For whom the bell tolls

Ikväll går hela världen ut på Cleo medans jag sitter här med ett glas cola och återhämtar mig efter.. Helgen? Vet inte vad det är att återhämta sig av, tror nog att jag återhämtade mig från vardagen när jag var borta. Haha äh, sånt är livet och jag ser inget negativt med att sitta hemma och chillera. Icket! De e la gött, som Glenn hade sagt.

 

Nu fick jag tillbak dendär känslan av att jag vill ställa mig på ballen och fetvråla ALLT jag kan, bara för att jag hör på The Outlaw Torn i S&M-version. R-Y-S-E-R är bara förnamnet, GUD! MSDJKFLDSNLÖM! Så ni vet. Men mina grannar och alla andra kommer tro att jag är helt vrickad. Eller nej förresten, mina grannar kommer kalla mig dagens ungdom och ringa polisen för att jag antingen väckte dom i deras skönhetssömn tillsammans med deras misstag att somna med hörapparaten, eller att jag störde dom medans dom spelade bingo. Det blir jobbigt att bli mer hatad av mina grannar.

 

Det jag menar med mer hatad är att pensionärerna här omkring tycker att jag är lat som åker hiss från källaren till våning 2. ”Ojoj, dagens ungdomar, åker ni hiss 2 våningar?” JA, DET GÖR VI!? Sluta gnäll innan jag skruvar lös hjulen på rullatorn! Akta innan jag saboterar PRO:s samlingslokaler och häller såpa på era dansgolv samtidigt som jag tuggar sönder era kassettband med innehållet av det bästa av dansband 1936. Akta innan jag blir förtidspensionär för att jag sliter ut mig i ung ålder i trapporna. AKTA!!!!!!!!!! Ojoj, dagens pensionärer. (Jag är inte hemsk eller något, jag talar bara fakta när det gäller gnälliga äldre. Och det gick överstyr, FÖRLÅT)

 

Hear me
And if I close my mind in fear
Please pry it open
See me
And if my face becomes sincere
Beware
Hold me
And if I start to come undone
Stitch me together
See me
And when you see me strut
Remind me of what left this outlaw torn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0