Bye

Såja, då var man mätt om FAN. Blev kinamat innan jag vinkade av mamma och co. Gött! Imorgon 10.05 lämnar jag Luleå och snön bakom mig, det har varit fruktansvärt skönt att vara hemma och umgås med vänner och familj må jag säga! Och bli några fina julklappar/presenter rikare, inte fy skam.

Nu får man tagga till nyår, där hör och häpna: JAG ska ha nyårsklänning på mig. Kanske ni får denna historiska händelse på bild också, who knows? bloggenutanbilder.blogg.se är ju detta men jag ska försöka.

Nu ska jag sitta här och vänta tills Reb slutar jobba. Peace.

B-DAY

GRATTIS MIG SJÄLV PÅ 20 ÅRSDAGEN!!!! Stort - till gubben i kassan på bolaget som inte ens sa grattis :((((((



Tågstrejkar

Nu lägger vi julen på hyllan ett tag, skönt!

Igår blev det lite spontant fördrick med Reb och Johanna, var ett bra tag sen jag träffade blomman men igår var det dags! Det ledde till utgång och kanske någon drink för mycket. Men helt klart en värd kväll! Och här ligger jag utsvulten och tror (vet) att jag kommer dö.

Sen var planen att jag skulle dra till Gefle-town ikväll med nattåget. Det skrotade jag och tackar Dagmar för det. Nu i och med alla probs så får man pengarna tillbaka även fast man inte har en ombokningsbar biljett, så det blir flyg ner till Stockholm på fredag och sparar mer livstid på det viset. Så jävla värt, hahaha! + att det kostade mig (okej, mamma) mindre. Helt klart underbart!

Nu ska jag ligga här och svälta tills mamma vill ge mig mat. Imorgon är det dags för bolaget och det är inte en jävla dag försent!!!! Det var ju lite på tiden.. Eller vad tycker ni?

Jewl 2011

ÄNTLIGEN är det över med att försöka trycka i sig julmat. Julmat är inte gott, det enda jag äter är någon köttbulle, prinskorv och ägg. Kanske liiite skinka. Usch. Lyckades tvinga i mig 2 köttbullar och 1 prinskorv tillslut idag...

Hahahaha så jävla kul, i förrgår spelade jag, mamma, Niclas och Niklas (låter alltid cp i min skalle när jag säger sådär HAHA) TP. En fråga var någonting om ett engelskt band.

Jag och Niklas säger: "aaaa jag vet!" Under tiden Niclas skulle svara viskade jag till honom: "börjar på B och har 7 bokstäver?" Så sa han: Japp! Niclas kunde inte svaret så jag och Niklas tittade på varann och svarade samtidigt:
Jag - BEATELS!
Niklas - BLONDIE!

HAHAHA FAIL! Självklart var det jag som hade fel också, men kul vare. JAJA klart ni inte tycker, ni var inte med!!!!


Har iallafall fått jättefina julklappar och är jättenöjd! Hoppas ni hade en fin julafton alllllihopa.

Dan före dan

Då var det dan före dopparedan. Kan ju misstolkas.

Blev väckt alldeles för tidigt av allas våran Malin (i vanlig ordning) som berättade något spännande men jag kommer bara ihåg typ hälften av vad hon sa.. Så till er alla från mig: ring inte mig på morgonen och berätta något för jag svarar typ i sömnen och har ingen aning om vad vi pratade om!

Om ett tag ska jag dra min röv till banken som jag inte lyckats göra än. Hatar att gå till banken, varenda liten kotte är där VARJE DAG. Fattar inte? Någon gång måste det ju vara lite folk? Vi lär ju märka.


Hoppas jag får träffa min nallebjörn någon dag framöver. Han är ju på dagis hos låtsasmormor eftersom Pappa och Anette har dragit till Thailand..... (.... har inga kommentarer om det)

Wakie wakie

Haha eh, god morgon!

Här sitter jag och har varit vaken sen 06:45.. Nu fattar ni ingenting, men jag somnade 18:00 igår och sov mer än 12 timmar? Så jävla skönt hahahaha.

Jag har kommit fram till att jag inte tänker åka tåg mer så länge jag inte har sällskap eller att biljetterna är gratis. Känns lite som att jag borde boka biljetter inför nästa jul redan nu......

Tåget var försenat 30 minuter innan det kom till Gävle och under vägen hann det bli 3 timmar försenat. Hur nice? INTE ALLS NICE för jag satt hela vägen och mina jävla långben hade zero känsel. Väl framme i Luleå blev jag välkommen med kräksnö. Hehe.

Sen undrar jag varför ALLA tåg/busstationer luktar kiss? Stank som om jag själv hade kissat ner mig när jag satt på tågstationen, men brallorna var lite för torra för det. Så jag skyller på någon annan. Äckligt är det iallafall!

Som på räls

Hej!

I helgen blev det fest så det stod härliga till, söndagen bestod av bakispizza och enbart häng i soffan. Och.... såg Sherdil. HAHAHA!!!

Ikväll 23:01 (för att vara äggsakt) rullar jag mot Luleå! Det har jag laddat upp med äckliga mackor, gotta och cola. Och datorn med o.c. Helt ok! Eller så inte, hatar tåg.

Hörs väl när jag är i Norrrrrrrbotten. Bye!

Nykterist - nej

Idag korkar vi upp! Nu slutar jag vara nykterist ett tag. Hare nice yaaao!

Jopppp

... och då vaknade man upp efter en powernap som heter duga! Men det gör iiiiingen jäääävla ting eftersom jag är ledig imorgon! YES!!! Dock sov jag på min arm mot soffan, så det ser ut som att jag har JÄTTEMYCKET celluliter på min underarm? Hur fräscht?

Jobbet rullar på, idag har varit en lättsam dag med söta kunder och ganska simpla frågor jag kan svara på själv. Jag hade en helvetes 8-timmarsperiod som var utspridd på 2 dagar, det gör jag ju gärna inte om tack. Alla omöjliga mongofrågor och siffernissar slussades typ BARA till mig och jag fattade nada. Inget mer sånt tack hahahaha.

Om en vecka är jag i lule. Om jag inte nu lyckades powernapa i 1 dygn, för det känns det lite som.

Nu ska jag ta mig en lussebulle och signa ut slut.

1890



Alltså, jag kissar ner mig när jag ser den här bilden. KISSAR TO THE NER MIG!!!!!! HAHAHAHAHAHA

Lussebullar

Godkvällens!

Dagen kan beskrivas med ett ord: bak.

Nä, inte rumpa (tyvärr), utan bak as in baka! Jag och Malin har bakat lussebullar, pepparkakor och något slags godis. Kvantum bjöd ENDAST på dinosaurie-kakformar så våra pepparkakor är fan inte okej. Asfula. Man kan tro att vi har bakat pepparkakor med Ross Geller, hahaha. Lussebullar är alltid min favorit och dom blev gudomliga! Till det har vi nött sönder Solsidan säsong 2 och ätit pizza till middag. En riktig fläskdag.

Imorgon krigar jag 8-16 och hoppas dagen går fort, jag känner redan nu hur trött jag kommer vara..


Hadi bye bye.


Snodde bilden som Malin tog, bara för att visa hur jävla ojuliga och fula pepparkakor vi faktiskt har... maha

Lite bittert

Deprimerande kväll. Sitter ensam i soffan och lyssnar på musik jag nött ut för längesen. Är inte sugen på att se film ensam och TVn bjuder inte på något. Snålt! Får vänta tills Mallan slutat, ska göra en överraskning tills dess, höhö.

Sitter och kikar på biljetter som har priser högre än Mount Everest. Livet är så jävla orättvist, det får mig ner på nivå 1 just nu och jag blir så jävla GALEN. Pallar inte!!!! Hungrig är jag också. Och törstig på en stark jävla drink.

Varje gång jag läser igenom mina inlägg tänker jag: OJ, VAD INTRESSANT!!! och suddar. Nu skiter jag i det och hoppas ni överlevde. Hej.

PKH

Hey!

Idag har jag gått till jobbet, jobbat, gått hem från jobbet, praktiskt taget vridit ur mina sockar, ätit tacos, sett idol, bakat ett pepparkakshus folk kommer bli avis på och... bloggat!

Slaskväder innebar plaskiga skor, inte ok. Amanda Fondell drog hem hela Idol och pepparkakshuset jag och Amanda (Fondell ja) gjorde blev.. fult. Det var mitt livs första pepparkakshus och jag brände mig på det där JÄVLA sockret. Aldrig mer ett pepparkakshus!!!!!

Lägger därför inte upp någon bild på huset så andra pepparkakshus inte ska bli svartis på vårat. 11 dagar kvar till avfärd mot L-town!

Slaktjakt

ASSÅ!!!

Jag, Maria Camilla Lundstig har hittat en klänning. Eller, HADE!!!! Jag kikade in en underbaring på nelly som jag hade tänkt tomten kunde klicka hem och slå in i ett fint paket som jag kunde få på julafton. När jag ska tipsa tomten så har några idioter beställt slut på denna! ÖH!!! MOGET AV ER!!! Ska på slaktjakt snarast.

Får väl hoppas den kommer in igen då, hehe. Annars är detta en dag som är ovärd att skriva om. Skriver hellre om saker som ovan. HEJ!

Snö yok

Yo!

Var helt slut igår är jag kom hem, nästan som att umgås med 2 spralliga barn när Niklas och Pappa kom förbi! Hahaha. Ja, blev ändringar, Daniel följde tydligen inte med. Nästan tippat.

Blev inga sura miner efter hockeyn, eller.. kan jag väl visst påstå eftersom ungefär 5000 pers gick därifrån gode irriterade när LULEÅ VANN! I typ sista minuten. Kändes jävligt härligt att sitta som en väääldigt liten minoritet och jubla bland alla Brynäsfans. HAAAA-HAA!!

Idag ska jag ta det väldigt chill, resten av veckan ser halv ut. Jobbar 3 halvpass och det känns nice som fan när jag kan sova till typ halv 11 imorgon! God bless den som kom på att man kunde sova. Finns typ inget bättre.

Känns för övrigt lite skumt att fortfarande se lite halvt gröna gräsmattor ute när almanackan visar 6 december. Skumt som fan. Ligger något snökorn i någon gatukant här och det känns weird med jämförelse av resten av mina 19 andra vintrar. Mehe.

Nej! Nu blir det frulle. Ciao!

12-04

Tjooo!

Sitter och har morgonmys för mig själv, dom andra damerna sover så gott. Var dödshungrig redan inatt så jag slängde i mig frulle som om det var den sista gången jag någonsin såg en bit mat. Inte ok.

Igår var det soffmys med Sofie och Mandy, vi såg filmer varav en film såg jag redan från början att det förmodligen inte var en Camilla-film. Rätt hade jag också, sov igenom mer än halva filmen. Och what's up med att jag sov som en björn igår? Sov typ 340 timmar av 24 möjliga. Inte ok det heller.

Nuuuu ska jag vänta på att något ska hända. För nu blev det gode långtråkigt. Imorgon kommer Lundstigarna och gästar Gefle-town. Spännande!

Hello goodbye på er.

Idomin

Veeet inte vad jag ska skriva.

Utbildningen är över och jobbet börjar på riktigt. Det rullar. Synd bara att det är vinter.

Biljett till Lule bokad också. Ingen tillbak atm? Farligt. Knarkar idomin också, bästa salvan ever made.

Laters haters!

RSS 2.0