Wedding invitation

Igår när jag kom hem såg jag ett kuvert jag rev upp för glatta livet. Micaela och Metes bröllopsinbjudan!!!! Sååå fint, jag kan inte vänta tills september. Har redan panik över vad jag ska ha på mig, jag och reb funtar på att dra en sväng till Istanbul innan för att hitta kläder. JA det är sant. Fett tagg. Sen måste vi öva på hayal och kolbasti. En viss annan säger att han inte ska följa med om jag ska dansa kolbasti. "Man dansar inte det på bröllop". Aa stanna hemma då, because after this everybody will. Hahahahaha


Det går bra nu..

Idag går det inge bra för mig, dataproblemen följer mig. Bytt 3 datorer på jobbet och samma problem uppstår. Score! Just my luck ;) Nu vill jag ha heeeelg. Imorgon står middag på terrassen med flickorna på schemat. Bra sätt att sprätta lönen på. Nu: back to business.


Seni seviyorum


Yuum

Jag skulle lätt kunna leva på cola, glass med varma hallon och pide. Tur att jag bor med en kock, jag glassar och blir belönad med god mat varje dag. Helt ok. Dessa pide blev också hundra ggr finare än mina.... Eh..

Igår var flickorna här på middag, sen satt vi som packade sillar i soffan och snackade skit hela kvällen. Mys på hög nivå!


Probs

Mina u-landsproblem idag:

Ett FETT köttsår längst bak i kinden som jag bet upp för typ 3 nätter sen (drömde väl förmodligen om mat..) som gör det omöjligt att njuta av min hobby (äta) :(.. Sitter med ett fett tuggummi som får agera plåster, nice.

Det är tydligen HELT omöjligt att hitta jeans i normala priser till mina långa jävla ben. ALLA som sitter bra är för korta. Sen när är det okej att sluta beställa in strl 34 i längd??? 32 är bebiskort för mig. OCH mer idiotiskt är att ha 36, 38 osv storlekar. Ska det passa längden blir det för pösigt. DÖÖ!!!


Take me hoooome country roooad

Okej, nu har turkietångesten slagit mig igen. Hela helgen har jag frågat mig WHY IN JÄVLA HELL fick vi för oss att välja Sverige? Just nu saknar jag livet i Turkiet sjukt mycket. Det inte alls hälsosamma livet där jag sov hela dagarna (fanns få undantag då jag släpade arslet till stranden och stannade en timma), drack drinkar fram till morgonkvisten och kedjerökte.

Kommer ihåg när jag satt på en rutten pall på ballen och tittade mot castle och tänkte "jag har ett rätt nice liv ändå". TA MIG TILLBAKA!!!!! Vi har det bra här i Sverige och så mycket hatar jag inte att vara här, men ni vet när man tittar ut och ser träden nakna och en grå himmel bakom och inte en kotte ute.. Då tänker man till lite extra.

På tal om Turkiet såg jag den nya serien dom började sända på kanal 2. Sjukt bra och spännande, men frågan är varför dom inte valde att sända bra serier på turktvn när man var där? Dom straffade mig med b-serier där till och med jag hade kunnat spela 500 ggr bättre skådespel. Ok.

Aj:


2013

Då var det ett nytt år, och till skillnad från alla jävla Facebookstatusar som förklarade folks HELA 2012 mer eller mindre detaljerat, så tar jag 2013 som det kommer och nyårslöftet var att inte ha något nyårslöfte. Har nyss sett JVM-finalen, kastade mandariner runt mig och skrek.. Ok. Annars då?? Heippa.


RSS 2.0