Födelsedag

Har haft en fin födelsedag i år, trots att jag spenderade 10 timmar på jobbet! Fick en julmust och en chokladkaka av 2 fina kollegor, en underbar bukett blommor av världens bästa vän som fick mig att gråta, och en finmiddag, hemmagjord tårta och lite godricka av världens bästa pojkvän! Love y'all <3


Mkay

Usch, har fetångest över att jag inte är hemma under julen.. Bitande saknad som äter upp mig inifrån!!! Fukk. Skönt att pappa och co kommer hit, men bara känslan att vara hemma och träffa alla hade varit guuuld! Aja, ledig t.o.m onsdag, på fredag fyller jag gammal och måndagen efter är det ett nytt år. Åren kör rally som fan?


No Luleå for juleå

Det blir inget Luleå till jul, hade det funnits möjlighet för att få schema i tid hade jag kunnat köpa biljetter för normala priser i tid men nääää. Sånt finns inte.

Min snälla pappa, Anette och Daniel kommer hit istället! Fick ett samtal av min saknade bror förra veckan som sa att han saknade mig och frågade om han fick fira jul med oss, värmde i lillhjärtat! Hade hellre fått handla om midsommar för NU vill jag ha sommar...

Enda positiva saken med snö:


God jul

Detta gjorde min dag!


O Helga katt

Än en gång har den här JÄVLA appen fuckat ur, gick inte att öppna den tills idag (tog även bort den och hämtade en ny men det gjorde ingen skillnad...).. Aja!

Hade en kick ass-lördag, drog ihop tjejerna för inflyttningsfest i efterskott, väldigt lyckat! Vi drack gott, lekte lekar och varenda en fick sig några drinkar för mycket, hahaha. Det fick man känna av igår.

Tillbaka till måndag och verkligheten, skön måndag då jag slutade 13, men det får jag betala för de kommande 4 dagarna, yeeey..


Dec. 04, 2012

Här ligger jag i soffan och är SÅHÄR nära på att somna, fattar inte hur jag ska orka slafsa i lasagne i matlådan och borsta tänderna för att sedan slänga mig i sängen.. Fyfan vilken dag, varit arg som ett bi heeeela långa dagen. Bussarna i den här stan kommer typ i tid 0,5 av 10 gångerna vilket resulterar att jag inte ens tinat upp efter ett bad........ Nu vill jag utomlands. Känns jävligt bra också att jag inte fick schema från jobbet för att kunna planera och köpa biljetter hem över jul, och nu är det så jävla dyrt att jag inte ens har råd. ÅÅÅH!!!!

I helgen ska jag bjuda hit flickorna på lite fördrick och trevligheter, något att längta till efter denna eviga jobbvecka!

Nu ska vi se om den här uuuunderbara appen vill ladda upp bilder, SOM INTE ÄR APSUDDIGA!!!!

/positiv tjej säger hej :)


The app from hell

Haha aa bra bild som laddades upp då, fitt-app är vad detta är!!! Har letat överallt för att lyckas ta bort inlägget också men naaaa den funktionen fanns inte heller. Rockar instagram istället som till skillnad från detta faktiskt levererar. Camillalundstig heter jag.


Instapic


VAFAN

Har försökt publicera ett inlägg med resultatet på dom nya tapeterna och ett klagomål på en jävla reklam (ja, väldigt viktigt att få med klagomålet!!!) men NÄ det funkar inte med appen. Go to hell. Får se när jag lyckas ladda upp bilderna.

Till reklamen: What's f-in up with "Dettol no touch" reklamen??? Visst att det säkert är bakterier på pumptvålen, men när man pumpat klart tvålar man ju in händerna så bakterierna försvinner?????? Cphuvven.


RSS 2.0