Torsdag

Vaaaaaaarmt hej från ett vaaarmt Alanya, värmen som är nu är helt underbar! Synd bara att det sen blir så varmt att man kan vrida ur sina kläder från svetten man inte visste att man kunde producera. Eklit.

Kvällarna är sig lika, fast ändå absolut inte. Dramastaden bjuder ju som sagt på nya äventyr varje gång, alltid är det nånting. Men då vet ni alla att allt är sig likt.

Igår var det förfest i Malins nya lägga. Alltså, det svinet bor GRATIS, SJÄLV i en SPRILLANS NY JÄVLA LÄGGA! Hallå?? Hur svinigt var inte det? En dusch med färgade lampor, radio och vattenstrålar från väggen. Och resten fattar ni väl själv? Fan vad avis!!!! hahahaha.

Alltså helt allvarligt så kan jag tyvärr inte skriva mer, för jag har inget mer att skriva. Ma-ha-ha.

Ha det bra, pussss!

Shorty

Hooohoooo! What to say?

Igår var jag Maria Camilla Lundstig på stranden! Även för några dagar sen också, woop woop! Lugna kvällar som vanligt (hehe) och ikväll blir det Queen's och så vidare med Rebz och Malin. Fan, hade typ inget mer att säga. Roligt va? Men nu vet ni att jag lever jabrahej :D

1 vecka

Huuuhuuuuu, fett väder idag! Vaknade ändå efter 13, rätt så fett bra gjort av mig. Igår blev det en chill utgång med lite mycket alkohol, men helt perfekt! Det blev tårta på Istanbul som sköljdes ner av en vodkabull (såklart) eftersom lillebror Metin fyllde 18! Lillpojken har blivit så stor, hahahaha.

På Latino bjöd Tuncay på helrör, inte helt fel om jag får säga det själv. Woop woop!

Idag är tanken att fixa ett turk-simkort eftersom jag inte har tagit hand om mitt gamla som lagt av. Men för det krävs det en turk som hjälper mig, annars står salak-blondie där och blir utskrattad (som vanligt).


Det var allt jag hade att bjuda på, take care hadi byyyye!

Hoppsan

Jag rakade glömma skrıva tıll er att jag drog en ''brb turkıet'' lıtegrann. Men det ar helt ok alltsa, sıtter och förbereder förfest med Ida och Emma. Tyvarr bjuder Alanya pa aska och fetregn ıdag men vem bryr sıg? Jo jag nar jag kommer frysa ıhjal ınatt ı mın lılla tunna kofta. Det problemet tar vı ıtu med sen. Nu: Kedjerök och godrıcka. Haaaaaadı bye

Hej

God förkväll på er!

Igår "grillades" det @ Olofssons hus, men precis när vi började grilla så började det självklart regna. Kuuu-huuul. Likt. Så det fortsattes grilla inne i ugnen/stekpannan.

Idag har jag tvättat och packat mer. Har tagit en cplång paus som jag borde avsluta PRONTO men det kommer jag inte göra. Ooooops.



Sen kan alla hålla käften och låta mig göra vad jag vill.

Hejdå.

Riversiiiide mf

Idag gick jag och Reb på stan. Fyfan vad jag shoppade, om ni bara visste!!!! Har ont i armarna av allt bärande.


Skämt åt sidan, det närmaste jag kom kläder i mitt shoppande var strumpbyxor. Annars fick jag med mig en mascara och dust it hem också. Något som verkligen behövs eftersom jag ser naken ut (även fast jag har kläder) utan smink (typ vita ögonfransar, fint) och för att ordet volym inte ens existerar i mitt hårs närhet. Det kan ju vara kul att slippa se ut som en slickad apa hela tiden :)

Har våldtagit mammas spotify, tyckte jag behövde premium lite mer än hon. Hon höll faktiskt med, nu heter jag Maria på spotify ett tag framöver och har spellistor som Phil Collins, Abba Gold, 80-tal, Melodifestivalen, DANSBAND(!!?!?!?!?!??!!!??) m.m.. Får lite ont i magen varje gång jag kollar på "mina" spellistor faktiskt, men jag får väl låta bli.. Mehe.

Fullspäckad fortsatt vecka! Fortsätt följ mig!

Skämt åt andra sidan.


// MVH VÄRLDENS BÄSTA BLOGGARE MED BILDER


And i'm like: wtf?

Heppa heppa partysteppa!

Alltså idag hände något så äckligt. Sov hos Reb (det var ju äckligt i sig) MEN!!! VI STEG UPP HALV 5? HAHA RISIGA TJEJER!!!!!!!!!!

Usch. Mår illa av tanken. Dock inte värre än i Alanya när man vaknade 19.00, klev upp och gjorde middag, sminkade sig och drog ut på party igen. Kände mig inte lika äcklig då, ÄVEN fast jag sov bort hela soliga dagen? Hur jävla äcklig är jag inte nu i efterhand? Uuuuuusch!

Igår blev det rosé, vattenpipa och skitsnack på Reb's alle (altan för er retards). Och ja, sen sov ju jag där och låg i sängen till halv 5. Hela dagen borta. Usch

Tvätta 1 maskin - check!
Ta fram resväskan - check!

Och nu: rast.

Haha hittade en skön låt på Idas blogg

WTF?


RSS 2.0