Hemgång

Nu, mina vänner och fiender, så har jag ett datum för min hemresa.. 5:e september 11:50 lämnar jag Turkiet. Bläh!

No more to say. Ska bli skönt att komma hem, samtidigt inte. But hey, that's life! Vi syns på söndag, Sverige. Om jag nu lyckas hitta en biljett från Stockholm till Luleå, kanske får bosätta mig på Arlanda? Jag och challe på sofforna vid Sky City. Mööösigt det hade varit eller :D

Blä. That's right, BLÄ! MEN FYYYY! Bye.

Kobrans katt...?

Fortfarande ingen hembiljett beställd. Men imorgon tror jag det (tyvärr) fixas.
Fortfarande inga pengar. Men inga såna tjänas heller.

Men en halvfull vinflarra och musik med en utgång till hamnen väntas iallafall! Myspys.

Jag blir glad att folk faktiskt saknar mig där hemma, Saras kommentar i något inlägg längre ner värmde faktiskt! :) Jag saknar såklart alla er där hemma, men jag vet att när jag kommer hem kommer jag sakna livet här nere så jävla mycket. Aouch.

Idag var vi med Micaela och Jennifer på Havana Beach Club. Vi är lite halvstammisar där, hähähä. Havet är ju inte min och Rebeccas grej om man säger så. Orka bli saltig av saltvattnet, orka bränna sönder fötterna på 100000 graders varm sand, orka svettas sönder, orka bli sandig. Ni fattar poängen liksom, hehehe.

Nu ska vi fortsätta dricka Küpvinet. Inte det godaste vinet på marknaden, men med lite sprite ordnar sig allt. Allt med alkohol går ner. Något ni borde tänka på. HAHA. Hadi bye bye peepz, ses snart!

Number one

Å-n-g-e-s-t.

Sitter här och kollar på flygbiljetter hem, troligen är jag hemma om typ 8-10 dagar. Hemskt. Känns mer hemskt med tanke på att Rebecca inte följer med mig, wtf pingisrack ska jag göra när jag kommer hem? Wtf ska jag hem och göra? Wtf ska jag göra där utan min bästa vän? AAAAAAAAAAH! Det kommer stunder jag verkligen längtar hem, men samtidigt så vill jag absolut inte hem. Det är så jävla skönt att vara borta från Luleå så det är sjukt. Varför kommer inte allt jag saknar hit istället? Typ.. griskött, norrmejeriers mjölk och min säng. HEHE, självklart min familj och alla andra jag saknar också. Några miljoner kronor får också följa med, för jag är cok pank. Blah.

Positivt inlägg. Bajs, hejdå!

Birthday

Happ, då gick det olagligt länge igen innan jag uppdaterade sen sist. Hoppsan..

Igår var Rebbis födelsedag, den firades med en supergod kaka och ballonger som gullPia hade bakat och fixat. Tänk om jag också var så gullig och engagerade mig så. Som jag och Rebecca sa till varandra: Jag skulle aldrig idas göra något sånt för dig. HAHA så jävla söta vi är med varann egentligen. Kram kram.

Nej, men kanske jag ska berätta om gårdagen. Vi började ju såklart fira efter 12slaget när det slog över till den 13:e, då satt vi på Queen's (ja det är sant, vi var där liksom. Shiiiit!) och fick vodkabull efter vodkabull. Sedan gick vi och fick gratis på Robin Hood, vidare till Latino där jag missade när alla pojkarna ställde sig i en halvcirkel och gav Rebecca en drink medans dom sjöng Happy birthday to yooou. Det missade jag p.g.a. min kissblåsa. SHAME ON MY KISSBLÅSA!

Sedan blev det James Dean, nattmat i några timmar på Fast food och sedan gick vi hem. Eller efter halva vägen möter vi Mustafa, och vi åker hem 4 pers på scootern. Det var lite.. trångt.

Igår fick Rebosh iallafall sina presenter, och den bästa presenten var väl den hon fick av Mustafa. Två afrikaner som nuppar. Tror ni jag är lite avis eller? Ska nog gå och köpa mig alla versioner som finns av dessa afrikaner som... nuppar. Ja, iallafall så åt vi middag på.... wait for it... QUEEN'S! Jajebox, det är sant! hihi. Sedan fortsatte vi dricka där, och det blev massa jäääävla tjorv. Vi pinade iväg i ilskan till Robin Hood för en stark jävla drink, och natten blev bara fel. Men det har väl halvlöst sig och jag tippar på att innan ens klockan har slagit 11 ikväll så är allt i sin vanliga ordning igen. Alanya är inte känt för att lämna någon utan massa drama. Jäva dramastad, hahahaha.

Vilket litet inlägg jag gjorde nu. Vilket rörigt inlägg. (Inl)äggröra. HAHA. Piz mf's, puss och kram, syns på stan.

Laaaan

Pheeewww, vad jag har ansträngt mig nu, jag skriver ännu ett inlägg! Wiho!

Jag tänkte skriva lite saker som har hänt.. Vi var t.ex på Metro (stooor affär i Oba) och shoppade loss i matväg. Typ tacos, kött, o.s.v. HAHA ni ska veta när man gick in i köttavdelningen där, det var så förbeeeenat kallt att håret på benen bildade en skog och våra tår typ blev iskalla. Nästan.. Men seriöst, det fanns jackor utanför som man kunde ta på sig medan man vistades där inne. Blundade man en liten stund kunde jag se Luleås fula natur framför mig. Ne, nu ska jag inte vara sån.

Vi gjorde iallafall tacos för någon dag sen och det satt finfint i kistan kan jag ju meddela. Jag, Pia och Rebosh åt tills vi storknade och praktiskt taget slickade i oss ostsåsen. Num-fucking-num.

Hmm.. What else? Om sisådär 5 eller 7 dagar är det ramadan, vilket jag ska följa till punkt och pricka. typ.. inte... Hehe.. Vi är även sämst på att sola, så allt är i sin ordning. Vi råkar sova lite länge, och när vi väl tar oss upp så får solen för sig att gömma sig. Vettefan vad det beror på. Jag kanske bländar den.. Aouch. Sorry guys, vet inte vad mer jag ska skriva.. Men jag uppdetarade iallafall!

I'm in Alanya bitch!

I'm already fucking wasted - so now we dance!

JAJA, det var typ kring 2 veckor sen jag uppdaterade, shame on me. Men jag vet fan inte vad jag ska skriva, och det är sjukt tråkigt när jag inte har bilder + att det är sjukt tråkigt när ingenting händer. Va? Om inget händer i Alanya? Ohja, självklart, men ingenting händer på bloggen, ingen kommenterar, inga bilder, inget speciellt att uppdatera om. Men jag får väl försöka...

Cilla och Ida har åkt hem, Jennifer och Micaela är här sen kring typ 3 veckor tillbaka och allt drama i Alanya fortsätter och förnyas hela tiden, aaaaas usual :D What else liksom? Hahaha..

Det blir Queen's, James Dean, Robin hood varje kväll + andra småställen lite då och då. Självklart blir man stamkund på ställen där man får gratis, betala är ju waay too överskattat. Gratis är det bästa! Om typ 9 dagar fyller världens bästa pluttgullesnutthalleduttsingsgummsipummsibebbe år, PAAAAARDEEEEEY!!!!!!!!!!!!!!!! Fattar ni eller? Rave.

Jag borde typ.. sova nu. Ben çok trött. För er alla som inte vet så betyder çok typ jättemycket på turkiska. Jag råkar personligen missbruka det ordet och säga det hela tiden. çok siktir git. çok yok. çok tuz. çok sus. çok tired. çok blä. çok allt. Men det är ingenting ni behöver lära er, för det är çok wrong. Bara så ni vet. Ta hand om er, lökringar. See ya :D

RSS 2.0