PROBLEEEM

Alltså ni fattar inte vilka jävla ilandsproblem jag har. NI FATTAR INTE!!!!!!

  1. Inga kläder tills imorgon.
  2. Mitt hår tar slut där det inte ska ta slut.
  3. En slinga från sidluggen ligger och chillar på andra sidan. Jag vet inte om den ska vara där!?
  4. Jag vaknade halv 1 och ska upp tidigt imorgon. Hur ska jag få sova nog mycket till nyårsafton liksom?
  5. JAG HATAR SPOTIFYREKLAMERNA, ÄR DET EN OSKRIVEN REGEL ATT DOM SKA VARA SÅ JÄVLA IRRITERANDE ELLER? Verkar så. REA PÅ IKEA! Gud.
  6. Herrå.

New haircut

Har klippt kalufsen idag. Jag måste verkligen vänja mig med att det kortare och att jag har snelugg, för det enda ordet som kommer upp i skallen när jag tittar mig i spegeln är: Transa. Transa. Transaaaaa.

VET INTE VARFÖR!?

Nu ska ni få se ännu en bild på mig. Det var ju längesen liksom.



Nej det är inte kort egentligen, men efter att ha haft 103 meter hår så känns typ 10 cm kortare ganska mycket :( Ja, jag har snickrat ihop min webcam som är i 2 delar, och ja, jag ser ut som en snäll liten flicka på 10 bast. Cool.

Nu ska jag fortsätta vänja mig. PEACE BRO'S!!! (nej jag tycker inte det är fult, jag är bara STÖRT ovan)

BIRTHDAY

Vad är det för dag idag? JO DET ÄR MIN JÄVLA FÖDELSEDAG! Nu har jag uppnått den otroligt märkvärdiga åldern 19. Fett va? Nä, inte så värst.

Tänkte visa hur jag har växt upp (utseendemässigt då)


Typ.. 1-2 år? Mat var redan då min största passion. MAT!!!!!!


5 år och helt galen.


6 år och lika galen. Frisyren får väl tala.

(Sen blev jag antagligen för cool för bilder, tills jag blev...)


13 bast och ägde en webcam.


14 år och blev stadsbo. Galet!


15 år och fått liiite vett i skallen. Men inte fullt ut såklart.


16 år och började strax 2an på media.


17 år och skulle snart spendera min första hela sommar i Alanya!


18 år och tog studenten för strax ett halvår sedan.


?
19 år och för tillfället osminkad. D.v.s att jag ser ut som 3 år och är väl inget att hänga i julgranen atm.

Jag blir fan bara snyggare med åren alltså. Jag menar, blir man sådär mycket snyggare för varje år, hur jävla läcker borde jag inte vara när jag är 40? Hohohohoooo, galet! Skoja. Nä, men jag lär väl märka nu när jag ska sminka mig. Hoppas du får en bra födelsedag Camilla! TACK!!! hihi, HEIPPA!

Chillout

Gårdagen:

  • P2's slank ner hemma hos Emmelie (såklart)
  • Musik
  • Taxi runt hela stan
  • Kafelino
  • Drinkar
  • Max <3
  • Övertrött efterfest
  • Chill taxichaufför
Och nu.. äter jag frukost bestående av tacosås, cheesedip och nachos. Helt ok!

Christmas day

Då var juldagen här! Jag har fått fina julklappar, men dessvärre har väl julen i helhet inte varit någon stor hit. Men det kommer den väl ändå aldrig lyckas bli så jag skiter i det. Då bryts ju inte traditionen sååå att säääga.

Har fått b.la: Hårborste (mycket nödvändigt med tanke på min gamla som typ är.. obeskrivligt värdelös), ansiktsvård, nagelvård, halsband från något handmade grejs, smink, örhängen, träningsbag, necessär, pengar, mjukisdress o.s.v. Jättefina julklappar och jag är nöjd!

Ikväll är det utgång såklart. Men det ser oklart ut. Äh, det löser sig hoppas jag väl. Är tyvärr så jävla opepp så det inte finns. Försöker göra något åt detta. Några tips!?!?!? Min crazy motherfucker-lista vill inte hjälpa till... Hadidaaaaaa.






I think I need some booze or whatever

Merry x-mas

God jul på er!




... Och glöm inte: på julen får man ta från det undre lagret. Peace!

Egoist? Javisst!

Jag gjorde ett sånt där test på facebook vilket ord man använt mest.


Blev förvånad över hur fruktansvärt jävla tråkigt resultat jag fick.. HAHA FYFAN VAD TRIIIIIIIST!!! Är jag sådär tråkig? Måste göra något åt detta alltså.. Aja, är egoist och har använt "Jag" mest iallafall. Värmer i hjärtat! Hihi.

OMFG

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hade jag bara varit miljonär.. så hade gjort så jävla många saker, men jag hade bland annat shoppat upp hela nelly.com. JAG. DÖR. orkar inte asså.

Hade förresten varit jätteroligt om jag hade varit en flickig flicka. För då hade jag nog använt alla klänningar och grejor jag ser som är så jävla söta och fina! Synd att jag inte är sån då... Skoja, det är rätt bra för min ekonomi. OMFG vad ni bryr er, erkänn!?!?!? Visste väl det. Vill ändå lära mig att vara en flickig flicka. Tips, någon? Hejdå.

Tåget har slutat gå

Hahaha snacka om att jag drömde en vild dröm. Jag var helt galen. Blev utslängd från Teknikens Hus för att jag ville köpa en korv och dricka för ett specialpris, men man var tvungen att ta fanta för att få specialpriset - så försökte jag ta cola istället. Så blev jag utslängd från Teknikens Hus. Fattar ni? Galen brud.

Tandläkaren gick bra, tog som vanligt bara 193 år men annars gick det helt ok. När man tar bort tandställningar (som ni involverade vet) så tar dom alltid kort på ens tänder OCH ett jävla porträtt. Pigg Camilla hade ju stigit upp halv 8, borstat tänderna, slängt på sig slitna kläder och liknade en panda runt ögonen med tanke på de mörka ringarna. Söt jag blev på porträttbilden alltså!!! Snacka om att tandregleringen i Luleå kan få sig goda skratt så länge den bilden finns på lager. Läcker tjej.

Sov inte så många timmar inatt, så jag tog mig en 2 timmars powernap. Oerhört skönt, men ack så trött jag är fortfarande. Får. Inte. Lägga. Mig. Igen.

Hm. Det är en speciell dag idag. Vad kan det vara? Kommer inte på det... JOJUSTE, REBECCA HAR ANLÄNT! AAAAAAH! Nu ska ju bara kokooo vakna också. Hadi vakna!!!!


Ps. Angående rubriken: Tåget i min käft har slutat gå. Synd.


Har ju inte lagt ut en bild på mig själv sen förrförra inlägget, tänkte att det var dags liksom..

That party last night

Hmm. Gårdagen då...?

Jag och Emmelie satt hemma hos mig med musik, babbel och dricka. Mycket mysigt! Även Johanna joinade oss ett tag, sen blev hon för cool för att gå ut på krogen. Iskall brud!!!!!

Vi stod och frös ihjäl i kön, jag gnällde väldigt mycket över detta när jag väl kom in och det resulterade att jag har en kofta här hemma nu. Som inte är min. Oki!

Allstar var ingen höjdare, så vi gick till Statoil och köpte en stor juice som skulle få vår slatt i flaskan att gå ner lättare. Under hela Statoil-vistelsen gnällde jag om deras korvmeny som hette "Julbord" och kostade 52 kronor (... tror jag). Men jag hade inte råd, taskigt läge liksom! Och inte ville dom bjuda på den heller :(

HAHAHA drog en facerape på Emmelie också, som jag inte ens kommer ihåg att jag hade gjort. Fan vad den smiskade! Jag skrev: "fes och rapade samtidigt, så skönt". HAHAHAHAHA ALLTSÅ HUR ROLIG FÅR MAN VARA, ORKAR INTE!!!!

Aja, efter lite juicedrinkar och mackor kom vi på att vi kanske skulle avsluta kvällen. Innan jag la mig fick jag en snilleblixt: JAG SOVER MED SMINKET SÅ JAG BARA BEHÖVER KLIVA UPP OCH GÅ TILL BUSSEN! (Jag hade en exalterad röst i huvudet vid det tillfället, därav stora bokstäver). Sagt och gjort - jag har jobbat med gårdagens smink och mått lite... sämre än bra. Japp. Och ikväll blir det middag med jobbet. Jag är fortfarande inte hungrig. Och jag har fortfarande gårdagens smink på mig. Oh snap!

All-fucking-star. Eller?

Det vankas utgång ikväll med Emmis. Min far gav mig pengar att köpa mat för men jag köpte annat för det.. Ska gå och se vad kylen/frysen erbjuder.

Ps. Jag blöder på mitt högra fuck you-finger. Tror jag har använt det för mycket.. (JAJA HAHA JÄTTEROLIGT MISSTOLKA HUR MYCKET NI VILL, JAG BRYR MIG INTE)


Hoppsan, det blev fel hand. Men det gör inget, för det andra fingret ser typ likadant ut. Fast det blöder.

Rarararaj

Idag när jag sminkade mig så såg jag hur min inbyggda ögonskugga var typ... extrem??? Folk brukar ofta fråga mig om jag har brun ögonskugga på mig, men det har jag inte. Den är typ.. inbyggd. Men jag har aldrig, personligen, sett den såhär mörk!?!?


Jag har både mörka ringar under och över ögonen. Normalt liksom. Trött tjej.

Invizible

Jag tycker ALLA ska lägga ner tid på denna sida: BÄST!!!!!!! Det är värt att missa bussen, skippa läkartiden, dissa vänner, hoppa arbetsintervjun, ja, ALLT för att se dessa bilder. Okej, nu tog jag i lite men HAHA SERIÖST det var längesen jag skrattade såhär mycket.


HAHAHAHAHAHAHA tack Reb!!!

Snowstorm

Tjänna. Vaknade kring halv 9 imorse av att det var sjöblött i sängen. Tänkte: Happ, då var man sängvätare, roligt värre!!!! Sen kände jag att jag tydligen hade kissat över tyyp hela sängen. Roligt tänkte jag. Har jag sprungit, sovit och kissat samtidigt!? Men sen insåg jag att Gizmo hade varit ute i snöstormen och sedan haft bestlutsångest över vart i sängen han skulle ligga. Tack! Jag är alltså inte sängvätare. Men INTE tack för att jag var tvungen att hålla mig till en liiiten plätt som var torr. Men jag sov vidare så sött så sött.

Imorgon är det dags för jobb igen. Och jag är ledig i helgen!!! Alltså, denna vecka är ju bara 2 die 4. Älskar att chilla. HAHA. Jobbar även med Johanna sista gången imorgon! LÄMNA MIG INTEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! :'(. Nu gäller det bara att klämma in Joss överallt. Då äger det igen. Annars dör jag typ hihihi. Aja. Fint väder. Har ingen plan på att sätta foten utanför dörren idag, faktiskt. So long suckers!














Hade en plan på att lägga ut en bild på snöstorm, men med tanke på det man ser när man tittar ut så räcker väl det vita mellanrummet? Jajebox. Så fick det bli. Genialt.



Fan vad jag myttar. Ska tydligen jobba på söndag istället för imorgon. Duger i krig eftersom det är ob-tillägg på söndagar HÄHÄ. Bara jag som tänker på o.b.-tamponger när jag skriver ob-tillägg? Öh. P.s. R.I.P Johanna och Camillas teamwork @ Subban :( Den ägde. Eller?

Pardey



Alltså, vad håller dom på med liksom? Nu tappar ju programmets namn sin lilla charm. Visst, det är flyttat p.g.a handbollen men dom kunde väl ha haft lite humor och skrivit "Kvart över fem hos mig"? Ojoj vad jag hade skrattat då. Nae alltså, nu tycker jag Sean Banan kan hålla käft med sitt Gott Nytt Jul. Inte kul liksom. Ska man behöva lära folk vad humor är eller? Verkar ju så :( Min stjärna kommer hem nästa vecka, LÄNGTAR!!! är bara förnamnet. Hejdå!


Yaba-daba-doo

Ojoj, tänk att det ska löna sig att gnälla och vara neggo. Tandställningen åker av på tisdag, TACK! Livet äger. Då vet man ju vilken inställning man ska ha till allt. HAHA. Något ni borde ta lärdom av alltså.

Hey shorty

Alltså. Livet äger ju för mycket.

Jag har varit ledig idag. Var förberedd på jobb imorn, men ICKET! ÄR LEDIG! Och jobbar inte ens i helgen? Kan livet rocka mer? SVAR: NEJ!!!!!

Passade på att sooova som fan imorse. Halv 11 väckte Rebecca mig men det var lika bra, är ändå utvilad. Passade på att fara och träna senare, har inte gjort det på ett tag och satttaaan vad jobbigt det var! Omfg liksom.

Ja, mer spännande än så blev det väl inte? Vi stänger 3 varje dag den här veckan, och förmodligen nästa också. LIVET ROCKAAAR JUUU!!!! Nu måste jag bara planera hur fan jag ska göra alltså. Jag vill bort. Men ah wtf. Dålig planering á la Camy men det är inte ovanligt. Imorgon ska jag till tandläkaren, dom ska se om dom kan ta bort min fucking-tandställning i under-fucking-käken men jag har redan svaret på papper. Och jag vet exakt vad dom ska göra. Den kommer inte åka ut imorgon alltså. Tänk vad jag hoppades för 2 månader sen. Fail!!!!

Hadi bye.


Jag har hittat en till här i världen som uppskattar min horisontella garderob, hihi! Jag tycker även Pia och Rebosh borde lägga märke till GENPA-påsen. HAHA

Take a dirty picture

La ju in massa gamla mobilbilder från minneskortet när jag fick en ny mobil. Bra att jag gör det ofta liksom. Finns några kort från i februari som inte ens har fått se världen. Men nu jävlar!



Cool Reb på skolan. Hennes kommentar när hon såg bilden: "MEN SHIT JAG HAR JU TATUERAT MIG!!!" Haha ah tjena liksom.


Påväg till Cleo från Emmelies 20års kalajs. 0,00 promille.


HAHAHAHA ORKAR INTE. Jag har alltid stått för all utsmyckning av Rebeccas skolböcker.


Toan på Allstar. 0,00 promille.


Spontankväll på udden som slutade med randomskjuts, Tequila på skolgården och The corner. 0,00 promille.


Vodkabull på Hollywood. 0,00 promille.


Som sagt... 0,00 promille.


HAHAHA

Saturday night live

Party!

Sitter och förfestar, har FF så jag tog tillfället i akt. Julskum och julmust bjuder förfesten på och jag taggar för jobb 23-05. Då vet ni ju vart det vankas fest ikväll iallafall, ni är varmt välkomna! Årets fyllekalas ska det bli WOHOOO!


Kom på att jag kan ge er en nödvändig information del 2. (Illa att jag gör en del 2 faktiskt.. Men what to dooo what to do?)

  • Jag är så slö att varje gång jag ska kolla väder går jag in på yr.no istället för smhi.se. Yr.no må vara bättre men jag gör det endast för att jag är slö. Det är ju kortare att skriva?

  • Samma sak som med oplockade ögonbryn, så måste jag alltid ha örhängen på mig. Jag mår typ psykiskt dåligt utan, HAHA. Även om jag duschar/sover/badar så måste jag ha det, och då passar jag alltid på att ha mina delfinörhängen. De är små och är där så jag slipper må dåligt liksom. Reb tycker mina delfiner är roliga, why!?!? FU, dom är fina.

  • Jag känner mig totalt jävla naken utan halsband. USCH!

  • Ni vet pixbox.se? Ah, när dom bytte namn från foto.. ja vafan det nu hette förut, så trodde jag att det hette pixpox. Jag fattade verkligen ALDRIG hur jag inte kunde komma in på pixpox.se, medans alla andra lyckades!? Vad gjorde jag för fel liksom?

  • När jag valde gymnasium så valde jag Media för att jag gillade att fota. Slutade med att jag gick Grafisk Kommunikation och har inga större planer att bli något inom media alls. Och om jag nu måste så blir det något med graf iallafall. Kameror är inte ens i närheten av mitt intresse längre.

  • Jag har på senare år inte alls lika mycket längtan efter julen. Jag tycker mer det är jobbigt. Ge mig julklappar och stöka över allt annat så är det ok. HAHA.

  • När jag sommarjobbade på SSAB gick jag med en gräsklippare på en jordplätt. Sedan stod jag i ett brunt rökmoln med en röst i mitt huvud som sa: CAMILLA VAD I HELVETE TÄNKTE DU MED NU? Ja, vad fan tänkte jag med?

  • Jag tröck nyss även i mig lite After Eight. Blandar man det med julmust smakar det hostmedicin. Happ, då var den festen slut. Fan. Hejdå!


P.s.
HAHA visste ni förresten att man tydligen kan heta Glennart? HAHAHA JAG TRILLAR AV STOLEN ALLTSÅ HAHAHAHAHA ORKAR INTE. Om ni inte tror mig kan ni ju alltid söka på hitta.se. Det är på jättesant! HAHA

I wanna know your name

Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva.

"Hej! Imorse jag var jättetrött. Sen har jag jobbat hela dagen, det var jobbigt. Nu har jag kommit hem och sitter och dricker té. Sen ska jag träna. Sen ska jag sitta vid datorn. Sen ska jag sova. P.s. Jag är så jävla irriterad på reklamen på TV och tusen andra saker.. Luleå suger. BLÄ"

Jag ids liksom inte skriva det varje dag, för jag tror ni kan mitt dagsschema utantill ändå. Woooho partyinlägget!!!!!

Ska bara visa en grej:


Typ en vecka efter jag kom hem. "3 månader i Alanya? JOOOTJENA!" tänker ni då.


Men nog fan var jag brunare än här? HAHA vad säger ni nu liksom? Jag är typ vitare nu också. Lägger jag mig i snön blir jag kamouflerad. COOLT, då vet jag vad jag ska göra när polisen närmar sig.

I hate this part right here

Tråkig jävla dagjävel. Det bästa som hänt är att jag fick pizza till middag. Men jag lyckades äta för mycket så min mage är gravid i 38:e månaden och.. jag blev irriterande mätt. Åt ju som att jag inte hade sett mat förut. Det var inte party alltså!

Nu är mina lediga dagar slut! Börjar jobba imorgon klockan 11, skönt att göra något men sugigt att stänga HAHA. Jaja. GUUUD KAN DET BLI SOMMAR NU, PALLAR INTE!!! Man tittar ut genom fönstret så är det kolsvart. Sen tittar man ut igen, och det är kolsvart. Då inser man att man lyckats missa dagens ljus. Ah, svinkul. WTF!

Måste.
Bort.
Nu.
Snarast.
Helst.
NYSS.

Seni cok özledim yaaaa



Neeeeje vad gossig pluttis. En sann gosplutt som aldrig sviker en! NUSS PÅ HONOM!

Annoying

Alltså. NU HAR JAG HÖRT DEN DÄR JÄVLA IKEAREKLAMEN PÅ SPOTIFY MINST 3 GÅNGER DEN HÄR TIMMAN! HUR JÄVLA MÅNGA GÅNGER HAR INTE DET BLIVIT PÅ HELA DAGEN??? AAAH! Och vadå krämig god jansson? JANSSONS FRESTELSE ÄR VIDRIGT!

På tal om reklam. Det finns ju även en reklam för någon av alla 1000 elkedjor vi har här i vårat avlånga land, där en 10åring säger priser på diverse produkter. Sen säger en tönt något i stil med: "Så billigt blir det när en 10-åring får bestämma!". ÖH, VA??? OFTA!!!! Vilken normal 10-åring hade bestämt att ett Xbox skulle kosta över 2500:-? INGEN!!!!!!

Tänk vilka små saker som kan göra en irriterad. Nu ska jag dricka mitt té och hoppas på att värktabletten gör sitt. Hejdå. Förresten så kom jag just på att jag är ledig imorgon, WOHOOO LIVET ÄGER!!!


Nu vill jag bara bort. Fint att man kan se fotografens tillstånd på bilden. HA-HA!

Together we can make it through the day

Fy-jävla-fan vad trött jag är.

Nåja. Gårdagen/natten:

Pratade med randoms om min tändare, dom tyckte den var fin med palmer och sandstränder på. Jag sa att den lyser upp mitt liv, HAHA HUR JÄVLA ORDVITSIGT VAR INTE DET NU NÄR JAG TÄNKER EFTER? Camilla 'Ordvitsarn without knowing it' Lundstig. Annars var det inte något speciellt på Allstar, vi drog därifrån efter 2 tror jag? Och sen ringer Rebecca mig efter 4, och jag fick typ en hjärtattack när jag vaknade av min ringsignal. Jag tänkte mer "WTF VEM I HELVETE TRUMMAR I MITT RUM??" men det var bara allas våran Rebecca. Jag kommer dock inte ihåg mycket av det samtalet, jag tror jag somnade mitt i samtalet? Bra jobbat.

Annars så har jag 2 feta brännblåsor mitt mellan fingrarna. Jag tyckte tydligen i stundens hetta (HAHA) att det var en 10 poängare att ta emot en tänd cigg på glöden. Smart va?

Nae. Nu blir det fetchill. Hejdå!

P.s. Kul att jag nånsin tar kort. Verkligen asroligt!! Fniss.

Friday

Äääääntligen fredag!

"Och huuur kan du tycka det?" tänker ni då, eftersom jag påstår att hela världen vet att jag jobbar imorgon.

Jo, för att jag ska ut med Emmelie och Johanna, dricka lite Emmeliedrinkar (inte för många såna HOPPAS JAG?) och gå ut på.... wait for it.... ALLSTAR! Det hade ni inte tippat va? Nä, inte jag heller.

Hoppas bara att jag mår bra imorgon. Om inte hoppas jag iallafall att kvällen blir värd så jag har något positivt bakom det hela. Förresten så slog jag min hand på jobbet i måndags, och fick en jävla bula på handen? VADÅ BULA? Blåmärke hade väl typ varit normalare? Eller, har jag fel?

Nä, nu ska jag chilla tills jag ska börja göra mig fin(ast). Slog mig just att jag har kvar ett plåster på foten som suttit sen i måndags? Ewww? Kanske borde ta bort det va? Först ta bort plåster, sen chilla! Fullt schema som ni märker. Usch vad jobbigt.

Hadi bye bye



Juste!

Fick en kommentar i inlägget under, där Anonym frågade hur lång jag är.

Jag är 1.79 meter ovanför markytan, nu ska jag tillägga att jag har suttit och dividerat om jag skulle skriva meter eller centimeter i minst 3 minuter innan jag kom på att 1.79 centimeter inte var speciellt långt..

If you die I will kill you

Alla gör små faktagrejer för varje dag. Jag gör en ful lista istället eftersom jag verkar älska listor. Här får ni veta lite udda fakta om något mongo...


  • Spontant kan jag undra över saker, och fråga heeelt random och konstiga frågor. Bara sådär mitt i allt.
  • Jag HATAR att ha oplockade ögonbryn. Jag mår typ psykiskt dåligt om jag går omkring och har oplockade ögonbryn.
  • Om folk pratar oavbrutet för länge så måste jag andas åt den som pratar. Jag är inte säker, men jag tror det är så att jag inte andas när folk pratar? Något sånt måste det ju vara, för jag tappar typ andan annars. Låter helt jävla stört - och det är det! Medfödd cpskada skulle jag kalla det.
  • Jag måste kippa efter luft när jag går i svår motvind.

  • Jag har alltid HATAT ost på hamburgare. Nu kan jag äta det, men äter helst utan.

  • Jag äter inte popcorn eller ostbågar och dess liknande släktingar.

  • Jag hatar att vara så lång som jag är. Jag tycker klackar är DÖSNYGGT men använder det inte just därför. Och det hjälper inte hur många som än säger hur snyggt det är att vara så lång. Tyvärr. But I'm trying!

Då kan ni ju undra... Hur fan ser denna människa ut?


...Ja det undrar fan jag också.


RSS 2.0