Kackerlackor...

Hej och hå.

Jag tänkte skriva ett underbart inlägg om kackerlackor, i brist på annat att göra. Men jag måste tyvärr göra det fort som fan eftersom batteriet på Rebosh's lilldator snart dör. Hehe.

Vi har haft typ 49584903 kackerlackor här sen familjen kom på besök och tog ut alla mattor och rörde om alla smulor och skit runtom överallt. Jag är DÖRÄDD för kackerlackor, dom kryper (springer marathon) omkring och gömmer sig överallt. UH.

Iallafall, så hade vi en sötis i soffan för någon dag sen. Mustafas mamma, syster och grannen (supertanten) hade lagomt kul åt att vi såg ut som att vi hade sett en dinosaurie. Typ. Sen gömde sig en liten sötis i vårat rum också, närmare betämt i vår säng. Supertanten springer dit och ska döda den, och säger till mig: GEL, GEL, GEL! (kom, kom, kom!). Så säger jag: Men jag vill inte gella... :( Och ser ut som en 3åring som inte har fått sitt lördagsgodis. Och när dom i samma veva ska döda kackerlackan som ligger och myser i soffan så stänger dom ut mig i hallen. Eh. Jag trodde jag såg det sista ljuset i hela mitt liv. Men se på fan, jag överlevde. Rörigt detta blev, men nu dör strax batteriet. Saknar er alla där hemma, hade jag kunnat hade jag bytt ut kackerlackorna mot er. Ska försöka. Hadi bye bye!

C-dog

Jag råkade visst dö ett tag, men nu är jag här igen!

Pia vill att jag ska skriva något om henne.. What shall we do with the drunken sailor liksom? HÄHÄ. Hon sitter här och dreglar över kissies utseende och gör allt för att se likadan ut. Hon lyckas lite faktiskt:)

Nu ska jag sluta vara oseriös. Tror jag.. Igår var vi  på Auditorium, eller Auditoroum. Välj och vraka. Jag har fått färg också! Brun som en brun böna är jag! Skoja bara, jag har fått färg men är fortfarande vit som snö. Läs Rebosh's blogg, hon är snygg. Kolla bara på senaste bilderna hon tog på sig själv. Läckerbit, tur att hon är min. Mmmh. T-box.

Det blev massa internt här, men jag älskar att läsa min blogg och se allt internt. Det är min vardagskomik, MOHAHAHA. Fan vad trist inlägg, nu slutar jag. Tänkte bara säga att jag återuppstod från döden än en gång och att alla är PEN. Hejdå!

Yapmaaa

Åh, jag suger verkligen på att uppdatera. Men vad ska jag skriva om? Jag har inte ens bilder att lägga upp typ, jag kan tjuva någon från Rebeccas bilder, men det är sjukt jobbigt att ladda upp dom, hahaha.

Här är det varmt som vanligt, vi är fortfarande inneboende hos Mustafa och Pia, Mustafas mamma och syster har kommit hit, vilket betyder att vi är 7 pers i Cayircis 3a. Mysigt. Det finns inte en smutsig centimeter i detta hus, dom städar verkligen VARJE dag, HELA tiden! Också är det lite svårt att kommunicera också, hahaha. Man känner sig lite dum som sover till typ halv 5 medan dom stiger upp och lagar mat, städar och liknande. Heh. Slöa svennar.

Titta vad ointressant inlägg. Jag har faktiskt inte så mycket nytt att dela med mig av som ni kanske tror, hahaha. Får väl se när jag lyckas uppdatera med något spännande, något nytt, något lånat något blått. Eller hur det nu var. Peace!




Dim Cay

När jag väl sitter vid datorn så har jag uppe typ 349839 flikar bara för att jag känner att jag MÅSTE ha uppe allt jag ska kolla. Jag är på MSN, Facebook, bloglovin, läser bloggar, och skriver i egna bloggen. Tja.

Igår var vi i Dim Cay med Onur och Soner (? Sem enligt mig). Det var inte i det Dim cay vi var på 2008, den här satt man uppe i sånadär små.. grejer, vafan man nu ska säga, också en pool nedanför. Vi fick en feeet frulle och faaaan vad gott det var. Num num. Jag rekommenderar verkligen Dim Cay till alla som är och semestrar i Alanya, typ världens mysigaste ställe. Dock ligger det en bit bort, vi åkte dit med Onur eftersom han har bil. Och det var waaaay galnare att åka med än med en taxi ska ni veta, hahaha. Trafiken här i Turkiet är så.. kul.. hahahaha.

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och säkert göra något att äta. Är hungrig. Hadi bye bye

Quandooo

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag. Anledningen är att jag har dött :(

Men då är det ju bra att jag återuppstod igen då! Så.. Vad har hänt sen jag uppdaterade sist?

  • Kommit hem alla tider mellan 1 och 7
  • Ätit en bit tårta längst fram på Queen's bardisk
  • Lyssnat på Johnny Cash på Queen's tills både jag och Rebecca tänkte: jävlar vad dom höjde sången!? Då var det en man som hade tagit över micken och var stört jävla bra på att sjunga. Stört jävla bra på att sjunga likadant som Johnny Cash.
  • Suttit hela natten och tittat på turkiskt djurprogram om apor, möss och pelikaner.
  • Ätit kumpir 29495 gånger
  • Utvecklat min Turkiska. (Om det är bättre eller sämre är ju en annan femma... hahaha)
Ja. Det var bara några små detaljer om vad som har hänt. Nu ska jag, Pia och Rebban fortsätta sjunga med i alla reklamer. Utbudet av reklamer är inte så stort så det är samma VARJE gång. Quando quando quando quaaaandoooo. OOOH OOH OOOOOH! T-box. Simma lugnt lirare, peace!

RSS 2.0