Hadi byeeee

Imorgon 10:05 lämnar jag Luleå.

Såhär låg det till liksom:
En viss miccu tjatade sönder mig och mitt inre tjatade också sönder, så jag bokade en bille för 2000 (!!!!) kr tur och retur till antalya. Japp, wild n' crazy! Vem tackar nej till en sån billig biljett???? Jag behöver komma bort och vara ledig, jag klarar inte av luleå och dess jävla vinter så jag tar en liten semester. Det bästa av allt var att pappa och Anette peppade mig till att åka också, wehooo!

Så imorgon, miccu. Imorgon! Hihihi :D Vi ska raaaave-a!


(blaaaaa-blaaa-blaaaa det är inte ens säsong i turkiet, lol? Nä jag vet, ser det ut som att jag bryr mig? Vad fan är inte bättre än luleå? Ägg-sakt, hejdå.)


Nödvändigt

KAOZ!!!!!

Jag vill stanna hemma idag. Mehehehe, när vill jag inte det?

Jag ringde nyss tandläkaren. Eller nej förresten, jag försökte ringa tandläkaren.. För att avboka min tid på torsdag, men dom har aldrig tid???? Har dom typ en automatisk telefonsvarare när just JAG ringer? Varje gång är det samma visa, dom återkommer imorgon. Slutarååååå!!!

Ja.. vad mer? Min ena rostmacka gjorde kaoz med mig, den föll på golvet mede smöret neråt. FUCK YOU!!! sa jag och fick nöja mig med 1 macka. Tur att mat (mackor) väller över mig på jobbet då. HEHE.

Fan vad nödvändigt. Bye!

Kaozkväll

Ska berätta en grej. En viktig grej. Nej, 2 viktiga grejer.

Del 1. Jag gjorde kaoz med bastun.

Jag beslöt mig för att basta, typ skrubba hela kroppen och sånt. Nice tänkte jag.

  1. Ställde in bastun fel.
  2. Jag sätter mig där inne, och den är liksom iskall.
  3. Skvätter massa vatten.
  4. ... händer inget.
  5. Det visar sig att jag ställt in den fel.
  6. Får hjälp.
  7. Måste vänta 15 minuter
  8. Väntar 5 och sätter mig där igen.
  9. Det resulterar lite värme men inte som det ska. JAJAAAAAA
Del 2. Jag gjorde kaoz med mitt hår.

  1. Använder mig utav något slags silkschampoo- och balsam.
  2. Tänker: Jag kan ju stoppa balsam i håret och sitta i bastun. Vara snäll med håret liksom
  3. Detta kommer jag såklart på nu när jag är helt klar.
  4. Vad är då problemet?
  5. JAG KAN INTE ANVÄNDA SILK-PRODUKTER TILL HÅRET FÖR MITT HÅR BLIR HELT GAAAAALET LENT! Det går liksom inte att göra NÅGOT med det. Hade jag haft hårlöss hade dom åkt av som i en vattenrutschkana.
  6. Fattar ni vad kaoz det är eller? Hejdå.
Ps. Kul hårlössen hade haft i mitt hår förresten.

Snap!

Yo mf's!

Idag har jag varit..... LEDIG!!!!!! Alltså ni förstår inte min lycka. Gud vad underbart det var. Och imorgon är jag också ledig. AAAH! Också är jag ledig 8 dagar efter måndag också hähähä, livet kan inte äga mer.

Var på stan med mami idag, köpte mig ett par leggings och ett linne. Eller typ ett linnetunikaaktigtgrejs. Nice. Gissa vilken färg???????????? Wait for it..... SVART! Jag målar min garderob ännu svartare än den redan är verkar det som. Jaja. Det funkar liksom. Något mer jag tänkte berätta.. Jo, när jag var i provhytten på HM så hade jag med mig min ginapåse med leggingsarna i. Så glömde jag påsen i provhytten, hahahahahaha huuur typiskt mig var inte det eller? Orka liksom. Men den kom i ägarens händer igen så det var chill.

Nej, vad mer..? Jag borde masa mig till duschen, mitt hår är inte okej. Den som vill smöra sin macka behöver liksom bara dra mackan i mitt hår så blir den smörig. Nice va?

Taggar sönder här i min ensamhet. Nu ska jag dricka upp min öl och chilla vidare. Hejdå!



På tal om klantigt.. (Reb)

Try this at home

Walla habibis! (Ofta jag vet hur man böjer på irakiska. Eller vilket språk det nu är?)


Kom hem för ett tag sen. Nu ska ni få veta något jätteintressant. Det kliar ENORMT mycket på höger sida av min hals (inuti alltså). Eller inte riktigt i halsen utan längst bak i gommen. Det kliar verkligen HEMSKT mycket. Men när det gör det brukar jag ta knäckebröd, stoppa in det i munnen, tugga det och sen svälja. Ni som aldrig varit med om det vet inte hur fruktansvärt skönt det är. Det är faktiskt en grej som jag personligen skulle lista under kategorin "Orgasm". LÄTT!!!!!!!

Så, här sitter jag och tuggar knäckebröd utan smör eller något. Och dricker té. Fast man får ju inte blanda knäckebrödet och téet (hur fan böjer man det DÅ!?) för då river det inte. Och för er som tror att jag sitter och stönar så gör jag tyvärr inte det. Sry guys :(


Varsågod för min lilla knäckebröd-kli-i-halsen-tips. Använd er av det nästa gång det kliar i halsen! Try this at home liksom.

[Tänkte just lägga upp en bild på min hals men jag orkar inte vara så rolig och jag orkar inte lägga upp den bara för att lägga upp en bild:(]

Wip?

Hey heey!

Jag jobbar och sliter på. Eller nej. Jag jobbar, sliter och fryser på. Sitter här inlindad i mitt feta täcke. Det är fett jobbigt eftersom det begränsar min rörlighet, så om ni såg mig nu skulle ni få er ett gott skratt. Men värme är kiiiing!

Hahahaha idag när jag satt på bussen så såg jag att Team Sportia hade WIP Outlet. HAHA VAFAN ÄR DET? Turkengelska för Wery Importent Peaple eller? MAHAHAHA. Gud vad jag hade roligt åt detta i min ensamhet. Kunde ju dock inte sitta och flabba på bussen åt det. Lol. Så jag tar liksom igen det nu..: HAHAHAHAHAHAHA!!!!

YEEEEAH

HAHA I'M FREAKIN' WILD N' CRAZY, VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!!!!

No stress..?

Okej. Nu ligger det liksom till såhär:

  • Trött som ett cp
  • Även fast jag inte kan varva ner efter världens stressdag på jobbet
  • Ont i huvudet
  • Jag bröt en nagel idag på jobbet, inte okej
  • Nu är jag så less att jag vill inget annat än härifrån. SÅ DET SÅ!!!!
  • HEHEHE....
  • hehe..
  • he.. :D yää
  • Årets viktigaste och mest invecklade inlägg - oh yes!

T-to the-ired

JAG ORKAR INTE VARA SÅHÄR TRÖTT!!!!!

Jag menar allvar när jag säger att jag skulle kunna offra min ena hand för att få stanna hemma och sova idag. Men verkligheten skriker på mig. Dvs. bullens pilsnerkorv som ligger och sjuder på spisen. God lunch/frukost! God bless bullens pilsnerkorv med 2093 liter ketchup på. NAM.

Yääää

AAAAAAAH ÄR SÅ GLAD! :D

Älskar när folk peppar en till att göra saker. TACK!!!!! I need this.


...även om andra ska vara lika jävla "positiv" som vanligt..


jag i min säng (dirrrrty picture)

Kuljul

Oooooffff!

Underbar dag jag hade igår! Jobb 10-16 OCH 23-05. Kul det är när man får chilla sådär på lördagarna liksom. Oj, sa jag att jag hade en underbar dag? Ja den dög väl men natten var INTE okej. Jag och Joss jobbade rövarna av oss och det var så jävla mycket folk. Äckligt var det med milda ord. Aldrig mer jobb på natten. Iallafall när man bara är 2. DET GÅR INTE!!!!!!!

Annars då? Idag ska jag inte lyfta ett finger. Auoch, kan inte sitta vid datorn längre då. SYYYND! Skoja, det är här jag kommer hänga hela dagen så jag kommer förmodligen lyfta flera fingrar. Nä, men allvarligt. Jag ska typ sitta kvar i pyjamasen och hänga här heeeeela dagen. Det är jag värd! Sen jobbar jag 11-19 imorgon. Jag har verkligen inget liv.

Hejdå.

It was a beautiful life

Har suttit och läst igenom sommarens inlägg. Typ på min, Rebs och Miccus bloggar. GUUUUUUUD TA MIG TILLBAKA! JAG VILL HA EN TIDSMASKIN! Jag kom tillslut på mig själv att sitta tårögd och läsa om typ när jag satt och väntade på Miccu i taxistationen vid hamnen när 3 randomturkar bad mig sätta mig på en stol medans 1 utav dom strök mig i håret och viskade "romantiska"-turkengelska-ord i mitt öra och den andra berättade för mig hur gärna han ville "lick my poopies". Ni fattar ju liksom. Föll som en fura.












Världshistoriens viktigaste inlägg

Årets händelse - check!

Typ. Någon söt liten rackare har inatt eller igår hackat sig in på min facebook och mail. Jeteroligt liksom. Det började med att jag skulle logga in på msn, men det funkade inte. Jag tänkte att msn, i vanlig ordning, hade något jävla problem så jag loggar väl in på facebook så länge. Men gick det? NEJ!!!!!!!! Det var då paniken verkligen bröt ut. HAHA. Usch alltså. Tur att jag hade en säkerhetsfråga på min mail då. Allt löste sig och ingen hade våldtagit mig på annat sätt än lösenordsbytet! Men dessa hackers kan ändå tända eld i arslet och flyga någonstans.

Idag öppnade jag, vilket betydde jobb från 8-14. Det började med att jag missade bussen för att det är ett nytt år och bussen går någon minut tidigare. Så när jag just klivit ut ur huset åker bussen förbi mig. Jag svär att jag hörde den jäveln skratta också. Så jag fick bli lite sen. Men deeeet var luuuugnt. Älskar att sluta 14. ÄLSKAR DET! Hatar dock att börja 8, men äh... JAG ÄR DÖÖÖÖÖÖÖD!!!!!!!! Så. Jävla. TRÖTT.

Roligaste bloggen i världshistorien. Jag dränker er i bilder och intressant info. Fan vad ni måste älska mig. På tal om världshistorien så åt jag den vidrigaste middagen i just.... - Världshistorien. "Pytt i panna". Eller, Pitt i panna, Spytt i panna osv nivet. USCH. Jag är hungrig.

Kaoz

Den här dagen har fan gjort kaoz med mig.

Vid 3 eller nåt hade vi zip zero NOLL bröd kvar. Alltså. NOLL! Folk fick liksom vända när dom kom in. HAHA kuuuul. Och massa andra saker att göra, SJÄLV som vanligt. Fast Joss var en ängel och kom dit för att göra mig sällskap ett tag, och hjälpte mig massa! Guld värt :D

Haha för övrigt så hade jag lika gärna kunnat vara förlovad vid det här tillfället. Om jag nu hade känt en snubbe bättre och känt samma sak för honom som han kände för mig. Synd att jag inte gjorde det då. Synd att jag inte ens vet vad han heter. HAHA!

Vadåååå? säger ni då. Jo, det var en snubbe på Berså (Bersa) i onsdags som tyckte jag var så vacker att han inte kunde sluta titta på mig, och pratade med mig i en timma kändes det som. Trots att jag aldrig hörde vad han sa eftersom jag satt i högtalaren (typ). Han kläcker iallafall ur sig orden: "Om jag hade känt dig bättre hade jag friat till dig nu." Hahahaha okeeeeej? Hadi bye creepy guy.

Imorgon börjar jag 8. Jag har verkligen inget liv.

GBG

Ja, min lilla hemlighet var att jag skulle till Götet i onsdags och komma hem idag. Sagt och gjort. Anledningen till varför jag inte kunde säga det var för att jag skulle stå utanför Cillas dörr och överraska henne. WEHOOOO! Feta utgångar och trevligt sällskap som fan. Underbara dagar har detta varit.

Nu är jag hemma igen. Back to reality så att säga. Jag hatar att vara back to reality. Jag hatar det så jävla hårt, för nu har jag dendär ångesten igen och hahahaaaaaa nog fan vet jag varför. Imorgon blir inte en bra dag.

Tillbaka till Götet: Spårvagnar är tåg. Vad fan ser dom annars ut som liksom!? Och be mig gärna ta er på en rundtur där alldeles själv. Och ät inte på Jensens. Och.... De e la gött! Fast det hade ju varit mer gött om jag hade tagit kort. Men orka anstränga sig för att vara normal..



Hold me, tell me everythings ok,
Show me theres a way to beat the monster
Save me, make it go away

Hej

Roliga saker:

  • Arsenal är en blandning av arsel och anal. (DET TOG EMOT ATT SKRIVA MEN LÅT MIG VARA OMOGEN DÅ)
  • "- Vilket tåg åker du?
    - Sj. Sj?"
    HAHAHAHA
  • När jag håller i en slinga av mitt hår och drar med fingrarna på den så blir den mycket elektrisk. Då ser det ut som en såndär ufo-lampa. Såhär:

  • Hade faktiskt en till grej jag tänkte skriva men jag glömde :( Godmorgon på er!

Men nååågot

Hihi naw. Saknar ni mig när jag inte skriver? Ni verkar desperat gå in på min blogg och checka ändå. CHILL! Hihi.

Då ska jag alltså skriva något. Ja.. Vad ska jag skriva?
Inget. Hejdå!




Hahahaha döööör vad rolig jag är. Nej men allvarligt. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Jag är typ en secret agent nu som har massa hemligt jag inte får skriva här. Eller massa och massa. Men ah ni fattar liksom. I'VE GOT SOME BIG NEWS!

Skoja bara. Så jävla big är dom inte. Men det är hemligt och vi tar det sen helt enkelt. Bit inte av alla era naglar nu bara! Livet rullar på och jag har varit ledig sen 22:a december. Livet rockar. Fast jag känner att jag verkligen måste jobba nu eftersom min lön som kommer nu den 25:e inte kommer rocka rockring, om man säger så. Och hur fan ska jag göra seeen? Gud asså. Det är inte lätt.

Nu ska jag fortsätta med mitt. Bl.a. göra kaoz med spotify. Hejdå!



Hahahaha detta var tider asså. Tidender - 09

P.s. (Har upptäckt att mina inlägg inte har någon glöd när jag inte har ett litet p.s. i slutet...) Joel (Faktiskt inte en läcker kille vid namn Joel, klicka in så lär ni märka något bättre!! HEHE) har lämnat Luleå till sitt past och flyttat till Oslo. Mog1 :( I will miss yooou tokskallar. Tacka mig när ni har fått fett med besökare och en fet blogglön. Då kan ni skita i att jobba och glida omkring rikt som fan. Men bara om ni kommer ihåg att tacka mig!!! Puss.

2010

Eftersom hela världen gör 2010-listor så gör jag också en, snodde denna från Johanna :D

 

Årets bästa: Studenten, Alanya, slippa skolan
Årets värsta: Att så många flyttade härifrån
Årets händelse: Studenten
Årets resa: Alanya såklart. <3
Årets fest: Studenten typ? Hela sommaren? HAHA
Årets dag: (ar) 11/6, 13/6
Årets present: Hmm.. Alla fina småsaker och bille HIHI
Årets tårar: När jag åkte från Alanya. FYYY
Årets person: Masssa, familjen, vänner, alanyamänniskor och sånt. Kärlek!
Årets låt: Alldeles för många för att ta här
Årets lögn: ”I didn’t come because our friend is soo so sick, she is at the hospital.” HAHAHAHA (Reb)
Årets natt: Alla sommarnätter. Tråkiga som galna, dom är så jävla värda varenda en! Studentnatten också.
Årets ord: HAHA alltså.. Nuki nuki, cok, yok, hadi, bende, bilmiyorum, lan, bersa, bolle (hehe johanna), galet, MEN FYYY, och maaassa mer. Hahaha herreguuud.
Årets ''vill ha'': Pengar as usual. Biljetter.
Årets skämt:"I'm going... somewhere."
Årets månad:
(er) maj, juni, juli, augusti. Lite september såklart.
Årets vårminne:
När jag, Reb och Sanna stekte på KH-trappan. Stört nice.
Årets frisyr: Långt och uppsatt lugg. Ett säkert kort liksom.
Årets sommarminne: Hela sommaren.
Årets roligaste: Studenten, Alanya, få lön på riktigt.
Årets vinterminne: Fester och när Reb kom hit!
Årets tråkigaste:
Att Reb flyttade, och hemresan från turk, fy i fan.
Årets överraskning: Min present :D
Årets mysigaste: Hihi fniss mys fniss
Årets misstag: Vettefan. Finns väl några haha..


Happy new year

Ääääääntligen är julen, nyår och blablabla över. Tack för det!

Nyårsafton började med att jag och Rebecca, efter fååå timmars sömn, stiger upp tidigt för att dra en liten roadtrip till Umeå, för att hämta allas våran Miccu! Och sen åka tillbak igen? Hahaha hur snälla är inte vi liksom??

Efter hårfixning och en trååååkig väg genom all skog tillbak till Luleå så skyndade vi oss till Emmelie där vi åt entrecote med potatisgratäng och 398 liter sås. MMM! Gött vare.

Det fortsattes med Vanilla sky och skumpa tills det slutade med att vi stod på Emmelies balle för att fira in det nya året. 1 timma efter åkte jag hem, askuuuul liksom! Men allt är i sin ordning och äntligen är julen/nyår över för den här gången. Tyvärr är dessa högtider inga som ligger mig så varmt om hjärtat, vet inte när jag sist tyckte denna tid på året var så jävla kul. Hmmm.... höhöhö orka. Nu ska jag fortsätta trycka i mig en deliiicioouuus oxfilé med beasås och bakad potatis. Och hälla i mig det feta glaset cola förstås. Gott nytt år på er!

P.s.
Igår vid 20.00 hade jag lösnaglar på mig. Idag 15.00 hade jag inte en jävel kvar. Bra jobbat!

RSS 2.0