Rebecca

JAAA nu är jag tillbaka!

De senaste dagarna har det väl inte hänt så mycket mer än att jag har solat (!!!!!!!!!!) och ändå blir tillsagd att gå till stranden, utekvällar, nattsoppa på comca och umgåtts. Megamysigt! Ikväll är jag hemma, och tar igen datortid som jag har missat, hahahaha. Endel otippade kvar i big brother, woot. Vet, precis sånt jag ska skriva om just nu, hahaha. Har tagit mig en drink på mammas hotell och sett ESC semifinalen, kung att Sverige gick vidare, för det är vi värd!

Annars så får jag höra mycket "But lan, where is your sister????" och ja, vart fan är hon??? Och mina andra brudar? Saknar er coook much! Hahaha värst är det också när folk kallar mig Rebecca och jag lyssnar precis som om jag hette det, och vissa koversationer låter såhär:
-"Where is Camilla?"
-"...Where is Camilla?!?!?!"
-"Yes, Camilla nerede??"
-"LAN I AM CAMILLA!!"
-"OOOH SORRY CAMILLA WHERE IS REBECCA??"

Hahahaha orkar inte. Bara för detta så ska jag döpa det här inlägget till Rebecca. (Bara jag som aldrig skriver rubriken före inlägget?)

Hadi bye bye

Regn

Nu ville internet funka igen, det fuckade ur i vanlig ordning.. Inatt kommer mamma och co hit, längtar!!! Har ju inte träffat dom sen i julas. Ja, vad mer ska jag berätta?? Igår låg jag i fosterställning och skakade HELA dagen, lyckades gå all in utan att fatta varför, och det fick jag allt känna dagen efter. USCH!!!!

Idag har det FETregnat och blåst kallt, inte ok. Snart ska jag ta mitt förnuft till fånga och sätta mig ensam på queens ändå, och sen gå till Istanbul. Slutstopp blir väl Bellman och lite för många vodkabull. Så som det ska vara.

Alanya 12

Hejsan!

Nu sitter jag i läggan i Alanya, kom fram kring klockan 12:30 lokal tid, varmt och skönt väder bjuder kusten på, trots ena jävla vindar, men dom var svala så det var ok. Kort i sömn som fan, men orka bry sig, ikväll går jag ut on my own! Hahaha. Funderade på att dra till Queens för att hälsa på Mustafa, men sist jag gick dit själv så satt jag i ett hörn som en mobbad tjej med vodkabullen och ciggen som mina enda vänner, varpå 2 tanter frågade om dom skulle flytta på sig så mina kompisar kunde få plats. Kändes väl lite halvmobbat att säga att jag var själv.. HAHA!

Känns mer okej att sitta själv på en klubb, för det är inte samma sak på nåt sätt. Så kanske svänger förbi Istanbul för att krama lillebror Metin och få sig en extra stark drinkjävel på det.

Tänkte att jag kanske ska uppdatera lite mer medans jag är här, eftersom det är det enda som kan verka lite intressant i mitt liv, hahaha. Dock inga bilder, för min telefon är ju stenålders och jag har ingen kamera. Live with it. Önskar att mina turkflickor var här!!!!

Ikväll blir det strumpbyxor och fodralklänninggrej (?), eftersom det fortfarande blåser och jag är den kyliga typen. Ta det rätt. Nu ska jag käka chips och dipp (fattar inte hur vissa länder klarar sig utan dippmixer, värdelöst liv) Heippa!

Vår

Sitter som en dönick på jobbet och har haft en jävligt dålig helg. Och på det fick jag ett samtal igår som fick bägaren att rinna över, därav orolig och dålig sömn inatt. Saknar min familj, saknar min bästa vän, saknar mitt hjärta och jag vill hem till lule nu nu nu NU. Kring den 17e tar jag iallafall semester i cirkus 2 veckor och dom ska jag spendera i Alanya.

Har jordens träningsvärk också. Spelade typ brännboll i 30 minuter för 2 dagar sen OENGAGERAT. Och jag har träningsvärk som ett cp. Ett tecken på hur vältränad man är.. Inte ok.


Älskar min familj ♥

RSS 2.0