Hard work work

Hoho jaja.

Söndag. Roliga söndag. Jag-vill-kräkas-söndag. Idag mår jag bättre, no fever så långt ögat kan nå. De e la nice! I och med det har jag bokat in a little fika med Sanna på stan imorgon. Sen jobbar jag x 2 på tisdag, trooor det var jobb onsdag också? Och x2 fredag? Bra att jag har minnet i välbehåll liksom. Också jobbar jag natt på lördag. Jag blir lycklig! För jobb innebär pengar. Pengar innebär lycka. Och NEJ, vadå "pengar gör ingen lycklig"? EH!?!?!? Käft. Pengar gör en jävligt lycklig. Punkt.

Jaha. Dagen. Vad har den bjudit på? Ingenting faktiskt. Tack söndag. Generöst av dig. Nu ska jag fortsätta plugga mackor. Första gången i mitt liv jag använder den meningen tror jag? Coolt. Ajdö peepz!



En fin bild

Happy halloween

Kuuul.

Jag gnäller alltid att jag har tråkigt. Men nu är det ju Halloween, det måste ju betyda något? Att man ska ha kul, erkänn?

Nä, varför göra något liksom. Orka. Lika att ha feber istället. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Är så jävla irriterad. Pappa, Niklas och Linus har dragit hit 394839875 people som sitter och lirar poker. Alla marker klirrar så jävla irriterande. Det låter. Illa. FMDKLSJGFIJP.

HAPPY HALLOWEEEEEEEN mf's. Hoppas ni har kul på farmen och alla andra ställen. You only live once. Party naked! Själv ska jag ligga och tycka synd om mig själv i min säng. Naked. Skoja ba. Chill. Heippa.


HAHAHAHA DEN HÄR BILDEN, 2 die 4 alltså. Halloween 2005?

Post scriptum

Fyyyyy!

Det gick bra på Subban idag, chill tills det kom en jävla rusch precis innan vi skulle stänga.. Ql! När jag satt på bussen hem kände jag hur huvudvärken smög sig fram, och den vägrar ju lämna mig verkar det som. Fryser som en naken gorillbabian gör jag också. Sääääg inte att jag börjar bli sjuk, för det vore ju jävligt onödigt! Det är ju halloween och grejer liksom. Men konstigt när det är så jävla äckligt kallt ute!!! Fyfan. Det är snart November. Döda mig. Tror jag ska krypa ner under täcket med en fet och varm kopp te och se på Vänner.


P.s. Hur moget är det att dom har paus var 3:e sekund i Idol? Och hur moget är det att dom har paus på utröstningen? Jag menar.. ÖH!!!

P.s. 2. Kan Linnea åka ut ur idol, SNÄLLARÅÅÅ!

P.s. 3.
Varför finns det ingen silverremsa på 20-lapparna?

No more to say. Hey.

Ties that bind

När klockan ringde imorse ville jag skjuta mig själv i skallen, men det verkar som att jag lät bli. Om en timma ska jag börja gå till bussen så jag tar mig till Subway, där jag ska stänga med Joje the 1 and only! Det blir la nice. Då får hon ta hand om handikappade lilla mig, tihihi. Nä, det går faktiskt mycket bättre nu, är bara handikappad ibland. Bra det iallafall! Mohahaha.

Pappa och hans jobbarkompisar kom för övrigt nyss hem med pizza och cola som jag får äta till middag, kände just hur värt livet blev igen. HAHA! Tack SSAB för middagen får man väl ta och säga.

Näe. Vad mer? Halloweentider och grejer. Läskigt. Vi hörs, hadi bye!

Warning

LÅNG text, läs om det verkar intressant. Annars; skit i't!

Dagarna rusar bara förbi alltså. Allah allah! På tal om Turkiet så halkade jag nyss in i ett album på bekanta tjejer som nyligt semestrat i Alanya. Fy fan säger jag bara. Hur fan kan folk tro att man kan go totally bananas bara för att man är på semester? Typ hälla dricka över sig själv och klä av sig till BH och stå och porra sig på bardiskarna? Eh...? Det är så jävla vidrigt att jag vill kräkas! Inte för att det är något jag inte har sett förut, snarare något jag har sett alldeles för jävla mycket dessa somrar. Haha seriöst, vad tänker folk med? Om folk nu ens har en hjärna så verkar det som att dom lämnar den hemma..

Vad är det med turistorter som säger att man ska gå ut halvnaken aspackad och sedan ställa sig på bardisken och visa både det ena och det andra? Är det någon oskriven regel eller? Haha seriöst, folk får skärpa sig! Hur jävla skämmigt är det inte att erkänna sig själv som svensk när det finns såhär många vider som går omkring och beter sig som horor? Dom snubblar omkring på gatorna och ramlar in på den ena och den andra klubben där dom tror att folk tycker det är underhållande att se in under den knappt-existerande kjolen och titta i urringningen som är ner till naveln? Nej, skulle inte tro det! Hur mycket folk än tror att bartendrarna tycker det är kul, så tycker dom förmodligen inte det. Det är nog mer osmakligt för deras del men dom är nog ganska vana efter alla dessa år.

Finns ganska mycket mer man vill slänga ur sig, men haha detta får räcka alltså. Bara något jag undrar över. Snälla människor, gör det trevligt och städat när ni befinner er på såna ställen, det är så jävla mycket roligare om folk skulle bete sig och vara normala. Att erkänna sig själv som svensk nere i Alanya känns fan inte bra längre. Suck! Så, för att kortfatta allt: Dansa gärna på baren, men gör det som en normal människa! Tack på förhand.


Reason

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I've found a reason to show

A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you

Sitter och lyssnar på nostalgimusik. Sitter och saknar massa saker. Sitter och funderar på hur fan jag ska klara vintern när jag redan gnällt sönder mig själv trots att vintern knappt börjat. Sitter och saknar. Och saknar. Och saknar. Och saknar. Och längtar. Och längar. Och längtar. HELVETE GE MIG SOMMAR NU PALLA VINTER!


Plutt

Weey, najs!

Idag har jag varit på subban, jag har stått i kassan!!!! Fatta att jag aldrig trodde jag skulle kunna något sånt asså. HAHA. Lite ringrostig och glömsk men what the fuck pingisrack får jag in rutinerna funkar det nog galant! Annars glömde jag äta middag (? Brukar inte glömma sånt annars) så jag vred nyss en Ciabatta som var större än Afrika. Seriöst. Jag tror jag sprängs snart. EWW HELA RUMMET BLIR FULLT AV INÄLVOR! ÇOK BLÄÄÄÄ!!!!! Mogen jag är. Vet inte vad mer jag ska skriva. Fan vad bra.

Jay Smith - Black Jesus Kan inte sluta lyssna och hade jag kunnat hade jag gift mig med hans röst. LÖVE IT!

Mongolid

Tycker synd om mig själv. Vilka människor jag får stå ut med ibland...


... cp

Vodka vodka eh eh

Haha, lika produktiv dag som vanligt. Jag blev så rastlös att jag städade i köket tidigare idag. What's up with that? Jag tycker det är roligare att städa köket än mitt rum. Pappa undrade om jag hade en cpskada som städade köket och inte mitt rum. Happ. Varsågod. HAHA.

Var och tränade för ett tag sen. Det var inte kul, för det var en flåsande svettleif på min crosstrainer!!! (Ja, den är min). Så jag fick ta handikapp-crosstrainern, iiinte kul alltså. Sen bestämde sig även hela luleå för att komma och träna, så inga maskiner var lediga. Orka köa. Då for vi hem. DET ÄR RÄTTA TAKTER! Lyckades ändå köra mig halvslut 30 min på handikapptrainern. Yeah yeah.

Jag känner mig poppis, för imorgon har jag mycket att göra. HAHAHA! 7 ska jag till Kvantum, halv 10 ska jag till jobbcoachen (totalt jävla värdelöst sett från min synvinkel) och 4 ska jag vara på Sub :D Är fettglad. PARDEEEY!




Someone told me you were beautiful. Damn, that someone was really right.


I'm not insane

Ahmen seriööööst, vafan är det här. Så jävla grisigt väder. ORKA! En riktig söndag upp i dagen alltså. Vad gör man? Räknar hårstrån? Äter? Super? Bombar sönder något? Städar? Nä fyfan. En negativ sak med att inte går i skolan längre är att jag inte städar istället för att göra läxor. Det betyder att mitt rum är.. lite.. stökigt just nu. HAHA. Städa gjorde jag endast för att undvika läxorna, men nu kan jag inte ens göra det längre liksom. Ziiind.

Hittade något roligt på Aftonbladet förresten. HAHAHAHA, har lika kul varje gång dom påstår sig vara "inne" och lär ut massa förkortningar som används här på NÄTET.



Okej..
  1. Snälla, HAHAHAHAHAHA
  2. HAAAAAAHAHAHA
  3. Måste tyvärr erkänna att jag personligen lärde mig några nya uttryck.
  4. Är det meningen att folk som inte redan vet vad detta betyder ska lära sig? Känns lite som att det finns en anledning till att vuxna och andra inte vet.. Aja. HAHA
  5. Så går det!
  6. Bye
Ps. Ily =) Eller ska jag kanske hitta på ett nytt? Ilya. I LOVE YOU ALL! HIHI. Ftw. Cya.

Dampbarn

Alltså det här är så jävla kul. HAHAHAHAHAHA


Årets vackraste dag

You can do it your own way
If it's done just how I say

Alltså, ni ska veta vilken underbar dag det här blev!


Det började med att jag vaknade pigg halv 7 imorse och fick skjuts till Kvantum, och allt gick som smort. När jag kom hem somnade jag på stört i några timmar och vaknade utvilad till 100 %, vilket gav mig mycket energi så jag kunde gå ut på en långprommis runt Östermalm.

Sen fick jag en trisslott av pappa där jag vann 500 kr!!! Dom ska jag spendera ikväll när jag och mina vänner ska ut och äta på Waldorf. Sen bär det av på förfest och sedan till ett flott ställe som nyöppnar idag! Vi är V.I.P och helrör + champagne står förberett på bordet när vi kommer dit.. Så ni behöver inte ens försöka. Har längtat efter den här kvällen jättelänge och på köpet blev hela dagen bra! En av mina favoritdagar alltså. Yee-ha.

Synd bara att jag sitter och ljuger, jag vaknade trött som ett jävla as imorse och frös ihjäl på vägen mellan hemmet och Kvantum. Sen tog det ett tag innan jag somnade om efter jobbet, och när jag vaknade efter det så försov jag mig eftersom jag tänkte vända på dygnet. Fail! Då var jag också monstertrött så jag tvingade ut mig själv på en prommis. Frös ihjäl.

Men med det sagt menar jag inte att min dag är dålig, jag menar bara att den kunde ha varit bättre, HÄHÄ. Skyller allt på kylan.

Dagens höjdpunkter:
  • Vi har cola
  • Tacos till middag
Adjö :D

Ps.
Tror ingen någonsin har påstått att jag är normal. Inte ens jag. MOHAHA :D

HAHA

HAHAHAHAHAHAHA SITTER OCH PRATAR MED GUD. Inte den roligaste pricken jag har "chattat" med om man säger så..


Ooo happy day

Trött dag men ändå jävligt glad! En glad-dag helt enkelt. Weeei! Endast det jag tänkte säga. Ni ba: Wtf? Jag ba: Aarå. Hejdå! :)

Ps. Tycker jag är rolig när jag har sparat 2 nummer på telefonen som "Svara inte" och "Svara inte 2". Jag orkar inte svara på några frågor till en jävla undersökning för personer mellan 18-44 bast. Totalt värdelöst. You ain't got me on that one loooosaaahs!

T-BOX

Detta är tillägnat mina små vänner Pia och Rebecca. HAHAHAHAHA JAG KISSAR TYP NER MIG!


Life ain’t fun unless you’re in a good fight

Dagen den 20/10-10. Ja. Eller nej. Jag vet att det är den 21 nu, men stfu!! Den startade halv 12 då jag tappert steg upp, tog en varm kopp té och kände mig smal framför Biggest looser som gick på kanal 5 (kolla vilken smygreklam, WEHOOO). Strax innan 2 mötte jag upp Emmelie för att äta lunchbuffé på Baan Thai. Nom nom nom. Dom hade bl.a. räkpizza. God var den! Det var resten också för den delen. Jaja, ni bryr er inte om maten. Men testa Baan Thais lunchbuffé iallafall. He e gott!

Sen hände inte så mycket mer. Tränade en stund när jag stanat klart med Emmelie och Emma och sen har jag glidit omkring här hemma. Sett på Kungarna av Tylösand, HAHA så jävla spårat program. Älskar't! Så jävla störda människor. Skägg. Såja, då har även jag skrivit det ord som precis 99,9 % av Sveriges ungdomar redan gjort en eller 3948 gånger överallt. Party! :D Skägg out.


SOMMAR NU TACK jahej

Word

HAHA i min tråkiga stund hittade jag något att roa mig med. Barncitat. Endel barn kan fan i mig vara smarta alltså!

Jag vet att det finns rymdvarelser. Raptur RX2 och E.T. och Roger Pontare. Men de är snälla.
Filip, 7 år


På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se sig omkring.
Lissi 6 år

Vuxna tar aldrig hand om sina barn. Dom bara bajsar!
Sara, 5 år


På sommaren vill jag inte gå och lägga mig. Jag kan inte sova för att det drar från fönstret så mina ögon blåser upp hela tiden.
Synne, 7 år


Jesus dog på långfredagen. Sen kom han upp igen efter tre dagar. Han var smutsig och jordig men på jättegott humör.
Rasmus, 8 år


Morfar är en björn, det vet jag för han har hår på magen.
Jack 4 år

Just do it

Idag... Hände något jag aldrig trodde skulle hända.. Sur-musche-gubben-med-trucken-på-lagret höll upp dörren för mig imorse. Känner mig otroligt speciell ska ni veta. Men.. jag hatar honom ändå.. Synd för honom!

Nåja. Vad mer bjöd dagen på? Jag sov som en prinsessa efter jobbet och vaknade kring halv 1. Försökte hitta på något, och kom fram till att det var lika att jag gick ut på prommis. Jag var nära att ta med mig Gizmo, men jag kom fram till att det var lika bra att jag uteslöt honom med tanke på att han är så JÄVLA irriterande att gå på långprommis med. Han nosar på allt han ser och beter sig som tjuren Ferdinand. Man blir typ knäpp. Så det var jag och iPoden. Jävligt härligt var det.

Sen har jag bara tränat och chillerat, pratade nyss med Reb och hon pratade om att komma ner (haha vadå ner) upp någon helg här framöver! DO IT, DO IT NOW AND DO IT LIKE YOU'VE NEVER DONE IT BEFORE! Saknar cpbarnet. Komigeeen liksom. Bla bla, pladder pladder. Hejdå!

B-to the-ORED

Alcohol makes me warm, cigarettes is keeping me calm and I can fly up high with weed. What else do I need?


WEHOOO! Pardey! Tycker inte ni det?

 

Nä inte jag heller. Fan vad tråkigt jag har, jag har så tråkigt att jag blir ledsen när ingen uppdaterar sina bloggar. HAHA, det är då man inser hur tragiskt livet är alltså. Jag var iallafall bäst i världen imorse som steg upp halv 10 för att vända dygnet lite! Ro hit guldpokalen förfan. Imorgon ska jag upp 7. Jippie yey, längtar. Förresten, är det bara jag som tycker det är jättekul när turkar/whatever addar en på MSN och använder sig av Google Translate för att prata svenska med en? Vardagshumor liksom. Det här tillexempel:

 

 

"När du kommA alanya vi får se"           - Va?
"Men du är 18 år eller"                          - Jo?
"Du är unga"                                        - Okej?
"Baby du är"                                        - ...
Okej?

Fett kul liksom. Bye.


CV

Yo hoes! Sitter här och försöker finslipa mitt CV som är kiiing. Skoja. Nä, men det är faktiskt lite king, stiligt är det alltså. Fick ju en jättebra CV-mall av Linus som jag skulle använda. Snacka om att jag inte visste hur CV skulle se ut innan jag fick den mallen alltså, HAHA. Bra att få hjälp av gamla rävar liksom! Mohahaha. Skulle jag vara en person på en arbetsplats som läste CV:n så skulle jag tro att ALLA stackars små arbetslösa CV-nissar såg ut som något i stil med detta:



...Jag menar. Hur nerd låter man inte när man sitter och skriver hur duktig och bra man är? Lol på det. Tur att jag har med en sexig bild på mig själv iallafall så folk slipper tro att jag ser ut som en neeerd. Jag menar, bara dom ser bilden kommer dom ju anställa mig. Jobbigt det ska bli att välja ett jobb bara :/ Aja. En del har det sämre än andra... Sorry!

När jag nu lyckats finslipa CV:t ska jag skicka ut det på långa äventyr. Wiho. Annars fyller Anette år idag så vi får säkert besök snart. Synd att jag inte dricker kaffe, hade ju varit trevligt. Får väl leka 4 bast och dricka saft då! Hadeeeet.

Water-booze

HAHA kom just att tänka på ett skönt minne från i somras.

Det var min och Reb's första kväll, vi kom hem efter lite... väl många gratisdrinkar. Jag tar en resorb och konstaterar att hallonsmaken inte smakade så fruktansvärt gott, vilket Rebecca håller med om och säger att apelsinsmaken är godare. När jag kollar in i kylen efteråt ser jag en halvliters vatten som typ är halvfull. Hade tankar om att faktiskt fylla den flaskan och ta in den i sovrummet, men låter bli.

Rebecca kommer sedan in med halvlitersflaskan som hon fyllt.

Jag - Jaa, kan jag få lite!
Rebecca - Jadå!
Jag tar en stor klunk.... Får kväljningar...
Jag - FYFAN, ÄR DET HÄR APELSINRESORBEN ELLER!?
Rebecca - Nee?

... DET VISAR SIG VARA HÄLFTEN JÄVLA SPRIT OCH HÄLFTEN JÄVLA VATTEN I FLASKAN! Tänk er att vara lite rund under fötterna och samtidigt lite bakis. Lukten av alkohol får en typ att spy. Ja, häll då i er en fet klunk sprit med vatten. F-Y I H-E-L-V-E-T-E. Det gör jag inte om asså.

Cap(ish?)

Min pappa kom in i mitt rum idag.

Pappa
- Vill du ha en mössa?
Jag - Eh.. Sure?
Pappa - Här!
Jag - .....Vad... står det?
Pappa - Jag vet inte?
Jag - ... Wallmans... Stål.....?
Pappa - Ja se på fan!
Jag - ... HAHAHAHA
Pappa - Vadå?
Jag - ... HAHA ta bort mössjäveln.

Smart

Merhaba lanlaaarrr!

Off ya. Seg dag. Söp som ett svin igår, är så jävla bakis. Om nu Cola gör en bakis. I dunno? HÄHÄ. Igår umgicks jag med Josse och Idoldeltagarna med CHIPS OCH DIPP! Ingen, INGEN fattar hur sugen jag har varit på chips och dipp hela jävla veckan. Och igår blev den drömmen uppfylld. Det var FETT nice. Om ni bara visste alltså! Nom nom nom.

Ikväll var det meningen att jag skulle ut och äta på Allstar med Sara, Hanna och Emelie. Men mitt konto tyckte inte detsamma. Det både dammar och ekar i börsen just nu.. Tänk vad livet hade varit roligt som rik! Funderar ju fortfarande på detdär banklånet jag ska göra och sedan köpa hur många trisslotter som helst. Jag menar.. Jag borde ju lyckas vinna flera miljarder på NÅN? Snälla alltså. Dock blir jag nog inte beviljad att ta banklån på den lilla inkomst jag har. Ska nog fråga pappa. Håll tummarna för mig! Eh.. Ha en bra dag iallafall. Bye!


Hade suttit fint med en vodkabull. Nom nom nom.

NS?

Internt skämt.

5 ord:
-"...OCKSÅ DOM DÄR JÄVLA SKORNA!"


Do unto others as they've done to you

Chill.

Mina dagar är typ chill. Inte speciellt roande. Imorse skådade alla normala människor det äckliga vita pudret som landat på backen under morgonskvisten, men jag råkade sova över det. Synd liksom. Sitter desperat och kollar på flygbiljetter och blir lika arg varje gång jag hittar en billig biljett. Normalt? Nej. Varför? Jo, för att jag inte har råd att åka någonstans hur jävla billigt det än är. HAHA. Roligt!

Nej, jag får se vad resten av dagen bjuder på. Ska väl fortsätta sitta och fisa på datastolen och försöka hitta mitt liv i ett litet hörn. Dock vet jag redan vart det är men det är svårt att få tag på. Synd. Nu lite Metallica. Hej!


You make me smash the clock and feel
I'd rather die behind the wheel
Time was never on my side
So on I wait my whole lifetime

Facts



Tänkte bara så ni visste

Until it sleeps

I'll tear me open, make you gone
No longer will you hurt anyone
And the hate still shames me
So hold me until it sleeps

Det är konstaterat att det inte går att låta bli en liten powernap när man har stigit upp tidigt. Efter tandläkaren hade jag redan planerat sedan några dagar tillbaka (det är bra att planera så viktiga saker i tid liksom) att inte somna om när jag kom hem från tandläkaren, för att vända om dygnet lite. Det gick jättebra tills klockan halv 1, när jag "bara tänkte blunda lite". Ja, vi alla vet ju vad det betyder. Sov så sött och drömde att jag var med i körslaget. Asnice. Tror mitt lag sög dock, men värt ett försök var det säkert.

Har jag gjort sakerna jag skulle göra idag? Svar: nej. Olikt. Om någon vill får dom gärna hänga mig på en såndär mattställning och daska mig med en mattpiskegrej. Ofta jag vet vad dom heter, men ni fattar poängen liksom. Min tumme har växt fast i röven tror jag. Riktigt illa. Nu ska jag fortsätta nierda tills jag blir trött. Vilket är aldrig. Pigg och glad halv 7 imorgon som sagt. Längtar efter solstrålen med trucken på lagret också. Sötnos.

Fab list - winter

I brist på något att göra gjorde jag (med hjälp av Sofie) en lista vid namn: Negativt med vintern
  • Kallt
  • Isigt
  • Snö överallt
  • MÖRKT HELA JÄVLA TIDEN
  • Det kommer rök ur munnen när man andas vilket blir kondens i slutändan, vilket blir typ vatten, sätter sig på ögonfransarna, gör så att det blir frost och kletar mascara runt hela ögonen
  • Man måste ha FETT med kläder. Ändå fryser man
  • Man förfryser sig om man vistas ute för länge
  • Man måste ha mössa och se ut som en snopp
  • Man får snö i skorna
  • Man måste ibland plumsa i snön
  • Det är jobbigt att gå i snö
  • Halkar på isiga vägar
  • Man halkar ÄVEN PÅ SNÖN
  • Halkar man på en stor väg kan man bli överkörd
  • Ska man ut på krogen så måste man ändå klä på sig ASMYCKET och det är fult
  • Det blir fler olyckor på vägarna i och med is på vägarna
  • Snökarmar gör det svårare för bilister att se mötande trafik i korsningar
  • När det snöar så ser man inte lika bra när man är ute
  • Folk måste skotta
  • Traktorer överallt
  • Näsan blir röd, det är osexigt
  • Snöstorm orsakar massa problem
  • Allt blir tusen gånger jobbigare
  • Småbarn blir snoriga av kylan och det är äckligt
  • Även jag blir snorig? Usch?
  • Det är inte lika avsvalkande med glass på vintern
  • Man kan inte sätta sig ner på busshållplatsen för det kan leda till urinvägsinfektion
  • Har man duschat och har bråttom ut blir håret fruset? Normalt? Nej.
  • Man blir torr och måste smörja in sig LITERVIS med hudkräm. Ändå hjälper det inte
  • Allt kliar
  • Alla jävla snögubbar snor alla morötter
  • Småbarnen blir som galna i pulkbacken och ser sig inte för, STOR FARA
  • Alla kläder gör det jobbigare att röra på sig
  • När man går på stan så är det DÖVARMT med den feta vinterjackan
  • Fast sen när man går ut ur affärerna så är det iskallt igen
  • Så vad ska man göra liksom?
Det var ju bara några av det negativa. Fick fram en sak på det positiva med vintern:
  • Ormar vistas inte ute i naturen

R...random?

Jag är såhäääääääääär glad för att jag ska till tandis imorgon klockan 9, speciellt när jag vet att jag inte kommer somna förrän om ett par timmar och kommer vara så jävla trött när jag ska stiga upp. Annars är jag glad för att jag har tränat idag! Jag tog ut mig rejält och är aptrött i benen och magen. Jao. Blev ju gravid med tvillingar i somras, barnen heter alkohol och cola. La sig där som nåt jävla lager, vad är det för jävla barn liksom? Lol. Dom ska försvinna iallafall!

Nej alltså. Imorgon ska jag försöka ringa överallt och fixa dom sakerna jag har lovat mig själv att fixa, men man vet aldrig med mig om det ens händer. Jag är den här: "Äh, gör det imorgon..." fast det slutar med: "Äh, gjorde det aldrig...". Det är lite fail av mig. Sen ska jag se film hos Sanna på Porrön, och jobb på tisdag. Hatar en gubbe på lagret, han är väääärsta solstrålen, jag lovar er. NOT! Han äter typ ett dussin citroner på morgonen och sitter sedan och muttrar på sin jävla truck. Han kommer förmodligen köra över mig en vacker dag. Har lust att kasta ägg på honom. Det här inlägget var lite random. Random tema, random info. Bra för er iallafall. Heippa!



Why oh why

Nattfunderingar...

  • (Rebecca ville ju inte svara på detta när jag frågade..) Men hur fan samlar torktumlare dammet där i dörren? Öh? Kommer verkligen inte på några egna teorier där..
  • Vad gör jag i Sverige? Jag är inte skapad för kylan och utbudet av.. allt? Sjukt tråkigt. Vintern 2010/2011 ska tydligen bli kallaste vintern på 1000 år. Vintern kommer med andra ord bli min död.
  • Vart flyttar flyttfåglarna? Hur fan hittar dom tillbak? VARFÖR SVERIGE? Bad choice pippi-birdies, bad choice.
  • Varför är England handikappade och är typ dom enda i Europa med vänstertrafik? Det är 2010 liksom. HAHA.
  • Vad gör Usama Bin Ladin nu för tiden?
  • Varför fixar jag inte till min dygnsrytm som andra normala människor? Den är lite fucked up sen sommaren.
  • Varför låter Robyn som ett barn? Don't get it. Hon är liksom 30 +.
  • ...? Hejdå!

Don't stop believin'

Alltså.. Tiden går helt sinnessjukt fort, men ändå så förbannat jävla sakta. Förstår inte!? Jag har varit hemma i lite mer än en månad, fast det känns som typ 1 år. Men samtidigt, så är det strax mitten av Oktober och 2½ månad tills 2011? Wtf!?

Som sagt så är jag hos Mamma i Rosvik nu, avkopplande helg med andra ord. Dock är det inte det roligaste som kan hända för en rastlös liten själ som mig, men Vänner får roa mig under mina tråkiga stunder, hahaha. I veckan borde jag ta tag i massa saker som jag har varit för lat att ta tag i föregående veckor. Typ ringa SSAB för intyg på sommarjobb, kopia på betyg, lämna in allt, gå till banken, ringa hit och ringa dit. Jobbigt värre. Borde fetshoppa också eftersom min garderob är lite gles. Eller ah, den är inte gles, den är snarare proppfull - med kläder som är ASFULA eller sönderanvända.

Näe alltså. Fan vad jag ljuger. Jag kan ju inte påstå att jag har alla mina kläder i garderoben.. Jag har ju somsagt en horisontell garderob på golvet. Fresh! Det är ju 2010, vem använder garderober nu för tiden liksom? Inte jag. Bara när jag får för mig att städa. Fast kläderna hamnar ju på golvet efter alldeles för få dagar ändå. Jaja.

Livet rullar på som vanligt. Inte så mycket som händer. Men man får väl se till att något händer då. Inom en snar framtid, höhö. Hadi bye bye!

Wish

"If I could have my wasted days back, would I use them to get back on track".

Den här dagen är verkligen en dag jag räknar som en wasted day. Sjukt dålig dag. Hade jag kunnat hade jag lätt sovit över den, men.. Det går ju inte. Synd att man inte är en björn som går i ide över vintern. Fan vad nice det hade varit. Orden höst och vinter är sjukt ångestladdade i mina öron. Fyfan assoo!!!

Annars sitter jag och lyssnar på musik. Tänker och saknar allt jag inte har. En del låtar får mig att känna mig så tom, och jag fattar inte varför. För jag tänker så jävla mycket så det känns som att jag ska explodera. Men jag vet inte på vad. Fast det förstås.. Jag kanske bara är full av tomhet atm. Ska iallafall jobba på morgonen imorgon, och åka iväg till moderjord över helgen! :) Ibland är det stört skönt att fara dit, att bara komma bort åtminstone 4 mil. Typ koppla av och liknande. Chill jao! HÄHÄ.

Nae hörrni. Nu ska jag göra mig en kopp te och en klämmacka. Pappa har köpt en asful liiiten GRÖN (!? what's up with that liksom) mackklämgrillgrej som rymmer 1 (!) macka. Verkligen asful. Fast lite gullig. JA, back to business. Jag ska göra te och en klämmacka. Mat gör mig glad. Jag behöver mat. HEJDÅ!

(Måste bara visa hur ful den är. Den är typ mindre i verkligheten. HAHA)




Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?
I could really use a wish right now.

Fuck you you fuckin' fuck!

Idag har jag varit för första gången i Aurorum-huset. Coolt eller. Virrade bort mig redan när jag kom in genom dörren, trots att det inte var så överdrivet stor yta på första plan. Försökte hitta hissen, vilken låg placerad till vänster om ingången. Det är inte lätt när det är svårt alltså!

När jag väl var på Porsön gick jag och hälsade på Jojo, nivet den där subban som jobbar på Subway. HEHEHE. Jag tvingade även dit Rebecca och vi fick gratis mat, hihihi, visst är hon söt den där Jojo? Tröck i mig en kycklingmacka och en cookie. Det stod att det inte skadar om man tar en kaka, så ah, varför inte? Annars så luktar jag fortfarande curry trots att jag har tvättat händerna 239 gånger, svettats som en gris när jag tränade, och duschat. Helt otroligt vad lite currydressing kan göra! Skoja, jag hade typ 2 liter currydressing på min macka så ah.

Såja, då vet ni allt om dagens currymacka också. Nice liksom. Ikväll ska jag till Örnäset da hood och umgåsas med min stjärna ett tag innan hon lämnar mig :( Men det är lugnt, vi kommer synas snart igen! Hihihi. Varsågod för all information. Fred ut.


Rawr.

---

Dagens fundering:
Går det att göra hjärnsköljning? Tänkte, när man kan göra tarmsköljning borde det finnas hjärnsköljning. Jag kan inte göra mig själv hjärntvättad för tillfället, vilket jag gärna vill vara nu.

Jag har så jävla mycket i skallen just nu att jag blir helt cp.


Typ såhär cp är jag. Ibland förvånar jag mig själv över hur söt jag kan vara. Kjam!

Soulmate

Mitt hjärta, min bästa vän, min aşkım, min soulmate, my sista' from another mista', mitt cpbarn, mitt mongo, min apa... Ah - u name it - lämnar mig i den här skithålan och flyttar till Götet imorgon. Eller tekniskt sett blir det i övermorgon, men vi säger imorgon bara för att ni ska tycka synd om mig.

















Vem ska jag nu spela DK och skrika med när APJÄVELN inte kirrar biffen?
Vem ska nu ge mig den välkända blicken när jag kläcker ur mig: "Asså jag fattar inte..."?
Vem ska jag nu äta mamma scans soltorkade-tomater-köttbullar, gräddsås och makaroner mitt i natten med?
Vem ska jag nu sitta och dricka äkta çay och lyssna på Sevdanın Son Vuruşu med?
Vem ska vara den som avslutar mina meningar?
Vem ska vara mitt cpmongo hela dagarna?
LÄMNA MIG INTE!!!!!!!!! Puss.

You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I've ever met.

Kram

Hade tråkigt.
Började göra en illustration på mig själv.
Gav upp.
Blev irriterad.
Gjorde klart den ändå.
Fast jag skulle inte kalla den klar.
Lägger upp den ändå.
Haha HTML-färgerna failade hårt.
Det är ju förresten chill att det inte blåser alls ute liksom. Jättekul.
Hejdå!


I have a dream

Jag vill…


Vakna upp alldeles sjöblöt i svett i sovrummet klockan 16.00 och hälla i mig resten av det varma vattnet som stått hela natten i det kokheta rummet. Pina iväg till kylen, säga: ”I helvete heller att jag ska äta ett jävla stekt ägg till!!!” och gå hungrig därifrån till vardagsrummet där man tillbringar resten av dagens ljus med Pia, Rebecca, cigg, Rachael Ray, Martha, Ellen DeGeneres, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother och lite slagsmål med Metin såklart.

 

Sedan inser man att magen kurrar alldeles för mycket, går ut till Mert Market precis utanför dörren för att köpa 2,5 liters cola och vatten, och börja göra något ätbart. Sätta sig i soffan och äta maten som antingen bestod av pasta eller något med smak av kött/kycklingbuljong. Fortsätta döda tid vid TV:n och sedan gå ut till Mert Market än en gång för att köpa Küp-vinet, en sprite och nya Murattis. Gå in i huset, försöka få upp den där tröga jävla dörren med nyckeln, hälla upp dricka och vänta på kvällens inbjudna (vilka oftast bestod av Cilla och Ida eller Micaela och Jennifer).

 

Sätta på sig det där jävla sminket, försöka hitta något att ha på sig, gärna i svart eller vitt så svettfläckar inte syntes, vilket resulterade i jeansshorts och något slitet linne man redan använt 100 gånger. Hälla upp vinglas efter vinglas, spela pyramiden eller ölspelet, ta på sig de sönderanvända skorna och gå till taxistationen och skrika: ”TAXIII!”. Hoppa lullig av vid busshållplatsen vid Ev-restaurant, försöka gå över vägen utan att bli överkörd, ignorera alla jävla försäljare på vägen till Queen’s, sätta sig och invänta sin vodkabull som gärna blev 3 eller fler tillslut.

 

Fortsätta till Hollywood, Havana, James Dean och alltid slutligen Robin Hood där det alltid väntades gratis.

-”What do you want to drink?

-“What do you think?

-“BIR TANE VODKABULL! HADI!

 

Efter stängning sätta sig på Fast food och dricka ayran, sluta med çay och en cigg, promenera hem med Ömer och Ufuk och lyssna på Ufuks konstanta tjatter.

-”But Camilla, listen!

-”Lan, I have been listening since you came here.”

 

Komma hem, sitta i vardagsrummet, ta sista ciggen och eventuellt titta på djurprogram med en Mustafa som visar sig ha stort intresse för vilda djur. HAHA. Och tillslut lägga sig i det kokheta rummet än en gång, somna på en sekund och veta exakt hur morgondagen kommer se ut.

 

 

 

 

 

Jag fucking saknar det till tusen.


Happy moment

Satt just och tittade igenom studentbilder på facebook. Helvete vad jag saknar studentveckan och inte minst studentdagen! Fyfan vad kul vi hade. Pliiiz någon, ta mig tillbak till den här veckan.














Commander

Nej alltså. Detta med uppdateringar om vad som händer går inte framåt, snarare helt åt helvete fel håll.. Så vad har hänt då i helgen?

I fredags blev det gomiddag hos Emmelie med henne, Natta, Emma och Rebecca med lite godricka (okej vinet jag hade var väl inte okej men jajaaaa) tills vi senare gick ut på Allstar. Så jävla lame det är att man typ bara kan gå ut på ett ställe i den här skitstan. Lite mer annorlunda än hur jag har spenderat hela sommaren. Men shit happens when you party naked!

Vad mer? Igår var det inflyttningsfest hos Sanna, och det är konstaterat att det inte går att köra ölspel med en som är för full och när man är för många pers. Det går inte runt liksom. Hahaha, jaja, nog om det. Vid 11 bar det iväg till Emmelie där det mest blev chill. Sen började våra magar kurra så vi skuttade (ja vi skuttade som små kaniner hihihi) iväg till Rebecca där gull-Lena hade gjort mat :D Sen skjutsade hon hem mig. Och sen hann jag bara lägga mig så var jag stendöd.



Techqxila. Eller hur var det Sanna? HAHA
(Bilden ovan beskriver mina sista 2 timmar i Alanya. Mådde kanoners när jag väl kom till flygplatsen....)

LALALALALA HAYAT

Mitt liv är fulländat. Jag kommer dö lycklig.

Jag har hittat min favoritreklam!!!!!!!!! BÄST! (Klickarååå!) Ni fattar inte hur glad jag blir av den här alltså! DAGEN KAN JU INTE BLI BÄTTRE, WIIHOOOOOO!



För er som undrar: nej jag har inte rökt på.

RSS 2.0