 1 gång, och prommat dit 2 ggr! Duktig som fan.



Här sitter jag och tittar ut genom fönstret och ser ut som ett.. muslimskt lamm

Fucked up

Orkar inte novemberdeppen, ORKAR INTE. Orkar inte sitta och grina för att jag är så trött på mornarna, HATAR att inte få sig någon dos av dagsljus om dagarna. Hatar att komma hem och känna stressen över att man måste gå och lägga sig typ direkt. Hatar att inte kunna somna. Hatar det sura vädret. Hatar att jag är helt genomfrusen hela tiden. HATAR HATAR HATAR.

Fuck november, forever. Har nog aldrig i hela mitt liv klarat mig ur den månaden utan att vara helt fuckad i skallen.

Förkväll

Trött. Am. I.


Vad i hell dillar dom om!?!? Laktosintoleranta kan visst dricka mjölk och äta yoghurt, det har dom kunnat JÄTTELÄNGE!!!! Sure att det är dyrare, men vad fan kan jag göra åt saken? NÄ, JUSTE!! Laktosintoleranta har kunnat äta och dricka mjölkprodukter länge. KÄFT!!


Asså, farligt att ligga ner i soffan såhär på förkvällskvisten. Farligare när Amanda drar på bio, hehehe. Då får ni se en tjej som slocknar DIRR! Skoja, får ni inte alls. Kanske i era drömmar. På tal om bio vill JAG OCKSÅ SE BREAKING DAWN! Snälla skänk pengar till Rädda-Stackars-Camilla-Fonden nån jävla gång.


Har inget att skriva om nu för tiden. Tydligen inte mer än typ.. en Arlareklam. Inte ok. Hadi bye.

BLAA

Idag har varit en tråkig och jobbig cpdag.


Imorgon ska jag upp före fan och GÅ till jobbet. För att jag inte har råd med buss. Hungrig har jag varit hela dagen också. Ingen mat förrän fredag. Wanna change life with me?


Skämt åt sidan. Ska gnälla på damerna att vi ska se en fjortisfilm. Vill känna mig duktig i jämförelse. he-he.

Pide

Hej!

Det var inte igår. Snarare i förrförrgår (?). JA shit the same. I fredags blev det vinmys hemma, och igår drog jag och Mandy till Virre och glodde på film och gick ner till stan och träffade en aning förfriskade människor. Film nr.1 var skum som fan, American Virgin. Vill ni se en skum film kan ni se den. Och typ nån Greta film.

Sitter och tittar lite på Playboy mansion. Kom fram till att Hugh Hefner är 85, rätt äckligt. Hur fan orkar han?


Nä. Senare blir det cheese pide, som ni turkar säkert känner igen. Längtar, så JÄVLA gott.


Svär på gud brushan att mina kommer bli sådär fina. Eller.. så inte.

Å skalman han e tlööött..... tlöööött.

Tycker man är ganska lat om man fryser som fan.... tar tag i första bästa kofta och.. lägger den på sig för att man inte orkar ta på sig den normalt.


Det är jag det!


Sitter här och räknar ner minuterna tills jag får lägga mig. Dom andra brudsen jobbar och har andra saker för sig. Inte kul förresten att jag har haft världens fritid på dagarna och nätterna förut och nu omvandlas vardagarna till typ.. utbildning. Fast guld med långhelg!

JAG VET att allt suger när jag inte har bilder, men jag har fan inte ens en kamera. Okej, inte för att jag har varit kung på bilder förut men nu har jag faktiskt en anledning!!! Tänk också på att min gamla dator med ALLT gott och blandat från miljarder år tillbaka  gick sönder och tog allt med sig i graven. Tyck synd om mig istället :( även fast det nästan har gått ett år.. lol

Men.. bara för att göra er glada då:





Idag är en extra jobbig dag utan dig

Lost

Alltså.

Igår somnade jag 21:30. Det förklarar väl allt?



I'm a liiiiiiil bit lost.

Hope for sleep

With you is where I'd rather be,
but we're stuck where we are.
It's so hard, you're so far..


Pigg och glad när jag ska upp om thuup 4 timmar. Och sitta på utbildning 8-16:30. Inte ok. Blir att hinka sönder kaffe tror jag.. Eller vad tror ni?

NEJ nu måste jag sluta mina blå och hoppas på att somna dirr, annars kaosar jag imorgon. NATTI

Rubrikjävel

Bra dag!

Utvilad, ett simkort rikare (GRATTIS IDIOTER!!!) och gofika om ett litet tag. Synd att jag kommer rulla fram någon vacker dag... Ska försöka mig på den där ab-circle igen och använda den relativt ofta. Behövs inte speciellt många minuter på den heller.

Juste, jag har fått jobb och imorgon börjar jag med utbildning (08:00 OMG). Kanske jag kunde berätta lite sådär snabbt också.

Nu ska jag försöka övertala Sofie att övernatta här så jag slipper spendera kvällen ensam hehehe. Puzzzzz

Soendag

Yo!

Helgen har sett rätt lugn ut. I fredags blev det några glas vin hos Emma med massa brudar, sen gick vi på Interpool. Säger som dom andra: inge kul när det typ inte var nån man kände där :/ HAHA precis!

Igår fick jag jobba tillsammans med brallan på Stadshuset, gick gode bra för att inte ha några kunskaper inom servering men det gick galant, bara lite träningsvärk i handlederna idag... Inte ok. Och inatt kom 4 fylledrägg hem och efterfestade "tyst". Hahaha vissa av dom håller ju tydligen på än, inte ok det heller.


Jag är GALET sugen på godis. Åh gud, ni förstår inte. INGEN FÖRSTÅÅÅR HUR DÅLIGT JAG MÅÅÅÅR :(


Annars såååå hade jag velat vara och fira farsdag hos padre idag, men det var väl lite.. långt bort. Längtar tills 5e december då pappa, Daniel och Niklas kommer hit :)


lol



Känns som att pappa har missuppfattat "lol".. litegrann

Damp?

.... älskar mina dampryck!


Saker ordnar sig, men jag kommer ALDRIG förlåta simkortet som aldrig kommer. WHERE ARE U???????? Idiot.


Aja. Ikväll är det dunken och brudar. Duger i krig så att säga ;)

-------------

Jävla skitdag.

Hade varit kul om NÅGONTING kunde gå som man ville. Inte ens det där JÄVLA simkortet har jag fått än.


MJKSDFMSDKLNFSJL hejdå

Pas

Undrar om jag kommer lyckas hålla mig sittandes tills Amanda kommer hem... Vadå sittandes? Aa, annars halvlägger jag mig och då är det KÖRT! Då blir det en jävligt onödig powernap. Ska försöka, även om det ska krävas blod svett och tårar!

Nu ser det normalt ut i läggan och jag kan till och med rosta smörgåsar i köket. Ska nog fira det hela med att...... ROSTA MACKOR!!!!! Japp.. Om jag inte är för slö dvs. Lät ju lite halvjobbigt faktiskt. Mackor hjälper inte gofikat som har satt sig på kaggen heller. Amanda har tagit hit en Ab-circle, den är helt knäpp. Någon måste typ putta igång mig för att jag ska lyckas använda den korrekt, annars ser jag ut som en elefant som är.. brunstig..

Imorgon ska det drickas vin. Har förtärt alkohol 2 ggr sen jag kom hit. Nykterist javisst! (Typ...?)



One more day without you is one more day closer to being with you.

Katt

Katt åt haj, hade inge val.
Katt åt stekpanna, fräste.
Katt åt batteri, voltade.
Katt åt boll, rund om magen.
Katt åt kattsand, skit också.


lskfmklsdfmsdkljfek HAHAHA kommer aldrig sluta skratta åt dessa.

Backslick

Heyhey!

Här sitter jag med backslick. Idag vaknade jag på tok för tidigt av att Malin satte mitt hjärta i halsgropen KLOCKAN JÄVLA TYP.... 8!!!!! Jävla plågeri hon håller på med. Tanken var att hon skulle väcka Amanda men hon lyckades lite för bra. Så varför skulle jag använda hjärnan och somna tidigare ikväll istället för att ta en powernap? Undrar jag också.

Lyssnar på favvo-turkmusiken och chillar ENSAM hemma. Inte så att jag klagar över att vi bor i ett kollektiv, men när man väl är ensam ett tag så är det väldigt uppskattat :)

Nu blir det skorpor och te. Imorgon blir det stan med malpan. OCH imorgon får vi även ställa in micro, kaffekokare och brödrost i KÖKET! För tillfället rostar vi mackor och micrar mat på vardagsrumsgolvet. Känns fullt normalt. Sen slipper jag slira omkring på pappret som ligger över alla jävla golv, otroligt att det inte har hänt en olycka än...


Det var för mörkt för att få med min backslick :( Sry

Boo, you whore

Slut! Är ordet. Inte slut as in slampa. Utan.. Slut!


Då undrar ni varför. Jo, jag har varit på Valbo/Ikea/blabla. Utmattad! HAHA, ne, sov sämst inatt och läggan ser ut som en byggarbetsplats för att tapetsering är på tapeten (hahahaha). Snart blir det chokladbollar och film, efter Svenskars hemliga liv. Rätt spännande faktiskt.... På torsdag får vi hålla tummarna, nu köö'vi!

Cheap monday

...Okej..


Roligt att jag fick massa randomkommentarer på hästklänningen. Nu går folk här i vårat avlånga land omkring och tror att lundsteeg.blogg.se diggar klänningar med en stor hästskalle på. Rätt roligt.


Sen du anonyma........ I Boden. TELL ME vem du är, du mindfuckar mig ju!!!! hahahahaha


Och. Gud vad glad man blir av söta sms. Har ni tänkt på det? Nähä, men tänk på det nästa gång :)


Annars så har vi haft skorpmys i soffan. Jag, Malin och Mandy har ätit skorpor, druckit te och sett på syrianska bröllopet. Kebabmannen skulle jag kunna sätta en kula mellan ögonen på, han förstör HELA programmet. Käft.

All aggro

För det första: Jag har många störda vänner, typ 99% av dom, så vem är du anonyma läsare som blev besviken på att jag inte länkade... hästtröjan??? Förlåt, "klänningen".. Eller nåt. Teeelll meeeee.

För det andra: SÅ ÄR JAG AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG PALLAR INTE!!!!!!!! Jävla helvetes idiotpostbrevsatanshelvete jävlas med mig, har beställt hem ett simkort som INTE KOMMER FRAM!!!!!!!!!! Svårt att läsa på dörren när mitt namn till och med står där. HANDIKAPPADE MÄNNISKOOOOOOOORRRRR!!!!!!!!!!!

För det tredje: SÅ HJÄLPER DET INTE ATT FIREFOX FREAKAR SÖNDER MED NÅT JÄVLA SKRIPT! GE DIG FO HELVEDE!!!!!!!!!! GAAAAAAAH


Aggro. Hejdå!

GNÄGG

Blev såååå glad att H&M har fått in VÄRLDENS finaste klänning (...?) på nyheter. Har knappt några pengar men den här måste jag beställa DIRR!!! Så fin!!!!!!


99:-, så värt!!!

Moccarutor

Nu blire gofika! Sofie står och visar sina små köks-skills som egentligen inte finns.... Har vi ju märkt. Lycka till fido!



Nu blir hon arg när hon ser att jag har smygfotat henne i hennes outfit hon ska använda på röda mattan nästa lördag.. Sorry.


Herkese iyi bayramlar! :)

Marley

Alltså. Nu är jag sådär efter igen, men ikväll såg jag och Sofie på Marley and me. OOOO-MMMMM-GGGG!!! Om ni bara fattade hur jag grät?!?!?! Fattar inte att det är lagligt att göra såna sorgliga filmer. Jag såg ut som en panda när filmen var klar, både jag och Sofie hulkade oss igenom slutet av filmen.. KOM TILLBAKA MARLEY!!!!!!! :'(

För att fortsätta ett inlägg med att låta mindre psyk så har jag och Sofie haft en produktiv dag. Hon har tatuerat sig (aaaassnyggt!) och vi drog (..) till lilla bya-Tempo som såg ut som Jockfalls gamla Konsum. Då undrar nog 99% av er vad det är för liten butik. Ja, den befann sig i "Jockfall" och har stängt igen för x antal år sen. Tycker det förklarar en hel del.

Ikväll är det bara jag, Sofie och Amanda hemma. Reb är i Luleå ett par dagar och festar loss på Allstar. Tur att Gävle har öppnat ett Allstar nu så man kan gå dit för omväxlingsskull.. NOT!


Mina söta vänner

I'm going nuts!

Amanda kommer hem. Någon timme innan har jag och Sofie ätit nötter.

- Har ni ätit nötter?
- Jaa.
- Dom med choklad?
- Aaaa.
- Men ååh har ni ätit upp allt? Taskigt..
- ...Men.. dom var ändå inge goda..


HAHAHAHA

Drömmar

Åååååh vad jag hatar att vakna upp mitt i underbara drömmar. HATAR DET!!!! Det borde vara en oskriven olag...lighet..???

Lagar

Oskrivna lagar:
  • Man får ha meningslösa hemmadagar i november.
  • Det är helt acceptabelt och normalt att baka kladdkaka när man har mens.
  • Man ska äta gofika när man ser film.
  • Det är HELT OKEJ att tycka att pengar är lycka. (Bara för att man säger det säger man inte att kärlek INTE ger lycka? Så.. Käft.)
  • Man får sopa ner smulor från matbordet på golvet. Dock inte när det är nystädat en timma före. Eller två. (Om jag har städat såklart)
  • Gråta till Lejonkungen. Den som inte gör det har inget hjärta.
  • Ha skadeglädje. Och skratta!!!!!!
  • Hämnas. Beroende på orsak såklart. Men det fattar ni ju.
  • Helt rätt att tycka synd om sig själv utan att behöva höra "Tänk på barnen i afrika". JA, det är synd om dom. Men jag gör det knappast värre för dom om jag tycker synd om mig själv. Tänk på det hörrrrrrrrni!

Smart

Såhär roligt har jag och Sofie:

- KAN VI HITTA PÅ NÅT??? NU GOOGLAR JAG PÅ VAD MAN KAN GÖRA NÄR MAN HAR TRÅKIGT!!!... MED ETT BRUTET BEN!


Blir ju kul att göra något med henne och hennes kryckor. känner jag.

We found love in a hopeless place

God dag!

Jag är så jävla cptrött idaaaag. Jag är en liten bebis som typ inte kan somna när jag sover på ett nytt ställe. Inatt var det jag och soffan, tog ett år innan jag somnade? BEBISUNGE!!!! Sen vaknade jag kring 10, gick och la mig igen halv 12, och där gick allt emot mig när jag skulle sova så jag skrotade den idén och tänker vända på dygnet istället!

Fast jag kan ju typ lägga en hunka på att jag tar en pn någon gång under dagen, för det är ju tydligen så jag fungerar. Inget kaffe har vi hemma heller......... Ja, jag har växt upp och börjat dricka kaffe! Dock har jag inte växt ifrån min lathet som gör att jag alldeles för sällan ens orkar ställa mig och koka kaffe.. En slöjävel är vad jag är.



NU KAN TIDEN GÅ LITE TYCKER JAG!!!!! Jag kanske ser ett ljus i den här vintern ju.

RSS 2.0