Tur att jag bor med världens gossigaste girlz! ♥ Ja Sofie, du är inräknad. Kan inte påstå att du bor någon annanstans än här? Puss på er!

blabla

Idag blev det sovmorgon så att säga.

Vaknade 14.30 så det var tidigt jämfört med tröttkäftarna som sov till typ 17. HAHA inte okej. Under tiden hann jag prata med en söt trögjävel som gjorde mig lite irriterad, jag är typ inte van att andra är trögare än mig så nu vet jag hur andra kan uppfatta mig. Stackars er! Hehehehe. Igår blev det lite festligheter, pank som jag är satt jag hemma med handikapp-Sofie och lyssnade på musik och efter 2 socialiserade oss med 2 spritflaskor som kom hem. HAHA!

Ikväll tas det jääääävligt lugnt, kyckling med potatisgratäng är next thing to do.

Sup lugnt!

Dubbelgångare?

Mamma skickade en bild på min mail idag, från framsidan på dagens NSD där hon hittade min dubbelgångare. Övervägde om jag skulle lägga ut bilden men jag måste fan göra det, trots att chansen är MINIliten att min dubbelgångare ska läsa min blogg. Men HEJ PÅ DIG om du gör det!



Hon till höger. Sammanträffande att jag är högerhänt också!! (HEHE)

Dubbar

Vanliga dubbdäck smattrar på gatan. Reb's toyya låter såhär:


Fullt hus

Hej alla jag känner och.. ni andra!

Här sitter jag, i vanlig ordning, med Reb och Soffan i soffan. HEHE. Skitsnack och saft. Sånt som vuxna kvinnor som oss sysslar med.

Kollektivfamiljen var på Willys och handlade idag, vår vagn var överfull? Inte okej, hahahaha. Upptäckte att vi var småbarn som stod och bråkade om färger på tandborstarna. Normalt? Jorå. Efter det förtjänade vi alla ett glas cola och gomiddag!


Godnatt kära trogna läsare, love ya'll! ;)

JAAA

IDAG ÄR DAGEN KOMMEN!!!!!!!!!!!! :D








Vi har fått vårat internet. Vi ska åka och hämta det strax.


Så kul att ni trodde det skulle vara något helt annat. Så kläckte jag detta liksom. En större nyhet får vi väl hoppas på snarast.

Saturday

Hej!

Här sitter jag i min ensamhet medans 2 av flickorna jobbar och dom andra fortfarande sover. Har varit en duktig hemmafru och diskat + polerat köket idag! Synd att jag är sugen på så jävla god mat hela tiden när vi alla måste vänta tills tisdag för att kunna åka och handla. Kylen ekar och vi har typ bara vatten att dricka. Haha inte okej!

Hjärnan går som vanligt i högvarv och inte kommer jag fram till nåt vettigt heller, bra blondie!


Fast.. nu är det fan dags att ge sig på ett andra försök att väcka flickorna. Haaaaaaaaaaaaaaaa en nice lördag. Själv blir det typ soffhäng för min del. Hej!

21 oktobah

Ikväll blir det mys med Reb, Sofie och Jenka. Vattenpipa står på schemat, det skrev jag dit själv. Gött. Korvstrogga till middag. Vaken hela nätterna och sover halva dagarna (bra gjort!). Livet leker, snart får vi normalt internet så vi datanördar slipper bråka om 1 dator och 1 dongel. Svårt också när 2 här är så simsberoende så det lyser en nördskylt på ytterdörren. Ska lätt döda facebook som kom på den där JÄVLA idén. Ha det bra lirare, heippa!

Gefle

Hey!

Nu är jag på plats, för 5 dagar sen cirkus. Natten till avfärd sov jag 50 minuter, + 10 som jag slumrade till i bilen och sen var jag vaken alldeles för mycket efter det. Men roadtripen var asrolig, jag och Reb var stört övertrötta och skrattade åt ALLT! Rätt kul asså. Note to alla roadtripare: Alla peepz på rastplatser är gnälliga. Finns inga glada prickar utom er själva.

Sen var det en liten inflyttningsfest att göra sig ordning inför bara någon timma efter ankomst. Det blev utgång på Heartbreak och HAHA hemgången var inte okej, hade 0 energi och var så fruktansvärt trött. OCH VI GICK!!! Tur att jag fick sova efter det iallafall.

Annars rullar allt på, sitter i soffan med Mandy, vred nyss en rostad macka med lp (leverpastej). Helt ok. Funtar på när fan Rebecca ska kliva upp, borde gå och väcka henne igen. Hörs, peace!

So long

Sista natten i min säng och mitt lilla rum. Vill ändå nästan fälla en liten tår, hehe.

06:00 (cirkus) drar vi. Så nu ska jag bli trött och sova. See ya l8er någon gång Lule!



Till er restrerande lulebor: I'll miss ya. Tyvärr är ni ganska få nu för tiden men ni vet vilka ni är.

Sexy and I know it

Nuuu...

Är det typ lite mer än 12 timmar tills vi drar. Kul, kommer förmodligen inte somna inatt eftersom jag inte använde hjärnan imorse när jag tänkte kliva upp vid 9. Var vaken ett tag, men gjorde inget utan låg bara i sängen och spelade dum. Så det slutade med att jag vaknade halv 12. Haha fuck that!!!! Aaaaaaja, försöka får jag iallafall. För i bilen får jag absolut inte somna. Då kommer chauffören också somna, och det blir ju mindre kul kan jag tänka mig?

Hade varit gott med en liten marabou....... Mmmm.


Rubrik yok

Tjo!

Är nyduschad och hemkommen från gymmet, och har just satt på sista tvättmaskinen här i LÅ-town. Imorgon eller tidigt på lördag åker jag och Reb the 1 and only ner med lillatoyyan till Gävle! Yep, Reb har plågats igenom en 13 timmars tågresa inatt, sittandes. HAHA feel sorry 4 u bro. Dock sover hon nu. Och inte jag. Det är ju jag avis på.

Det ryktades om att Daniel och Emma skulle komma hit på en kopp kaffe. Fast det tror jag bara på när jag ser det, sooo we will see! Hahaha.

Ne. Hade inget mer att bjuda på. Piz.

Ps. Tack vädret för att det är sol, man blir på bättre humör då! Ds.

I'm right, right?


Dear diary

HAHAHA OMG!!!!

Hittade en dagbok som jag skrev i för x antal år sen. Där jag skrev typ "Såg världens nyggaste kille!!!!!! hihi :) Mc donalds :P"

Haha målande beskrivning. Och.. Vadå Mc donalds? HAHA specificera dig lite unga dam.


Sen en klassisk bok jag aldrig tröttnar på. Dagbok från när jag var typ 5-6 år.

"JAGHARBYGT
ENKOJAMED
NIKLAS
CAMILLA"

Vet inte om jag är schizofren eller hade en kompis som också hette Camilla. Men det har jag absolut inget minne av, så jag gissar på att jag var schizo. Spännande!


The roommate

Hej.

Uppdaterar mest för att jag har tråkigt, dock kommer jag inte lyckas underhålla er. Sry.

Såg The roommate inatt, bra film! Dock lite obehaglig, så jag ville inte gå på toa efteråt.. Övervåningen är scary när det är mörkt och när jag är själv :( Men tillslut vågade jag HEHE. Kanske mycket för att jag först trodde att filmen handlade om nån collegebrud som fick en roommate och levde ett galet college-liv liksom. Men tydligen inte, höhö.

Väntar på att mamma ska börja med middagen. Hon är en sån som gillar att svälta sina barn märker jag... Nej det spelar ingen roll vad klockan är, jag är hungrig.

9-10-11

Nu är jag hos mamma, för sista gången innan Gävle! Ooooh vad jag längtar.

Min halvbror Adam på 4 år kom nyss och frågade om min mamma var död. Det roliga är ju att vi har samma mamma HAHA guuuuuuud. När jag sa att vi hade samma mamma sa han: näää. du har bara en pappa. Känner att han behöver lite att lära.

Nu ska jag fila mina naglar. Så dom ser ut som kvinnonaglar. Föddes ju med mansnaglar. Sexy.

Heart


Inkast

Jag borde söka till idol. Och passera alla auditions. Av dessa anledningar:

  • Bo på hotell. Flooooott.
  • Ringa och beställa flottig mat till rummet.  MMMMM!!
  • Få en makeover. Känns att det kunde behövas lite.
  • ... det hade ju betytt att jag kunde sjunga.. Så det hade väl varit kul det med.


Och sen så.... Nä. Det var inget!


I need you

Cola

Hey!

Vaknade 10 imorse av att pappa ville spela betapet? Kändes ju normalt. 11 mötte jag upp Anna, hon åt lunch och fattiglapp som jag är hade jag redan 2 lingongrova som satt.. sådär i magen. HAHA inte ok. Fixade några papper och sen bar det av hem igen. Här sitter jag. Regnet smattrar mot rutan och jag har ett colaglas som gör detsamma bredvid mig. Min bror var BÄST igår och köpte mig 2 liter cola i utbyte mot en tallrik middag. Tro mig när jag säger det, jag har aldrig i hela mitt liv varit så sugen på cola. Efter att ha fått leva med sodastream-cola ett tag? Det mina vänner, borde inte ens få kalla sig "cola". Smakar SKIT!!!!

------- ALLTSÅ NÅGOT ÄR UNDER DEN TANGENTEN??? BLIR GALEN!!!!!!!



...

----! Såja. Fixed it!


C ya later

Hejdå

Imorse på gymmet gick mina hörlurar sönder till iPoden. Då började jag nästan storböla, och jag är helt seriös. Sen dess har jag nu insett att det är lika bra att jag går och lägger mig.

Så det ska jag göra nu. Förvänta er inga fler inlägg idag. Vet dock inte vad jag har gjort för att förtjäna en sån här helvetes jävla idiotdag. HEJDÅ.

Väfään

Ett glas cola hade varit gott och uppmuntrande. Synd att jag är slö. Känns för övrigt som att den här värdelösa dagen inte ens har startat? Försöker komma på något att göra i illustrator så jag får lite tid dödad men icke det heller. Väfään.



I don't even want to count the days that's between us. I already know it's about to kill me.

Pladder

Tja!

Idaaaaag har det väl inte hänt mer än gym, juice och prata i telefon. Asså, galet... På gymmet var det en man bredvid mig som sprang. Han slutade på 120 minuter och såg nöjd ut därefter. Jag höll mig till mina 20 och såg döende ut i jämförelse. HAHA kändes ju inte sådär jätteokej.

Sen blir det inte Gävle i helgen, utan nästa. Då kommer Rebecca hit för att hämta sin bil och då ska jag vara den underhållande snälla vännen bredvid som gör hennes resa bättre. Great! Mindre kul dock att plågas kvar ÄNNU en vecka. Men. What. To. Do. Märkte just att jag verkligen gillar. att. skriva. såhär. Kul va? Aa rätt så.

SEN SÅ gillar jag inte att ams.se - Gävle BARA söker peepz som typ talar flytade kurdiska, tandhygienister och telefonförsäljare. Talar tyvärr inte kurdiska. Gillar inte att peta i andras tänder. Är väl inte en telefonförsäljare heller.. Nä.. Bättre lycka nästa gång!

Juice

Alltså, måste ju bara klargöra en grej.

Har suttit och varit SÅ irriterad för att jag säger äppeljuice, och massa andra säger äpplejuice. Visste inte om det var äppel eller äpple som var rätt. Googlade lite och fick fram detta:

"I Svenska Akademiens ordlista är äppeljuice, äpplejuice, äppeljos och äpplejos alla godkända."

Alltså, det gör mig inget att både äppeljuice och äpplejuice är godkända. Men... VEM, I HELA VIDA VÄRLDEN, LÅTER FOLK STAVA JUICE JOS? HAHA JAG DÖR!!!

Jag menar, hur skrattretande är inte detta:
- Ska gå och ta mig ett glas jos.

HAHA JOS!!! FULASTE JAG SETT!!!

Såja, nu vet ni det. Äppeljuice och äpplejuice är båda korrekt. Nu har vi rett ut det. Ha en fin tisdag!


Maaat

Godkvällers!

Ikväll har jag sysselsatt mig med ingenting och illustrator. Älskar att fördriva tiden med det, fast nu har jag ont i huvet. Ässsccchhhh. Synd att man vill äta när man har tråkigt. Kommer väl rulla fram snart.


Mord?

Tja. Kom nyss hem från gymmet. När jag gick in i köket ser jag att det har förvandlats till en... mordplats? Ingen var hemma heller. Det var spännande.







Spänningen dog dock när pappa kommer hem och säger att vi ska äta köttsoppa idag. Tänk vad jag hade kunnat vara med om annars!

Skyline



Har dödstråkigt och smålekte i Illuuuu. Men jag blev less. Nu har jag tråkigt igen :( Jag måste sysselsätta mig med något innan jag går och äter.. IGEN...

Ha-ha


Unnecessary

Ingen träning.

DÖR AV TRISTESS!

Bye.

Make your future bright

God klockan nästan 14!


Så.. Vad har hänt sen sist? Inte mycket as usual, har skrivit ut CV:n x 1000 som jag ska ha med till Gävle. Pratade med Rebecca och Malin typ 50% av dagen, hahaha. Det blir förmodligen att åka till pappa senare idag, och om min bror inte är allt för fläskig ska vi åka och träna ikväll. Så då blir detta sista dagen hos mamma på ett tag! För på fredag är det tänkt att jag ska vara på min väg söderut. Känns. Så. Jävla. Bra!!!

RSS 2.0