I said..

What what in the butt!

Idag sitter jag hemma med Bosse från Sandå, trevlig prick! Hade hellre sovit en stund men jag har ingenstans att lägga mig förutom i badkaret, och jag väljer att låta bli för att verka lite normal iallafall..

Idag är jag inte på jobbet för att urinvägsinfektionen valde att våldta mig igår, tack... Av de 5 timmar jag var på jobbet spenderade jag 4,5 på toa. Nice. Känns dock mycket bättre nu så några glas tranbärsjuice till så är jag på banan igen!

Nu ska jag visa våran levnadssituation:


Äta möbler

Hej tråkiga dimmiga skitsöndag!

Idag ska allt från väggarna ner och möblerna får jag typ.. äta upp eller nåt, imorgon kommer Bosse från Sandå för att tapetsera över de saggiga 90-tals tapeterna jag har fått leva med i 5 månader nu. TACK!! Och orsaken till att jag måste svälja möblerna är att jag inte har en enda liten vrå att ställa dom i.. Bra!

Annars har jag sån jävla ångest över att det är en ny vecka imorgon, 10-timmars pass förutom på fredag som erbjuder mig 8,5 timmar.. Skjut mig, SKJUT MIG NU!!! Pallar inte.


Kärt återseende

Hej!

Här är jag, tvn ockuperas av fotboll Galatasaray - Manchester United. Därför ligger jag i sängen. Höll på att garva ihjäl mig när jag såg att en turkisk forbollsspelare hette Antilop, blev rätt besviken när han faktiskt inte gjorde det utan hette något i stil med Antiltop..

Aja vad har hänt i mitt liv? Inte mycket fast ganska mycket på samma gång. Nytt jobb, blivit sambo, jobbar arslet av mig och längtar en smula hem. Det här året har bjudit på så mycket underbart (så som att äntligen få ha den jag älskar vid min sida utan att ha känslan som tär sönder en på undran när man ska stå på en flygplats och bli halvt döende inombords igen).

Samtidigt har det här året också varit sjukt jobbigt vissa stunder. Jag var nära på att mista en sjukt viktig person i mitt liv, och ett par månader senare mister jag en när och kär. Saker som sådant gör mig rätt frånvarande i hjärnan. Jag har lärt mig att aldrig aldrig ALDRIG ta skiten för andra som jag tyvärr fått gjort vid flera tillfällen.

Sen så jobbar jag ungefär 100% av min livstid och jag hinner bara komma hem så ska jag lägga mig igen för att vara någorlunda vid liv när jag väl ska upp igen (vilket jag hur som helst inte är).

Jag längtar efter min allra bästa vän hemma i Luleå, saknar även lillskitstaden som faktiskt är hemma. Dock ser biljetterna HEMSKA ut vid jul. Come oooon.

Jag behöver en kopp sprit och sömn känner jag. Eftersom jag inte har någon sprit blir det nog bara sömn. Duger väl i krig!


RSS 2.0