Home

(VARNING FÖR HANDIKAPPAD TEXT EFTERSOM BLOGG.SE INTE VILL ACCEPTERA MÄNNISKORS SÄTT ATT LÄSA NORMALT!!!)
H to the emma.
Igår satte jag fötterna på Gävles mark igen efter 2 veckor (2 dagar snarare) i Alanya. Känns förjävligt som vanligt att lämna Ömer än en gång, även fast vi snart ses igen så känns det ändå lika hemskt. NÅÅJA!
I lördags blev det sjääälvklart eurovision, och vem kammade hem segern? VI SÅKLART!!! Fyfan vad jag var glad! Annars så har jag testat på något jag aldrig testat förut. GÅTT upp till castle. HAHA tjejen med kondisen var igång, jag svettades, blev knallröd i fejjan och andades som om jag hade fet astma. Det är vad vi kallar kondis. Och jag har fortfarande ont i benen utav det.....
Något jag och andra turkar tippar på är att Alanya kommer vara en död stad inom 5-10 år. Jag fattar inte, men gatorna är näst intill tomma, nästan klubbarna också (Förutom The Doors som borde byta namn till Welcome to Sweden)? Visst att det bara var maj, men jämfört med förra året den här tiden var det D-Ö-T-T nu. Lite kyligare på kvällarna också, gick då inte att gå ut i bara shorts mestadels av kvällarna.
Äh, jag skiter i, för jag har fått umgåtts med mitt hjärta jättemycket eftersom han har varit ledig och det har varit guuuld! Underbart att få träffa mamma, Niclas och Adam också.
Annars då? Idag har jag gjort lite ärenden, bl.a. fixat arbetsintyg och lämnat in det till Gavlegårdarna. Så förhoppningsvis får jag läggan snart! Just nu bor jag i en resväska hos gossiga Veronica, haha tjejen som tränger sig på.
Såja, tänkte bara uppdatera lite och nu blir jag förmodligen bloggdöd igen. Hejdå!

RSS 2.0