arton56 in the jar-oooh

Rebecca, Josefine, Emmelie och Camilla the best säger: VÅRT MÅL - ALKOHOL! DET SOM INGA POJKAR TÅL, SKÅL!


I'm madly in anger with you

Varför ska jag faila så ofta? HAHA. Nu tänker ni: "MOHAHA DU SKOLKADE IMORSE, VISSTE DET!"

Eh, NEJ!!!! Jag befann mig på skolan 8.15, men det tog däremot ett tag innan jag tog mig upp ur sängen och faktiskt tvingade mig själv till att behöva gå till skolan. Men det är en annan femma, jag var där iallafall!

Jag kokade nyss gröt (jag kommer snart bli grötförgiftad), och kokade upp lite mjölk.. Eller alltså, jag hällde i mjölk, tänkte låta det sjuda lite och medans det sätta i lite disk i diskmaskinen. Mh. Jag har på musik ganska högt och sen hör jag ett litet: PSSSSCHHH!!!!!!!!...

..."Va? Vad var det?"
Självklart var det mjölken som tagit sig modet att HOPPA ur pannan. Sedan började jag svära men det behöver vi inte gå in på. Så jag har valt att döpa dagens gröt till Eyjafjallajökull. För mjölken fick ju typ ett utbrott och bara sprutade ur kastrullen. Sedan kan vi kalla mig för Etna, för jag fick ett utbrott efteråt. Detta blev typ överkurs, så vi slutar här. Jahej!


To-ho-rsda-hag

Yo lirare!

Jag är helt inställd på att vara ledig imorgon. Men.. Nae. Däremot har jag 1 lektion (2..) .. men engelskan är inget att gå på tycker jag. Så, 1 lektion! Känns oooovärt, men vi ska se en film och den är rätt viktig att se så jag får väl tvinga mig upp och ta mig till skolan. Död eller levande.

NÅJA, till nyheterna (nyheten)! Jag var glad och nervös förra veckan, det har jag varit tills ikväll. HAHA ja mina nerver är lite som dom är men jaaaaa. Jag är fulländad! Jag bär världens finaste tatuering! Wei-ho! Bild kommer när den är finare än den redan är. Typ läkt och utan plast ni vet. Den som lever får ju se liksom. Och imorgon är det valborg. Kram.

Whiplash

Jag har suttit och knåpat med spotify i typ... Ett år. Och nuuuu jobbar jag lite MPR, det går inte framåt om man säger så. Men huvudsaken att det inte går bakåt iallafall, HEHEHE. Sen ska jag och sexbomb och träna. Ni ba: oooh vem e sexbomb? Men push it baby, hon bits inte. Her name is Bomb. Sex Bomb.



Jag efter träningen

Brand New Spotify

HEEEY ALLA! DET FINNS JU ETT NYTT SPOTIFY! Alltså jag är helt i extas, jag kan lyssna på Metallica på spotify. Ni fattar inte min lycka. Nu slipper jag pendla mellan spotify och winamp. Trots reklamskiten så MAAAH VAD UNDERBART!


Celebration

NU idag, den 28/4-2010 ligger det till såhär:
  • Jag har gjort provet jag fasat för i nån vecka
  • Jag har varit och tagit på förundransvärt många BH:ar innan jag kom hem
  • Jag borde sova
  • Jag hinner inte sova nu
  • Jag borde äta
  • Jag fyller 18 år och 4 månader.
  • ... Hmm det var något mer... Jag har glömt..
  • KLART JAG INTE HAR GLÖMT, DET ÄR JOSSES FÖDELSEDAG! GRATTIS HJÄRTAT ♥
Annars då? Jag hör just nu en massa bonkande och bankande och fasade för att bocken bruse befann sig bakom dörren, men då slog det mig att det bara är mina Converse jag nyss slängde in i tvättmaskinen som lever om. Nej, mer intressant än så var det inte. Ska gå ut med lillen en sväng, ta på mig bekväma ruttna kläder och göra mig skapligt fin för att fika på stan. Hej!

Sweet day

Idag stannade jag hemma, med tanke på huvudvärken som våldtog mig imorse. Men efter några timmars sömn extra så försvann den sakta men säkert, and here I aaaam. Jag fasar lite för idag. Jag måste plugga hjärnan av mig. Ni läste rätt, min hjärna kommer antingen springa iväg, sprängas eller krackelera på andra sätt. Usch. Och vi hinner säkert inte träna heller, för... JAG MÅSTE PLUGGA! =)=) :) :P :D ;p;PPP=D Roligt liv. Alla är avundsjuka. Även fast typ ALLA har fett med plugg just nu. Det suger. A to the djö.

Karate kid

Okej. Jag har sovit, sett på tv, ätit, ätit en gång till? och suttit här. Det var inte det jag skulle göra. Det är därför något ligger och grymtar i min väska.. Det är därför jag i panik försökte komma på något att göra, och detta blev resultatet:


... Okej..
Märk väl att:
  1. Jag har sammanlagt 5 tänder i hela munnen.
  2. Jag tydligen kan karate.
  3. Jag har unibrow.
  4. Mitt hår har blivit så långt att det går under rumpan.
  5. Jag måste ha brytit båda benen i samband med karatesparken.
  6. Historiaboken är större än mig. Hur fan orkade jag bära hem den?
Jag vet att det var en mogen bild, men vad skulle jag ha gjort då!?

18 eller 180?

Waaah! Fan vad jag har pluggat historia idag alltså. HELT UTMATTAD! Pluggade typ lika mycket som både igår och i onsdags. Flitigt :)

Idag har vi upptäckt dagens fjortisar. Den lilla fjortisperiod man själv hade när man var i sina yngre dagar slår ju inte dagens småbarn alltså, HERREGUD! Jag blir typ nervös av tanken. Haha vad hemskt, jag har typ förvandlats till en pensionär. Men allvaligt.. T.ex. 96or, dom gick typ i 6års sist jag såg dom? Nej, men dom var inte så mycket större än så, och nu har mååånga utav dom förvandlats till störande fjortisar som mixtrat lite för mycket med sminket och ber folk köpa ut cigg åt dom. Naw.

Äh. Jag funderar på att ta en nap. Napar är högre prioriterade än prov, så stfu! Bye.


Här har småfjortisarna sin förebild när hon var 13, SE OCH LÄR! (Var ju tvungen att ta den puttinuttigaste jag hittade för att visa att det är puttinuttigt att vara puttinuttig) Fast personligen tyckte jag sängen var sötast av allt på bilden. kjam.

Suspicious


Jag börjar undra vad det är för suspekta program svt visar egentligen..

Twin

Ni ser, det tog inte ens en timma så har jag hunnit göra ett nytt inlägg.. Men jag ska iallafall och träna snart, MOHAAHAHA fuck you Maximus Historia. Eller vad fan boken nu heter.

HAHA igår när jag hade vaknat och var på mitt fettbra humör så såg jag på något program på 1an (fråga inte..) om massa djur i Alaska (fråga inte igen..). HAHAHA såg typ världens vitaste djur, vitvalen! Tyckte den var lik mig, däggdjursklassad, vit och en vikt på typ 1 ton. Dock hade den ett stort huvud, vilket jag inte har. Men annars ser vi typ likadana ut :)





Likt va? Undrar om jag och vitval kanske går till samma tandläkare.

I have to punish me, myself and I

Jag ursäktar för nedanstående otroligt negativa inlägg, men det beskrev min irritation till en liten del iallafall. HAHA. Jag somnade iallafall kring 11 (OMG) och vaknade idag kring typpp 9- halv 10 imorse. Sen låg jag i sängen och degade tills nyss när jag klev upp och gjorde mig mannagrynsgröt.

Jag måste egentligen plugga men JAG IDS INTEEEEEEE! Det kommer sluta med att jag inom minst 2 timmar har städat mitt rum bara för att slippa plugga. Är det riktigt illa slutar det väl med att jag typ städar toaletten. HAHA ne det gör det inte alls, då sitter jag säkert här och skriver ännu ett värdelöst inlägg. Och här sitter jag tydligen och lyssnar på "Captain Jack" sen 2 minuter tillbaka. Fyfan, jag måste straffa mig själv nu. Undrar vad det blir.. Baj.

It ain't my bitch

ÅÅÅÅÅH!

Så jävla trött är jag. Inatt sov jag inte mycket, och när jag kom hem senare idag så gjorde jag middag (såg knappt vad jag gjorde?) och sen skulle jag lägga mig och vila. Undrar vad jag tänkte egentligen, FÖR JAG BLEV FAN BARA TRÖTTARE AV ATT SOVA! Jag blir inte pigg? Irriterande trött känsla har jag nu, mer än vanligt. Det brinner i ögonen.. Och jag kom just på att sista delen av Millennium är idag. HUR ska jag orka se det? Varför lägger jag mig inte? KLSNRFKJSDNFDSKJ. Jag är till och med hungrig igen. WHATTA. Jag blir så irriterad. För att summera detta så har jag kanske vaknat på fel sida. Hejdå.



Jag just nu när jag väger mig

It ain't my fall, it ain't my call. It ain't my bitch.

Hospital?

Nu grävde jag i arkivet i min hjärna, och tänkte berätta om mina spännande sjukhusbesök som gjordes i Alanya -09, bara för att anledningen till sjukhusbesöken började för exakt kring 1 år sedan. Ointresserade kan lämna ovanstående internetadress, för detta lär blir långt, HAHAHA.

För 1 år sen fick jag en halsfluss som inte fick behandlas förrän jag..
  1. ..ens fick en tid hos vårdcentralen (alla känner väl igen deras: MEN DU ÄR NOG BARA FÖRKYLD, VI HAR INGEN TID TILL DIG!) Vilket tog några dagar...
  2. Jag varit hos vårdcentralen 2 gånger och haft slarviga doktorer som "tittat" och inte sett något.
  3. Kommer dit VRÅLhungrig sen flera år tillbaka och varken kan öppna käften eller prata.

Då kom dom på att jag kanske har en halsfluss, så dom gav mig penicillin. Efter sisådär 5 dagar och tabletterna inte gjort ett skit, så åker vi tillbaka, och de hittar en halsböld som tydligen varit där ett tag. Kul!!!!!! Tänkte jag. Jag fick direkt tid på Sunderby sjukhus, där dom får göra omysiga saker med min halsböld, och jag får ännu mer Penicillin. Jag får även åka dit på fleeera fleeera besök, och det kom tillbaka och levde rövare. Tyvärr tappade jag räkningen på alla penicillinkurer jag åt innan jag åkte till Turkiet, men många var det. Och de ville inte operera mig med tanke på att jag skulle åka. Yada yada, bullshit!!!!

Efter min penicillinkur jag åt klart efter ungefär 1 vecka i Turkeeeey så kom mitt halsont tillbaka, och vi fick åka till Başkent university hospital. De konstaterade en halsfluss, gav mig en spruta i röven och stora antibiotikapiller. Men de funkade inte heller, så efter någon dag åkte vi tillbaka. Jag satte mig än en gång i undersökningsrummet, och samma doktor fick titta i min hals, och sa 2 ord:

- Oh no.

HAHA kändes kul.. Dom la iallafall in mig, och jag fick drop, sprutor, tabletter, äcklig mat och ett eget rum med flatscreen TV. Jag fick spendera 2 nätter där, och det var SJUKT tråkigt att ligga där medans dom andra var och jobbade/partajade. Det kröp i mig. Jag fick iallafall träffa en pratsam matman!? (mattant fast en man?) som förklarade att Camilla var ett turkiskt namn. Fråga inte hur jag lyckades förstå det med tanke på att han antingen pratade turkiska eller tyska med mig.. Min doktor var däremot bra på engelska och bröt ut med ett:

- Oh no, little angel is sick! när han såg mig. Hahaha.

Men tillslut blev jag utskriven med fler piller och antiinflammatoriska spray. Hahaha min sista dag pepprade dom verkligen mig med antibiotika och piller, när jag kom hem var jag dåsig, och när jag och Rebecca skulle köpa vatten fick hon hålla i mig för att jag vinglade. Typ.. Full.. HAHAHAHA!

MEN! Det är inte ens slut där. Eller.. Kind of. Ungefär 1,5 månad senare vaknar jag upp tidigt på morgonen av att jag hostar som in i helvete, och inte kan andas. Jag lyckas ringa Rebecca och lyckas även förklara att jag inte kan andas, så dom springer hem och får hit en taxi som tar mig till Başkent university hospital (än en gång). Det var bland det obehagligaste jag har varit med om, usch! Den här gången hamnar jag på barnavdelningen med större TV och större rum. Och fler piller när jag fick lämna sjukhuset.

Nu har mina små vänner halsmandlarna fått lämna mig för sisådär 7 månader sen, och jag säger bara: SÅ JÄVLA VÄRT! Trots det hemska som pågick veckorna efter operationen, så var det  s å   j ä v l a   v ä r t. Kul att inlägget blev en hel bok, men fuck u, tänk vad bra att jag har skrivit ner allt detta om jag lyckas glömma. HAHAHA. Creds till er som läste detta, det var starkt gjort! PÖSS.


Inlägg byggt på paranteser

När jag intagit lugnet, så ska jag gå och ta en powernap på olagligt många timmar, men who gives a fuck när det är en fredag? INGEN!

På livskunskapen hade vi föreläsning med nån nisse från LTU som pluggade psykologi, ändå rätt intressant. Fast han var typ några grader smartare än mig och använde sig av termer och teorier som blev kinesiska baklänges för mig. Och på engelskan hade vi sista progress testet, i källaren?? (Och ni ba: lol, källaren, DÄR HAR DU OCKSÅ HAFT LEKTIONER DIN MOPPSKALLE!) MEN! När vi väl kom ner fick vi gå in genom en ståldörr och där stod 2 (om inte fler) ruttna rum lagomt belägna under jorden. Jag anade att dom lurat oss och skulle gasa ihjäl oss.. But here I am helskinnad, så det blev ingen större skada. Ni fattar ju att jag undrade liksom.

Nej nu ska jag äta upp min lunch (mannagrynsgröt<3) och chilla med musik (Low Man's Lyric på repeat) tills jag blir trött och ska ta min välbehövda powernap. Ajdö.

But I lie, lie straight to the mirror
The one I've broken, to match my face





Burn

Hola amigos senorita el maco baco gracias por favor.

Tänkte att jag skulle skoja till min hälsningsfras för en gångs skull, och lyckades rätt bra! Fniss.

Fan vad vi pluggade igår alltså. Jag är helt full med fakta och vishet om mellankrigstiden, MVG +++ blir det LÄTT. Naaaaaaaaat, vi öppnade inte ens böckerna. FAIL! Vi tittade istället på Vingar av glas, for ut och raggade i Rosvik med Kim och sen hem igen och såg Eva och Adam. ALLTSÅ EVAS BYXOR ÄR SÅ JÄVLA FULA I DEN FILMEN, FÅR JAG BARA SPY PÅ DOM!?!? DOM SITTER INTE BRA NÅGONSTANS!!!! Och den där jävla Petra. Jag skulle stycka människan om jag såg henne. USCH! Jag blir upprörd. Nu lämnar vi det.

Jag sitter här och väntar på att Signe ska ringa upp mig, eftersom hon typ har svalt telefonen, as usual :) Neees vecka vi har haft när vi har börjat halv 1 i måndags, varit lediga onsdag och torsdag och har 2 fislektioner imorgon. Varför är inte alla veckor såhär? Det skulle vara något! Roligt litet inlägg jag skrev, GIVE US SOME MORE CAMILLA, GIVE US MOOOOOOOOOOOOOOOOORE! tänker ni. JA SEN KANSKE, HEJDÅ.

Illustration

Det är kul att jag kan sitta och göra MASSA illustrationer när jag har tråkigt, som INTE har med skolan att göra. Jag är egentligen i fetstress av att göra flera illustrationer till MPRen, men det är ju klart att det är tråkigt när det är tvång-göra. Jag snodde iallafall olagligt en bild från snygga Josse och gjorde en illustration av den. Hihi busigt.



Och nu insåg jag att jag inte har hållit mig till HTMLfärger, så den ser skum ut i färgväg men ÄH. Hejdå.

When you say my name

Yo! Idag blir det att fara till Rosvik med Rebenga och Sunny, där vi ska se Vingar av glas (INGET slår Alexander Skarsgård i den filmen, mmmmm!) och plugga historia. Jag undrar mest hur mycket vi kommer plugga, för motivationen brukar vi glömma någon annanstans när vi väl kommer till skott och ska göra det. Äh, vi lär ju märka!


Jag började fundera på vart Akcent - That's my name tog vägen? Jag menar, ALLT som spelades förra sommaren har börjat spelas på MTV och komma ut på skivor/spotify och allt. Men dom har glömt denna, och det är rätt synd för den är grym. Grymmare än Stereo love och Hot tillsammans, typ.

Fyfan vad den här väcker minnen alltså, helt sinnessjukt!


Dare

Jag blev utmanad av Rebecca


På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon? Sängen
2. Var är din andra hälft? Höger
3. Ditt hår? Blont
4. Din mamma? Gosig
5. Din pappa? Coolast
6. Det bästa du vet? Havre
7. Din dröm inatt? Storm
8. Din dröm/ditt mål? Bäst
9. Rummet du är i? Bombnedslag
10. Din hobby? Skotta
11. Din skräck? ORMAR
12. Var vill du vara om 6 år? Mongoliet
13. Vart var du igår kväll? Hemma
14. Vad är du inte? Rik
15. En sak du önskar dig? Fred
16. Var du växte upp? Luleå
17. Det sista du gjorde? Hostade
18. Dina kläder? Fula
19. Din TV? Tjock
20. Ditt/dina husdjur? Gizmo
21. Din dator? Sötast
22. Ditt humör? Okej
23. Saknar någon? Yes
24. Din bil? Luft
25. Något du inte har på dig? Lakan
26. Favoritaffär? Billigt
27. Din sommar? Alanya
28. Älskar någon? Many
29. Favoritfärg? Blå
30. När skrattade du senast? Inatt
31. När grät du senast? Vene

 

Jag utmanar Kenza, Blondinbella och Katrin Zytoblablabla :) HAHAHAHA

 


Hoemail?

Jag uppdaterar så mycket så jag mår illa.

MEN det hindrar mig inte. Jag tänkte bara berätta jag är L-E-D-I-G imorgon. Det går verkligen inte att beskriva med ord hur underbart det är.

Något som är kul är när man skriver in sin mail, t.ex hotmail, så skriver man hormail. Det händer mig alldeles för många gånger, och varje gång kan jag inte låta bli att fnissa till för mig själv. Ska jag vara ärlig så kan jag till och med skratta högt lite då och då. Beroende på hur störd eller trött jag är såklart, inga andra psykiska problem.



I have to Wiki this

HAHAHAHA jag gjorde nyss en dagens.

Jag gick in i duschen, totally naked... Trodde jag.. Tills jag känner duschdroppar landa på mina sockar. Dock hann jag reagera väldigt snabbt så det blev igen större skada. Men ändå. HAHAHA FAIL!


Jag är glad! Och nervös. Camilla: "Ja e glad å nervös!" Ni: "Varför?" Så säger ja inte ;pPPpPp. HAHA nä fan vad kass. Jag har även för ett tag sen avnjutit en underbar middag vilken bestod av korv made in Pilsner by Bullen. Underbar karl det där, vet någon om han lever än? Inte alla som kommer på att göra världens godaste korv kokad i pilsner. Haha skoja, vet inte ens om det är det som är grejen, varför heter det Pilsnerkorv? I'M GONNA WIKI THIS SHIT OUT!...


.....

..

Jaha. Kul. Min bästa vän och älskare har idag svikit mig för första gången. De förklarar inte varför det heter pilsnerkorv. WTF!!!!! SKÄRPNING! (But I still love you Wiki)...



Tack för maten Bullen!

Battery

Skrivaren.
Jävlas.
Med
Mig.
Då är allt i vanlig ordning med andra ord. Idag kom nedräkningen upp i skywalken, kändes mäktigt att sätta upp dom. Haha nu ljög jag, jag hängde inte ens upp dom, jag tittade på och njöt. Innan det hämtade jag prövningspapper som jag skulle skriva på och skicka in. HAHA kul att syon skrattade när hon fick reda på vilken kurs jag behövde göra prövning i.
- Vilken kurs är det du inte har klarat?
- Nk..
- HAHAHA hm, jadu.. Jag får se om jag har kvar några prövningspapper.

Nu var det inte så att hon hånade mig eller något, utan snarare läraren. Dom flesta vet väl vem jag pratar om, beloved Tyrann såklart. God bless henne och hennes IGbarn. Jag är ett av dem. Men jag är lika söt för det :) Pösshej!

Some kind of monster

Hm.

Såhär på kvällskvisten har jag sett på TV och skämtat omkring på MSN, HAHAHA. Sooo awesome. Sen började jag titta på Some kind of monster och efter det rann tiden bara iväg och här sitter jag klockan senare än tänkt, men det sprollar för jag är pigg. Har även hunnit skratta åt alldeles för många ";PppPp;ppPp"-grupper, HAHAHAHA så jävla störda. Älskar't. Men äh, antar väl att det är lika att gå och borsta gaddarna och försöka soooova. Alltid värt ett försök! Godnatters på er.



You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell
These times are sent to try men's souls
But something's wrong with all you see
You, you'll take it on all yourself
Remember, misery loves company

NEIN?

Kram

 

 

 


Massive failure

Igår efter vår misslyckade träning (jag stressade inte alls i onödan, DET STÄNGDE KLOCKAN 8!!!) så for jag med Rebecca och gled runt i några timmar (vi har visst ett liv, vad dillar du om!?). JAJA OKEJ REBECCA JAG SKA TRYCKA PÅ DOM ROLIGASTE PUNKTERNA, CHILLA! Jag sov iallafall hos henne, och idag började vi halv 1 eftersom Hans is stuck in Barcelona tack vare vulkanutbrottet. Tänkte bara göra som alla andra (trots att jag var först;)): att tacka Eyjafjallajökull för detta!


Åter till det roliga..
  • Jag skulle kasta ut något genom fönstret (hihi busig), och försökte öppna rutan på en knapp som liknade elhissknapparna. Jag klickar och hör hur det låter lite och tänker: "vafan!? ÖPPNA DÅ!" Så jag hetsar på knappen, och det visar sig att jag inte trycker på "upp" eller "ner", utan på: "lås" och "lås upp". Massivt fail. Rebecca skrattade..
  • När jag skulle gå och köpa nässpray åt familjen Olofsson (2 paket Otrivin) på Statoil så fick jag gå till luckan på sidan istället för att gå in i affären. Jag säger till killen bakom luckan vad jag vill ha, han blippar varorna och tar kort + legitimation. Då ska ni veta att när jag är klar med allt så håller jag i kvitton, leg, kort och börs. MYCKET för att vara mig med tanke på min bristande koordinationsförmåga och liknande. När jag sätter mig i bilen håller jag inte i nässprayen, så Rebecca frågar: "Vart är nässprayen?" "I väskan.. Tror jag?" Så börjar jag panikkolla i väskan och känner i alla fickor "VART FAN HAR JAG STOPPAT DOM!?!?" Och irrar omkring med blicken på backen och allting. Sen visar det sig att killen inte ens stoppade ut nässprayen, dom var fortfarande i affären? Så ALLT var inte mitt fel, bara hälften. Men vem fan betalar för något och sen inte ens märker att hon tagit med sig varorna?... Man kan ju undra.


No stress..?

Niklas sa något smart idag.

"Vi som har växt upp med pappa kan inte hantera  'ostressade' personer (normala personer, med andra ord)."

VÄLDIGT sant! När man bestämt något sitter jag på nålar från och med jag har lagt på luren tills man faktiskt gör det man bestämt. Helt sinnessjukt! Signe ska ringa när hon har ätit så ska vi fara och träna efteråt, och här halvsitter jag på stolen och skakar på benen som en symaskin i stress för att hon inte har ringt än? Också blir man sjukt irriterad också! HEMSKT är det faktiskt att känna såhär, hahahaha. Ni som inte är såhär stressade vet nog inte hur det är, men det är fan inte kul alltså! Jävla cpbarn jag är, HAHAHA. Nu ska jag fortsätta sitta här och vara stressad. Hejdå.

Pro-blem

Niiiice att det är söndag. NOT! hihi. Seg och tråkig dag, också är det skola imorgon. Men jag börjar fundera på om Hans kommer närvara imorgon, annars har vi sovmorgon till halv 1? Måste ta reda på det! Går ju inte upp 7 i onödan. Sitter inte i skolan i onödan. Lägger inte en tanke på skolan i onödan. Ni fattar ju liksom.

Mina inlägg består mycket utav något jag listar upp. And as we speak, så kom jag just på att jag tyvärr ska ge er en till!

Dagens problem á la Camilla:

  • Jag har ett sår i näsan. DET GÖR ONT!
  • Just i detta nu är jag sjukt kissnödig, men med datorn i famnen och nerbäddad i sängen ser jag det som ett alldeles för stort hinder för att orka ta sig till toaletten.
  • SJUKT sugen på ett tuggummi.
  • Internetet. Behöver jag säga mer?
  • Det är söndag.
  • Det är skola imorgon.
  • Ovetande om eventuell sovmorgon imorgon. Det ger mig en orolig mage. (skoja)

From the past

Jag får verkligen FRISPEL på internetet här hos mamma. Jag är van med det vi har hos pappa som INTE är trådlöst och flera miljoner gånger snabbare. Här är det handikappat och trådlöst. Det hänger sig, segar och stänger av. SÖTINTERNET, MARRY ME!!!

Sen kom jag på att vi har bilder från stenåldern på den externa, så jag kollade igenom dom. Kul har jag haft iallafall, och jag bjuder på några små bilder:

Jag hemma hos Carro för en herrans massa år sedan

 

HAHA nawww

 

Söt fjortis

 

 

 

En liten Rebecca i sina unga dagar. HAHA NI FATTAR INTE HUR ROLIGT DET ÄR ATT BILDEN ÄR DÖPT SOM: apis=).jpg. HAHA

Det var på denna tiden, om ni fattar vad jag menar. Värdelösa små emofigurer man sa NAAW åt.


Hmm..

Alltså.. Jag var inne på bloglovin, och kunde inte sluta granska deras reklamremsa..



Är det en slags bh/sportbh? Varför är den för liten? Ska detta vara sexigt?

Sen när jag fortsatte granska den så ser det ut som ett avklippt brottarlinne. Om det är så att det är något halvt nasty/naughtyprogram så skulle jag inte finna något hett med ett avklippt löksladdrigt brottarlinne, speciellt inte när det är påväg att.. Åka upp lite för långt. But still: AVKLIPPT BROTTARLINNE? HAHA!!

Sen tycker jag dom hade en rolig sändningstid. 22:10. Typ som våra lektioner är lagda på skolschemat. Helt meningslöst.

Snowy

V - TO THE - ARFÖR I HELVETE SNÖAR DET?

Det vräker ner? HALLÅ!!!!!!!!!! SVARA MIG DÅ!!! VARFÖR??

Jävla vädergudar, burn in hell. Låt mig ta över istället.

Simbaaaa

Gooooddagens!

Idag är jag snyyyyygg i håret, haha! Ser ut som ett lejon typ. Grrr.

Jag var för sexig för att få synas såhär offentligt, sorry.

 

Bra saker med att ha såhär tjockt hår:

  1. Är man i brist på kuddar så funkar det lika bra att göra en boll av håret och nanna hår istället för kudde..
  2. .. Och är man i brist på hjälmar så skyddar det liite bättre än mitt tunna slickade platta fishår.
  3. Det täcker öronen lite mer än vanligt, vilket värmer och hindrar öroninflammation.
  4. Blaha, blaha. U name it.



Give me some Gossip

Efter att jag gett upp med sovandet och skrattat klart åt dagens tidning så drog jag med Rebecca och Josse till Max. Sedan tillbak hem till mig, där vi åt. Efter det drog vi raggen, tills vi insåg att vi inte borde dra raggen, så vi gick på stan istället och fördrev tiden tills jag skulle vara på Gossip där Emelie skulle öva på frisyren hon ska göra på mig på Gesällen (?). Jag fattade först inte vad Gesällen var och vad det innebar, men det är typ ett slutprov för frisörer. Hon var miiichet duktig, frillan blev asläcker!!! Jag satt där och njöt medans hon slet med diverse produkter och tänger.

Detta är resultatet:




Jag fick typ... Många blickar när jag gick genom stan, och sen när jag satt på bussen, hahaha.

Dagens...
  • tråkigaste: Att 99 % av bussens befolkning var idioter, OCH att jag välte ut en hel skål med sallad på köksgolvet.
  • roligaste: frisyren och misslyckande med namn och citat i tidningen.

Fredagens lärdomar

Man kan ju säga såhär, att jag fick sota för min underbara sömn på 10 timmar jag fick igår. Somnade halv 6 imorse. Så jag stannade hemma från skolan i hopp om att få sova.

Fredagens lärdomar:
  • Sov inte ut de dagar du är ledig, kliv gärna upp 5 en sådan dag så du kan somna i skaplig tid inför skolan dagen efter.
  • Jag har lurat er hela mitt liv, jag heter absolut inte Lundstig, och jag är schizofren. Det är sant, det man inte vet om sig själv vet alla andra.
Ser ni? Mina två egon, Lindström till vänster och Lundström till höger. De e ena goa gubbar.

  • Stanna inte hemma från skolan i brist på sömn och i hopp om att få sova, för Camilla Lindström och Camilla Lundström lyckas inte.
  • Denna Lindström/Lundström tar inte bjästafallet på allvar och tycker allt på facebook är på skoj.
  • Rebecca startar grupper på facebook om folk som luktar illa.

Nu har ni allt lärt er något! Adjöken sa fröken.


Ny vän



Alltid roligt med nya kompisar. Speciellt en norsk liten Jan Roger som kallar sig för "Min jr". Jag är dock lite fundersam vad som kan gömma sig i länken. 0,5 karat låter som smycken eller liknande. Men det kan lika gärna vara en läderpiska med en fin utsmyckning på 0,5 karat, who knows? Klart jag vill ha en sån liksom.

Synd bara att jag och Jan Roger kommer ha svårt att konversera med tanke på mitt IG i norska. Fail :(

Dough?

Why the F blev jag så jävla trött mitt på dagen? Stört, jag var ju så pigg och glad tidigare efter min enorma sömn, och sen degade hela jag ihop och blev astrött. Skuuuumt.

Jag just nu



Hur ska ni tolka detta?
  • Jag är seg
  • Jag är slö
  • Jag är fet
  • Jag har en bulle i ugnen
  • Jag är egentligen inte en individ
    ? Nu blev ni förvirrade.

Those will be the best memories

Jag har sovit som en griiiiiiiiiiis inatt! Inte ett litet ljud har stört min skönhetssömn och jag sov totalt 10 timmar. Är på stört bra humör och ÄLSKAR våren. Det återstår bara 2039487 kg snö som ska smälta, men det drar inte ner mitt humör. Så länge solen skiner och gatorna är bara så är det ett stort framsteg iallafall!

På tal om vår och framsteg så: MP3A, flaket är bokat och pris får jag reda på inom kort, antingen reducerat eller inte. Men det lät som att det förmodligen blir lite billigare. Vi får se! Nu återstår det bara att fixa tillstånd från polisen, komma på sånger och en quote som ska hänga på flaket. En hel del med andra ord, vi borde typ.. fixa det? Hahaha.

Nyss gick jag in på Nellys feeeta rea som skulle vara bäst i världen med de bästa plaggen och bästa priserna (verkade det som på deras mail iallafall). HAHA aaaaw vad fina plagg dom hade reat ut, hur ska jag ha råd med allt? :( NAAT! Hittade ingenting. På tal om kläder ska jag snart hoppa i träningskläderna och bege mig mot gymmet. Bye!

En ful onsdag

Det kändes såhäääääär värdelöst att kliva upp i fet motvilja imorse för att tydligen bara gå på 1 lektion där jag typ satt och nickade för att jag var så trött. Ful är jag idag också. Håret stod verkligen åt ALLA håll när jag vaknade, och jag hörde inte ens klockan förrän det dånade i hela huset?! Också hade jag sånadär mysiga sovränder i hela ansiktet som bildas av att man sover hårt (på alla tänkbara sätt). Sen när jag väl skulle sminka mig så lyckas jag stöta till armen så jag målade mig svart kring HELA ögat. Clownaktigt. Sen när jag fixade till håret resulterade det BAKÅTSLICKAT i hästsvans. Groteskt ful är jag faktiskt.

Egentligen skulle vi ha MPR efter historian, men Hans var i Barcelona? Rätt kul att han i måndags hade glömt att han tydligen skulle befinna sig i Barcelona 2 dagar efter. Men han är ju inte så bright så det förklarar väl saken. Jävla kaffemonster.

Jag och min bror ska ta oss till Rosvik idag, dels för att jag har tråkigt och dels för att hon ska klippa honom, så hon får klippa mig också. Gratis e gott! Också ska jag njuta att jag är ledig imorgon. GUD vad jag älskar torsdagar. Lööööve.



Keep on rockin

Less than more

Nu e jag freeessh.  Det betyder att jag har duschat efter träningen. Idag var faktiskt en händelserik timma på gymmet.

  • Jag tar ett springband mitt framför ögonen på en kille. JAG BEHÖVDE DET MER!!!
  • På springbandet lägger någon en äggmök så det luktade APA. Måste ha varit tjejen brevid eller killen jag tog bandet av. Han kanske gav igen.
  • När jag har rott klart och ska ta mig en rejäl omgång med vatten missar jag käften och häller ut flera liter över hela mig. Jag blev blöt.

Nåjaaa. Det har slagit mig nu, att: DET ÄR MINDRE ÄN 2 MÅNADER TILLS STUDENTEN! Fyfan vad underbart.


LTU Piteå edition

Fyyyyyyyyyyy vad trött jag är. Idag var vi på LTU i Piteå med graf. Har inte riktigt fattat detdär med att det heter Luleå Tekniska Universitet i Piteå också. Äh, det gör mig ändå inte speciellt mycket klokare så det är inget att rota i.

Vet att ni alla lusläste NSD idag och försökte hitta oss, men vi var tydligen inte med. Så någon annan dag antar jag att vi pryder ett uppslag, he plir vackert! ;) Annars då? Jag tror jag ska lägga mig och se TV (kort förklarat: sova). Ni luktar illa sooo I will smell ya later. Gå och duscha. Hejdå!

Walla

Johanna tillät mig lägga in dom störda bilderna, SEXYVARNING!



Min bestis festis Sanna <3



Småpojkar



becca_hurdy_gurdy_cut



:s

It's a cat..?

MOHAHAHA här sitter jag i min lökstol och har slutat för exakt 1 timma och 20 minuter sen. Medans många andra sitter kvar i skolan till 5. Låter mer än hemskt, skulle nog sätta livet till om jag var i den sitsen..

Måndag betydde lika oproduktivt som vanligt, förutom att jag faktiskt skrev klart min writing som jag var lite (läs: mycket) sen med att lämna in. Bättre sent än aldrig :) Jag och Rebecca sov på historialektionen, hon på min axel och jag på hennes huvud. Sen ritade jag en räv bakom hennes öra. HAHAHA! Vi var trötta, okaaaj? Innan det så låg vi med Johanna i soffan. Skoja, vi halvlåg/satt i soffan och tog störda pics. Jag tror jag behöver en fet tillåtelse innan jag lägger upp dom bilderna, HAHA :( Sen gick vi och knäckte en bärs utanför skolans entré. (HAHAHA internt, sorri)

Juste! Jag, Louise, Rebecca och Sanna ska vara med i NSD imorgon. Det handlade om kränkningar via internet och vad kommunen gör åt saken typ. Rebecca sa på pricken såhär: "Jag vill att Örnens alla lärare ska bli vän med mig på facebook". Vi lär ju märka om dom uppfyller hennes önskan :) Nä, så var det inte alls. Men ni vet hur media förvärrar saker och ting? Så bli inte förvånade om ni läser liknande ord i morgondagens NSD. Vet att bilderna mitt face existerar på blev asläckra och jag gör hela tidningen till guld och att den blir såld som smör.

Beach 2010

Har letat efter en bikini på ellos hemsida, hittade en pudding som kommer göra mig till strandens pingla och ge mig den finaste brännan!


and... wait for it..


Nu återstår det bara en väntan tills det trillar ner i brevlådan. Hot stuff or what? I will set Kleopatra beach on fire.

Go!

Ho
ho
ja
ja
.

Efter att jag igår hade länsat min brors garderob på tröjor och accessoarer så drog vi iväg till Josse och Malins partey, vilket var en rolig och lyckad kväll! Slutligen kom Daniel och Emma och hämtade mig och Signe, skjutsade oss hem till staden och vi somnade gott. Eller Signe gjorde det iallafall, jag låg och kollade på TV och försökte sova. Gick si sådär, men tillslut så sov även jag som ett litet barn.

Vi vaknade kring 12 idag och startade dagen med att kolla på barnkanalen där vi fann ett fab-program värt att dö för. Det handlade om lilla Ollie och hans uppväxt, hur han tappade bort sin mamma och blev kvar som ensamt barn kring mystiska vuxna som inte ville ha honom på deras mark. Ollie var för övrigt en struts, så då vet ni vad vi har tittat på för att vara exakt.

Jag mår iallafall bra idag, endast lite seg men såååånt e livet. Hellre lite seg än helt bakis och död, right? Jag ville och träna idag, men jag fick lära mig att man inte ska träna dagen efter. NÄHÄ!!!! Låt mig ha ännu tråkigare en såhär tråkig cpdag som kallas söndag. Usch. Också är det skola imorgon. Fy bubblers, ta mitt liv någon.

Sunnyday

Gårkvällen var klart värd! :) Jag skulle ju på rockkonsert men, ah.. Jag hamnade på någon lokalfest? Så kan det gå! Ni kommer aldrig tro mig nu, men jag tog med mig kameran!!! HAHA det är faktiskt sant. Take a look.

Josse var påväg till underlandet ;)



So fuckin' heavy



Brudar som skulle till backen. Innan det blev för varmt med täckisar och liknande, haha.



Rebecca suger på Sabinas finger, yooo-mmeeey



Spel-spelande



Elin skulle till lumpen



Julen är tidig i år, just so you know.


Nu var det ju inte så att jag tog så hemskt många bilder men DET ÄR EN BRA BÖRJAN! Piz brushan.

Pride you took, pride you feel

Jag har nyss kommit hem från stan där vi har gått på ett hemligt uppdrag ;) Okej, det var inte nyss, vi kom hem för typ.. 1 ½ timme sen. Signe hann kirra mitt hår lite, så jag är liiite klar tills ikväll. I will, I will rock you (bam, bam, BAM!).

HAHA sen när vi satt här hemma och drack te så skickade någon ett sms till Signe från ett nummer hon inte kände igen, något i stil med: "Han kanske kan, när är det? :)" och störd som jag är så triggar jag igång henne att svara på detta "felsms" så hon svarade: "Klockan 15 :)" varpå hon fick svar med ett: "idag? :o". HAHA ja, det ena ledde till det andra, tills vi hitta.seade detta nummer. Så var det Linnea. HAHA FAIL! Jajajajaja så går det.


Ikväll kommer bli en bra kväll. CAMILLA GIVES YOU HEEAVYYY BABYYY! .|..| ?

Me today

Dagens outfit:


Obey your master

Känner lite såhär:
baaaaaaaaaaah. Irritation. Lite. Eller. Mycket. Where is brighthead? Where did brighthead go?

Och sen får man ännu ett svar på tal:

... Känner ni igen er?


Jag har iallafall kommit på en outfit till imorn, kommer rocka feeeett! Måste bara fixa lite saker så är jag fit for beer. Fit for party. Fit for fight. You name it.

Dim the light of an already faded Prima Donna

Här sitter jag och ryser än en gång. Alltså om man lyssnar i slutet på detta så kan man inte göra något annat än rysa. Just nu skulle jag betala miljarder för att få stå och lalla med i en såhär pepp publik med detta band framför mig. Och vara minst 100 ggr så pepp själv. LSDKMNFSDKLFMSDKL SÄGER JAG BARA!

Detta var den bästa ljudkvalitén, därav bara en bild. Men det är ljudet som räknas. O M F G!


Make it clear

Jag tänkte bara göra en (eller flera) saker klart för folk. Ingen ska ta detta personligt, vissa av dessa åsikter har ingen ens hintat om. Bara fakta, okaaaj? :)

Ja, jag ska ner till Turkiet i sommar, igen.

  1. Varför?
    Jo, för att jag trivs där. Ända sen augusti 2008 kände jag att: this is the place!
  2. Uh, det är helt sunkigt där!
    Nej, det skulle jag personligen inte påstå. Det är ju en smaksak, och jag tycker inte det är sunkigt! Annars hade jag förmodligen inte åkt dit än en gång.
  3. Ska du typ bosätta dig där hela ditt liv eller?
    Nej, det ska jag inte. Det blir förmodligen min sista sommar där, men en semestertripp eller två tackar jag inte nej till.
  4. Alltså, det är typ turkar där? Uh?
    Va? Är det turkar i Turkiet? :s
  5. Du kan bli våldtagen och bortrövad!
    Jajemen, det kan jag. Det kan jag i Bahamas också.
  6. Turkarna är äckliga och påträngande!!
    Det är upp till var och en, but still: man ska inte döma förrän man träffat på dom. De är som vilken normal människa som helst, och JA det finns störda påträngande puckon till turkar som man bara vill ge en däng. OHJA. Där ska ni inte missförstå mig. Nej, jag är inte där för att träffa mitt livs kärlek. Jag är faktiskt förlovad här i Sverige (HAHA, fake såklart men den ska jag köra på). Men jag vet folk som har träffat kärleken där nere och det är inte heller något man ska döma på förhand. Det går bra för dom, och jag är glad för deras skull att de har hittat kärleken. Inget fel på det, någonstans!
  7. Aja, hoppas du har det trevligt! :)
    Tack, detsamma:D Jag ska ha stört roligt.
HAHAHA jag kunde inte fortsätta vara stenseriös så den sista blev som den blev. Men jag ville bara göra det ovanstående klart för allt och alla. Till och med för mig själv. Ni ser ju att jag fick svar på ett påstående också. Helt sinnes vad man kan lära sig saker :D

I'm in love with this place, like it or not.


Gimme fuel, gimme fire, gimme that which I desire

Herregud, nu har lovet strax gjort sitt, och jag har aldrig mer lov i hela mitt liv. Jag som nyss gick i 5an och tyckte folk som gick i årskurs 9 var i princip vuxna individer. HAHA!

Kom på en grej, när jag satt och klickade omkring i jakt på skor. VARFÖR blir jag inte skodesigner? Jag menar, lyckas dessa, så borde väl jag lyckas?




I brist på snygga klänningar skulle jag nog kunna slå igenom där också. Kanske i stil med denna?:


What do you think? Gölligt det skulle vara att se denna pudding fladdra i sommarens ljumma vindar.

Tatt-huh?

HAHA HELT SICK!!!!

Inatt drömde jag att jag promenixade hem från skolan, och gick in på en tatueringsstudio för att boka tid för min tatuering (som jag ska göra på riktigt när jag har pengar och liknande). Då sa tatueraren att hon hade tid nu direkt, och då fick jag för mig att hon inte skulle ha nog med tid för att göra den jag egentligen ska göra, så jag gjorde några jävla KRUMELURER I ANSIKTET? Som skiftade i svart och gult? HALLÅ? HAHAHAHAHA!!! När jag vaknade fick jag panik och ställde mig fort som ögat vid spegeln för att granska sidan av mitt ansikte så det inte var förstört av någon ful gräslig krumelurtatuering. Hittade inget, och pustade ut.


Läckert va? HAHAHAHAHA

Tv-reklam

HAHA gud vad jag uppdaterar, "det är nåt som inte riktigt stämmer".. Men här kommer en nostalgitripp i TV-reklamfronten! HAHA askul!!! Jag börjar fan undra hur gammal jag är egentligen, kolla på reklamerna? FULT ALLT VAR!


 

 

 

 


Who?


Titta, en blond och en brun jag. Visst syns det att den blonda har liiiite roligare? Jamen visst är det väl så.

När man minst anar det...


Hmm.. Say no more, say no more.....

Rubrik:

Vad är huvudingrediensen i potatismos?
A: Potatis                    B: Mos?

HAHAHAHA herregud. Här sitter jag och avnjuter dagens första mannagrynsgröt, sitter fint i kistan! Annars då? Nä, ingenting händer och ingenting kommer hända. Men jag älskar ändå att det är lov, trots att det är dödstråkigt och stressande inför kommande skolveckor. Har jag gjort läxorna jag skulle göra under lovet? PFFFT, HAHA! Kommer jag göra dom? Nja, tveksamt.. Jag är även konstig i halsen. NÄÄ ÄR DET SANT, ÄR JAG LITE HALVSJUK? Hihi vad roligt. Ja, alltså, mina halsväggar är typ som sandpapper. Märklig känsla. Ljusa toner är inget jag kan ta heller, då låter jag som en tonårspojke i målbrottet :)

Crazy motherfucker är vad jag sitter och lyssnar på nu. Typ en liten tagglista inför roligare tillfällen än det nuvarande jag är insatt i (alltså boooring time), HAHA. Part-heeey!

This is not a Banana daiquiri

Innan ni smakar en Banana daiquiri, bär med er denna bild i huvudet:



Hahahaha nä, så är inte fallet. Normalt är den garanterat god (för de som gillar bananer) men, såhär gick det till:
- Can I make you a drink?
- Yes, make us something good!
- Ok
...
Njaaah.. Ganska rejält misslyckande. Kan nog bero på en packad bartender.

Face the thing that should not be

Heeey alla glada!

Idag har jag mött upp Siggy stardust på stan, där jag fick mig en ny mascara - vilket behövdes eftersom min gamla var kruttorr och inget att ha. Helt useless med andra ord! Vi satte oss även ner på Börje Olssons med en delad chokladboll och en glasflaskecola som kostade 21 jävla riksdaler! Fattar ni eller? 33 små pluttcentiliter Coca-Cola för 21 kr. Helt sinnes. Var nära att ge kvinnan bakom kassaapparaten en däng, men jag kände att jag inte hade tid med det.

Nä, så var det inte alls. Jag tog min cola och tackade hjärtligt för att hon gav mig den öppnad. Tack kvinnan bakom kassaapparaten!

Idag har jag även upptäckt 2 nya älskare som har tagit klivet in i mitt liv.
Mr. Mannagrynsgröt

En stilig mumsgröt

 

Mr. Star trac crosstrainer

Denna herre kan sin grej

 

Hahaha alltså, denna crosstrainer hade TV!!! (Det var dock brist på antennkablar eller liknande, för det funkade inte:() Och en behållare för iPod, som man kunde koppla i och se på hela skärmen. FATTAR NI ELLER!!! Dagens teknologi alltså. Såhär var det inte när jag var ung. Jag glömde dock kolla om man kunde spela Solitaire i samband med iPoden, det måste jag verkligen utforska nästa gång.

 

Soooo interesting, nu ska jag glo TV. Smell ya later.


Chicken techno

HAHAHAHAHAHAHA



Hittills är det ju typ bara jag och Rebecca som tycker den är rolig. HA HUMOR, MÄNNISKOR!!!! Ni skulle bara våga sluta titta innan ni har sett när hönan drar sina moves på dansgolvet. Alltså till typ 0:35. Sen får ni göra vad fan ni vill.

Have to have!

Jag har suttit och filosoferat såhär på morgonkvisten, och suktat efter saker jag vill ha. Sen var det ju inte i fråga om vad jag vill ha, utan vad jag MÅSTE ha:
  1. Kläder
  2. Smink
  3. Skor
  4. Smycken
  5. Hårspray
  6. Väskor
  7. Skavsårsplåster
  8. Filmer
  9. Underkläder
  10. Extern hårddisk
  11. Kosshörlurar med världens bästa ljud
  12. Kunskaper inom textilhantverk och symaskiner
  13. Sommar.

Anledningar:
  1. Jag kan ju inte fortsätta gå naken, konstigt att jag blir sjuk!?
  2. Sminket börjar tryta och jag ser ut som en treåring när jag är osminkad.
  3. Skor kan man aldrig ha för mycket av. Och nu är jag i stort behov utav studentskor. KOMSI KOMSI TILL MAMMSEN!!!
  4. Smycken är fint?
  5. Sitter inte min lugg på plats kommer jag tappa bort den i denna stad som skapades av orkaner.
  6. Väskor kan man inte heller ha för många av.
  7. Om jag lyckas införskaffa mig skor så måste man ha skavsårsplåster.
  8. Det finns ALDRIG något att se på TV. Och finns det så är det reklam 80% av tiden. Filmer är alltid nice.
  9. Mina underkläder ser ut som trasor. Vädret tar hårt på dom.
  10. Om min dator någonsin skulle få för sig att krascha skulle jag beställa biljetter till Paris för att hoppa från Eiffeltornet, pronto! Och det är väl onödigt?
  11. För att slippa gnäll om hög musik på nätterna. Va? Mina iPodhörlurar? HA-HA, sämst!!!
  12. Min studentklänning var för stor kring brösten, så den måste sys in. Och jag har inte råd med silikonbröst :(
  13. Ni fattar ju.
U-landsproblem, u-landsproblem.. Hur ska jag ha råd?


If I was a rich girl, na-na-na-na-na-na, och några na till

For whom the bell tolls

Ikväll går hela världen ut på Cleo medans jag sitter här med ett glas cola och återhämtar mig efter.. Helgen? Vet inte vad det är att återhämta sig av, tror nog att jag återhämtade mig från vardagen när jag var borta. Haha äh, sånt är livet och jag ser inget negativt med att sitta hemma och chillera. Icket! De e la gött, som Glenn hade sagt.

 

Nu fick jag tillbak dendär känslan av att jag vill ställa mig på ballen och fetvråla ALLT jag kan, bara för att jag hör på The Outlaw Torn i S&M-version. R-Y-S-E-R är bara förnamnet, GUD! MSDJKFLDSNLÖM! Så ni vet. Men mina grannar och alla andra kommer tro att jag är helt vrickad. Eller nej förresten, mina grannar kommer kalla mig dagens ungdom och ringa polisen för att jag antingen väckte dom i deras skönhetssömn tillsammans med deras misstag att somna med hörapparaten, eller att jag störde dom medans dom spelade bingo. Det blir jobbigt att bli mer hatad av mina grannar.

 

Det jag menar med mer hatad är att pensionärerna här omkring tycker att jag är lat som åker hiss från källaren till våning 2. ”Ojoj, dagens ungdomar, åker ni hiss 2 våningar?” JA, DET GÖR VI!? Sluta gnäll innan jag skruvar lös hjulen på rullatorn! Akta innan jag saboterar PRO:s samlingslokaler och häller såpa på era dansgolv samtidigt som jag tuggar sönder era kassettband med innehållet av det bästa av dansband 1936. Akta innan jag blir förtidspensionär för att jag sliter ut mig i ung ålder i trapporna. AKTA!!!!!!!!!! Ojoj, dagens pensionärer. (Jag är inte hemsk eller något, jag talar bara fakta när det gäller gnälliga äldre. Och det gick överstyr, FÖRLÅT)

 

Hear me
And if I close my mind in fear
Please pry it open
See me
And if my face becomes sincere
Beware
Hold me
And if I start to come undone
Stitch me together
See me
And when you see me strut
Remind me of what left this outlaw torn


Home

Helt galet mysigt det var att vara i stugan. Stugvistelse under påsk resulterade mat, godis, cola, påskmust, spelande, korv, skoter, snö, sol, utevistelse och allt däremellan. Underbart!

Det går aldrig att sluta skratta när man är med min familj, mina bröder är helt jävla tokiga och jag har fått ett sexpack nu såhär under påskhelgen. Inte många som har! Men jag satsar på ett tolvpack så det blev att förflytta rooompan till gymmet när vi kom hem.

HAHAHAHA igår spelade jag, pappa, Niklas, Daniel och Emma yatzy. Det var kort sagt helt jävla galet, och från början till slut var det ett totalt oseriöst spelande, så jag kan ju inte såhär på rak arm berätta vem som vann. Ingen tror jag? Daniel drog ett citat värt att skratta åt om man har stört bra humor (och om man var närvarande, sorry guys)

Fem fyror är fler än fyra elefantmyror - Daniel Lundstig, 23.

HAHAHAHAHA ALLTSÅ NI FATTAR INTE! Det slutade med att jag låg på golvet och dog. Men ah, jag återuppstod efteråt. Tur var väl det liksom. Och jag har inte så mycket mer att tillägga. Jo. Det var stört jävla jobbigt att ta igen alla blogginlägg nu när jag kom hem, och jag var nära på att ge upp. Men jag kände mig varken fulländad eller tillfredsställd när jag inte läste allt så jag tog tag i det och det är nu gjort! Tack och hej.


HAHAHAHAHA! Det här snygga mongot är numera svart efter en mysig utflykt under bilen. Cphund :D

VEM VARE?

Haha gud. Vilken hemsk dag. Hemskt tråkig, hahaha. Jag fick iallafall svar på min jesusfråga, det är ju bra att jag hänger med här i svängarna! Äh, man kan inte vara vis och klok när det gäller allt ;) (speciellt när det inte rör jesus och liknande....)

På tal om köttbullar så har jag blivit en reklampelare till facebookgrupper, men jag älskar dom! Jag slutar aldrig förundras över dom, och den senaste som ristats in i mitt hjärta är: Vem var det som skrämde Rädda barnen? HAHAHAHAHAHA FATTAR NI HUR ROLIGT DET ÄR!?!?!? Vem fan var det som skrämde dom? TELL ME! HAHAHA

Nae alltså. Jag slänger in random bilder från random årtal, enjoy!



Jag, Sara och Louise, 2008



Jag och Ribban steker, 2009



Rebecca och Sanna våldtar en stackars giraff.. Skolavslutningen 2008



Sannababy äter glass, 2008



Siggy stardust och jag, balen 2007



Jag och mina Ray ban, sommar 2007



Jag nyklippt i sthlm, 2007



Rock n' roll på Tidender, 2009



Stekare i Gran Canaria, 1999 eller 2000?



MP3A i måndags. HAHA, vet inte när detta är taget. Okej, det står ju. Skolbarn - 1997.


HAHAHA JAG ÄR TYP MED PÅ VARENDA BILD! Men det är min blogg, så stfu!!!! Jag och Rebecca har faktiskt kommit fram till att man oftast lägger in bilder på sig själv. Jag är inte ensam med att älska sig själv. SÅ DET SÅ! Imorgon drar jag till stugan och jag har köpt ett mobilt internet så jag ska kunna blogga =) HAHA SKOJA, jag kommer inte ens blogga. Trots att vi har internet. Ha en nice påsk / Easter rabbit with eggs.

När?

VÄNTA NU!!!!!


Hallå!?!?!? Jag kör på min replik nu: "Alltså.. Jag fattar inte..." som de flesta i min umgängeskrets har hört en eller flera gånger.

Men allvarligt, är jag dum eller något? Missuppfatta mig inte nu och påstå att jag sitter och fantiserar om jesus och hans vänner, för det gör jag inte. Han fanns inte. Här har vi ju ett motargument till hans levande dagar på jorden:

När fan dog han? Jo, han dog på påskafton, eller påskdagen, någon utav dessa dagar, yada yada.. MEN! Påsken flyttar ju omkring??? Han måste ju ha dött på ett datum? Jag känner mig helt dizzy nu och vet knappt utan eller innan. När dog denne skäggige man som bar klänning? Har någon ett svar till mig?


(HALLÅ DU HAR JU GÅTT RELIGION, BAAH HUR KAN DU INTE VETA? Naw suckers, kristendomen sög verkligen och jag hade väl glömt lyssna, okej? Inget jag kan göra något åt :()

April fools' day

Inatt har jag sovit som en prins! Ohja, som en p-r-i-n-s. Jag vet att jag borde skriva prinsessa, men då förknippar jag det med vår kronprinsessa Victoria, och hon är rätt ful och ser ut som en man i ansiktet. Jag är ingen girlie heller, I'm the maaaaaan!

Jag sitter här och lyssnar på en så jävla underbar låt, helt sinnes. Jag skulle vilja ställa mig på balkongen och VRÅLA! Jag ryser ända från topp till tå, det är helt sinnessjukt. Men.. med tanke på att det blir så kallt och weird att ställa sig på balkongen i bara handduk så öppnar jag nog vädringsluckan i rummet och vrålar där istället.

Nä alltså. Jag tror min pappa skulle skicka mig till psyket i det fallet, och jag orkar inte idag. Får vråla någon annan dag :)


What else? Det är 1:a april idag, och Carolines födelsedag! This is no joke my friends, she is. HAHA nä men, grattis på dig stumpan! :) Och jag ska försöka lura någon. Förmodligen min pappa med tanke på att han lurar mig varenda dag (typ att han är min pappa... Trooooligt!) haha nä, men han är en jävel på att luras och jag måste ge igen någon gång. Jag måste bara lyckas också. What the fuck pingisrack, nu ids jag inte skriva mer för jag märker att jag inte kommer någon vart. Peace, liars!

RSS 2.0