Haber türk?

HAHA galet, jag och Rebecca ska vara med i turkisk TV ikväll. HAHAHA jag kommer knappt vilja titta eftersom det var natt, 2 strålkastare riktat mot en och män med halvtomt engelskaförråd som försökte berätta vad vi skulle svara på. Det var iallafall något om att klubbar och sånt ska stänga 12. haha, bullshit. Det blir revolution om det händer. Hejdå!

Outlaw torn

Ooooofff yaa.

Så börjar många av mina inlägg. Typ. Ikväll har vi haft förfest med Pia och hennes vänner från Norge :) Vi var typ.. 10 eller 13 pers? Mitt minne är ju begravt så jag kan inte säga exakt hur många vi var, men ah, sktisamma. Vi drog iallafall vidare till Queen's som vanligt, drack Vodkabull och gick till Hollywood där vi blev bjudna på öl. Sen vidare till Robin hood i vanlig ordning.

Just nu ligger jag och lyssnar på iPoden, d.v.s. Metallica såklart. Outlaw torn flyter genom mina öron och det får mig bara att rysa. Den får mig även att sakna hela min familj och speciellt min älskade bror så mycket att jag nästan får små tårar i ögonen, hahaha <3. Men samtidigt så älskar jag detta stället. Det har sina brister men offff yaaa, fuck it. I love it.

And if you see me strut
Remind me of what left this outlaw torn

Waolanya

Off yaaa.

Jag mår bättre, men fortfarande inte jäääääääättebra. Men det ordnar sig säkert snart med mina piller jag har fått. HAHA. Det är verkligen Turkiet <3 piller när det kommer till vad som helst. Är man lite snuvig har man "the flu". När man känner sig minsta lilla förkyld ska man åka till doktorn och ta en spruta och gärna få ANTIBIYOTIK-tabletter. Så funkar det!

Igår förfestade vi hemma hos Sandra och Ida, medans Cilla jobbade. Vi körde lite ölspel och liknande, vilket var mucho trevligt. Jag mådde lite sisådär då och då, medans jag ibland mådde helt okej. Skumt. hahaha.

Just nu har vi en liten kattunge hemma (?). Då tänker ni: VAAA? Jag är faktiskt ingen kattälskare, men denna är såååå liten och söööt. Vi har gett den lite mjölk. Halleduttsingen då. Fan vad jag pladdrar om ingenting, nu ska jag sluta. Ska bara vänta på att Rebecca ska duscha klart så ska jag göra detsamma och vänta på toapapper så man kan både go shitting and pee. Hehe. Bye.

Cok BAD

Vad gör jag hemma?
JA, VAD FAN GÖR JAG HEMMA?!

Det är inte så att jag har blivit sjuk eller? Jag menar, varför vara frisk på midsommar? Ja, varför? Så överskattat liksom. Tji fick jag för nedanstående inlägg. Fuck.

Midsommar

HAHA jahapp, det var tydligen midsommar idag!

Denna gången får jag ju faktiskt vara med och fira midsommar på ett blågult Robin Hood istället för att ligga död med en äcklig grishals. Det blir la gött, även fast jag just nu känner att det hade varit mer värt att stanna hemma. Jag kanske är trött efter 2 veckors konstant festande? Eller vad säger ni? Jag är väl lite härdad sen förra sommaren, så jag taggar nog till snart!

Igår blev det iallafall förfest med Pia och hennes vänner i en jäääättefin lägenhet på högsta våningen med en underbar utsikt över berget och stan. HAHAHA innan vi gick dit så lyckades Rebecca förstöra ett fönster här i läggan. Mitt i allt stod hon med halva fönstret i händerna och vi fick inte tillbak det. Vi fasade för vad Mustafa skulle säga när han kom hem, men han fixade det tydligen själv på typ 3 sekunder. Låt inte 3 blondiner sätta ett fönster på plats, det blir inget resultat. HAHA FAIL!


Aja baja moster maja

B to the ÄST!!!

Det är vad jag (vi) är!

Jag, Pia och Rebecca steg upp kring 1 idag och pallrade oss till stranden. Och var där i typ mer än 2 timmar! Oh yeah. Har jag inte fått färg kommer jag ta med mig min kniv imorgon och knivhugga folk. Ja, bara för att jag inte har fått färg så ska någon liten stackare få sota för det. HEHE evil grrrl.

Igår var det ett saaatttans oväder förresten! Det regnade och åskade som fan. Så det blev sen utgång, och det var nästan lite kyligt ute. Men det stoppade inte partypeople, hähähä.

Annars är det mycket fest, mellanmycket sovande och intemycket shoppande. Shoppa i denna staden är inget som ingår i min starkaste sida, det är så jobbigt. Nu ska vi fortsätta glo på Ellen-show och chilla innan det är dags för utgång igen. Livet leker, liket lever. BYE BYE!



Efes

Såhär ligger det till:

  • JAG HAR INGA KLÄDER!!!!
  • JAG VILL HA EN EFES, PRONTO!!!!
  • DET ÄR INTE DÖDSVARMT IDAG WIHOOO!
  • Jag var på beach party igår. Och såg ryssar dansa med en liten trosa på sig. Myspys.
  • Idag åkte jag taxi med en sötis som dunkade Lady Gaga på högsta volym.
Nu ger jag upp punkterna. Igår var vi och kollade på en lägenhet uppe i berget. Jag kunde typ inte andas när vi väl hade kommit upp. DÅ SKULLE MAN GÅ FLER TRAPPOR TILL LÄGENHETEN, OCH SEN LÅG DEN NÄSTAN PÅ  HÖGSTA VÅNINGEN! TJA ELLER!!! Snacka om att man inte överlever den vägen en gång till i sitt liv. Bra att vi tackade nej till den för eran skull, för jag hade inte överlevt denna sommar och då hade jag inte kommit tillbaka till Sverige igen. Nu blev ni glada att vi avstog va? HA??

Vet inte varför jag hetsar. Nu ska jag vänta på Rebecca och se om det blir någon Efes innan vi rör på fläsket. Ha det gött, baj!

Vecka 1

Turkhäääy. Japp. Här sitter vi och ser på Martha Show, dom lär oss hur man ska göra pumpaklockor till halloween. Bra att veta!

Annars är jag hungrig och sugen på falukorv (as usual........). Men det står kyckling, pasta och sås på menyn idag. Num num! Dagarna (nätterna) rullar på som vanligt och det är mer eller mindre drama hela tiden. Precis som vanligt här i Alanya. Tror jag bara skrev nu för att ha uppdaterat. För intressant var det då inte. Take care!

Cok tuz?


Jag, Rebecca och Cilla

Det tog sin lilla tid att ladda upp den här bilden, så det blev inga fler just nu, för snart måste vi röra på oss. C ya peeps. Typ. HEHE

Dag 4 japp

OFF YAAA!

Här sitter... ligger... jag med Ribbans lilldator i famnen. Vi skulle kliva upp lite tidigare idag och titta på en lägenhet. Men vi råkade ta oss upp kring typ 4. Oops? MEN hörrni, jag brände mig igår! Ganska roligt också, jag har typ vita fläckar lite här och var. Runt tatueringen är jag kritvit och sen är jag röd kring axlarna. Åh Camilla, vad intressant, berätta gärna mer!!!!! WAH.

Vad händer annars? TVn är på med engelsktalande normala program (TACK), Rebärsen disikerar sin fot, mina ben glittrar och jag är nyduschad. Jag hade önskat att jag kunde lägga ut bilder, men kamerasladden ligger hemma i någon stökig låda. Hihi.

Olm yaa

Jag säger bara en sak. Alltså. GUD VAD JAG VILL HA FALUKORV!!!!!!!!!! NU!! PRONTO! AAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(


Idag var vi iallafall på stranden ett tag, som vanligt plågar jag mig genom den korta tiden vi är där. Förresten fick jag veta igår att jag är en fisk. Vet inte riktigt vad för fisk dom syftar på, men en VÄLDIGT vit sådan. Tack. Därför var jag tvungen att gå till stranden idag, hähähä. Va? Om jag blev brunare? HAHA. Wery fanny.

Igår förresten, när vi åt kumpir på Fast food så kom en turk (tydligen) fram till mig och sa "smaklig måltid" till mig på turkiska. Jag svarade: "BITTE SCHÖN!" Jag trodde han sa Auf wiedersehen. Typ. Rebecca har väldigt roligt åt detta...

Annars så får ni gärna skicka hit en falukorv eller två, skulle inte skada om man säger så. Num num. <3


T-box!

Hej ni glada, packade och gladpackare, heheheee.

Vädret är kanon! Tror jag? Vi har inte varit ut än så I dunno. Vi ska göra oss något ätbart och sen gå och köpa välbehövliga grejer. Jag vet inte riktigt vad man ska skriva, det händer lika mycket som alltid här i Alanya, hahaha. Vi bor ju just nu som sagt med Pia och Mustafa, och denna läggan ligger inte i de områden där så många "turister" befinner sig. (Jag vet inte om jag ska kalla oss för turister när vi bor här, hahaha). Man är något uttittad när man kliver utanför dörren, fast jag är rätt van så det är lugna puckar!

Rebecca hälsar


Wäää

Ja, jag har överlevt flygresor och grejer! Även fast jag inte sov något på resan typ, men det är ju bra då att vi vaknade nyss. Underbart var det att sova, mmm! Igår gick vi först till Queens, sen Robin hood och sen till typ alla andra ställen för att hälsa på alla. Så jävla kul att se alla igen och det blev en del gratis drinkar, hehehe. Förresten så bor vi hos Pia och Musse ett tag tills vi kirrat ett eget ställe. Det är myspys!

Ikväll ska vi befinna oss på Robin Hood klockan 20.00. Undrar vad som hända skall? Den om lever får se. Var bara avundsjuka att ni inte är här, heippa!


Destination; Alanya

Nej ni. Nu är det sisådär mindre än en timma tills jag har dragit mig mot Kallax och om 2 timmar sitter jag på planet påväg till huvudstaden där vi ska spendera natten. Imorgonkväll sitter jag i värmen och zippar på en drink och dansar emellanåt. Jag kommer sakna er alla här hemma jäääättemycket. Men lugn, jag kommer tillbaka! Hihi. pussss!!!!


Norvejian?

HAHAHAHA, det finns tydligen ett ställe som heter Norje. Kul. Det ligger i Sverje. Norje i Sverje. Lol. Fattar ni eller.

Tonight's the night

O-M-G!

IKVÄLL ÅKER VI!!!!!!!!



Panic!

Jag har fått världens finaste studentpresenter både igår och idag. Älskar min familj!! ♥

Till höger om mig står min ena studentskylt lutandes mot väggen och till vänster om mig är min spegel täckt av alla serpentiner, blommor, nallar o.s.v. Det gör fan ont i mig att jag aldrig kommer få uppleva detta igen. Ah!!

Annars sitter jag och panikar. Vi drar imorgon och jag vet inte vad jag ska packa ner. Jag har mycket kvar och jag har slängt i massa tvätt i tvättmaskinen. Jag panikar även över att jag kommer sakna alla så mycket. Jag hoppas folk kommer och hälsar på oss! Det skulle ju rocka rockring. Josse har pratat om att komma ner, det hoppas jag verkligen. Sen blir jag fan besviken om inte Johanna och Elli kommer ner och röjer (Nädå, känn ingen press, iiingen press alls!!!!!! HEHEHE). NEJ nu ska jag sluta pladdra. MÅSTE göra massa. Hjelp.




Fucking student 2010

ÅH vilken underbar dag det var igår. Jag kommer vilja stycka alla som ska ta studenten alla andra år, jag kommer vara så jävla avis!

Annars så ska jag snart till mamma. Och jag har tvättat min studentklänning för hand. Det failade ju, jävla cpklänning. Det blev typ lila fläckar lite varstans av det svarta sidenbandet. Phail!!! Imorgon åker vi. Hur sjukt?



Laddad klockan halv 7 på morgonen!


Sara och Louise


Elin, Signe, Ida och Emilia


MP3A ALÉ ALÉ ALÉ


Mösskrivning


Vi lät rätt mycket...


Kvällspartaj @ Olofssons


Slutade på Olivers.

Jag vill bara göra om den här dagen. Fan att den tog slut.

R.I.P

 

Vad fan ska man ta sig till nudå?  R.I.P Lunar


---

Det blev en stressig dag ändå. Jag är inte klar heller, ska åka till Rebecca om ett tag, så ska Emmelie kirra naglar åt mig. Dom ska bli blåååa och långa! Vi lär ju märka hur länge jag lyckas ha kvar dom. Sist jag försökte ha lösnaglar låg det några i toaletten och några sprättade lös kring datorn. Eh. Jag ska försöka!


Watch out for me and my nails..

Tof-ckingmorrow

Igår var det somsagt klassfest nr. 3. Vi tränade på sången (gissar på att ALLA glömde sångpappret hos Rebecca. Inte minst jag. Fail.), fixade quotes på lakanen till flaket och hade det allmänt trevligt. Det slutade på Kafelino, STÖRT mycket folk var det där. Vi fick gå före i kön för att den var helt jävla fuckad och klämde ihjäl oss som stod vid staketet. Eller okej, staketet föll när det blev tryck men wtf, ni fattar ju poängen. Mohaha. Jag kom till och med in gratis. Jag gav en 50-lapp och fick en tillbaka. Inte illa pinkat, HAHA.

Jag begav mig iallafall hem när det stängde. Sen kom ju det roligaste, att jag skulle upp 07.25. Kan ju berätta att jag inte var bakis, men trött som ett jävla as. Så det fick nästan räknas som en baksmälla, när jag låg i tandläkarstolen kunde jag inte hålla ögonen öppna typ. Tja. Sen gick jag hem och sov godare än godis. Känner mig stressad idag, har massa att göra. Tror jag? Bye.




Fairytale

Jag ska berätta en liten saga för er.

Det var en gång 2 klasser som firade sin studentvecka med temafest i en lokal, samma lokal de befann sig i dagen före då störningsjouren kom och överraskade oss.. Temat var "jag kom precis från..."

Det fanns allt mellan rock, 50-80-tal, disco, H&M, brand, slagsmål, högstadiet o.s.v.

 

Några blev hungriga och for till närmsta pizzeria för att vrida en kebabpizza och låta andra dregla på sidan om.

 

Louise hade just anlänt från en brand.




Vi spelade "Fuck the dealer", vilket fick namnet "Fuck Emelie" istället eftersom hon fick 55 klunkar att dricka upp. Sen får ni ju lista ut om hon blev på lyran eller inte.. HEHE.



Vet inte riktigt vad denna fjortis gjorde där, men hon fick tydligen komma in på festen ändå.. SUCK, less alla blev liksom.. dah?



Vi störde för mycket än en gång, så festen förflyttades till Tunavallen. Vi spatserade in där förbi den stora skylten där en flaska och en cigarett visas vara strängt förbjudna. Hoppsan?



HELL YEAH!



Sandra and Emelie is living on the edge. Strax efter slutade kvällen. Värd var den också. Än en gång, så taggar vi om för ikväll. Skål!

Förresten så får jag inte glömma att nämna festens egna bajsman. Det stod en a-lagare utanför som var skitnödig. Glate den jäveln bjöd in honom, och där satt bajsmannen på vår toa i typ en halvtimma. Sandra sanerade toan efteråt. HAHAHA!

Temakväll

Jag tänkte igår: JAA TEMAKVÄLL!
Jag tänker nu: FAN, TEMAKVÄLL!


Självklart är det svinkul, men det är fan inte kul när garderoben är tom så man kan höra ens tankar eka i den. Och när fantasin typ ligger på backen. Det får nog bli rock som jag var förra gången vi hade liknande tema på Josses och Malins 20-års fest. Ikväll är det: "Jag kom just från...." och jag får väl vara astråkig och se likadan ut igen. Jippie. Go Camilla, go!

Let it rock

Gårkvällen var spännande. Dricka, skratt, dans, vattenpipa, musik x1000, ölspel, sms-roulette, fuck the dealer, securitasvakt. Det är väl ord som kan beskriva det hela, HAHA. Det failade tyvärr i slutet när störningsjouren av någon konstig anledning (.... hehe) fick för sig att komma och festa med oss. Eller nej, juste.. Han ville att vi skulle blåsa av festen, så var det! Så kring halv 1 var det slutfestat för MP3:orna. Och DÅ var jag bakis? Kul? Nej! Idag ska jag vara bättre på att äta middag, igår fick jag typ inte i mig nån mat.. Inte praaa. Så jag tröck i mig falukorv när jag kom hem, HAHA. Pain is temporary, falukorv is forever.

Sen somnade prinsessan så gott, vaknade kring halv 11 och mådde lika bra som sin titel, tog sig en dusch och levde lycklig i alla sina dar. Dock var hon sämst som hade med sig kameran men inte rörde den på hela kvällen. SCORE! Och nu laddar vi om för ikväll. SKÅL PÅ ER!


Raggarhunden

Crrrrazy shit



Först var jag aspepp, sen vart jag opepp, men nu peppar jag och skiter i att jag är trött som en apa, tonight's gonna be a good night!

Snow, paper, A GHOST!

Även fast klockan bara är halv 1 har jag hunnit komma fram till dagens frågor och lärdomar.

  • Angående den nya Libressereklamen. VEM FAN blir sådär tokig och glad när man ser tamponger? Inte jag.
  • Finns det något sorgligare än sista Vänner-avsnittet? Svar: Nej.
  • Är man ledig, vaknar man klockan 06.14 och inte kan somna om då? Svar: Ja. Tydligen. Ville slita av mig håret. (Lugn, det sitter kvar på huvudet)
  • Men när man somnar om efter sisådär 4 timmar så sover man jävligt gott. Mmmm!
  • Tiden går saktare när man längtar efter något. Det är ju konstaterat.
  • Pappa är göllig!!!!

All the crazy shit

Jag har nyss tvättat lite som ska ner i resväskan, och bränt en skiva till imorgon när vi ska till lokalen! Det blev inget brännbollande. Synd. NOT! Brännboll är inte riktigt min grej, hähähä. Va? Om jag har lugnat ner mig angående nedanstående inlägg? Jorå, det är lugna kamelpucklar (tänkte bara variera mig lite med tanke på att jag skrev dromedarpucklar förra gången).

Läskigt lite tid är det kvar till den stora dagen och den stora dagen nr 2. Alltså studentdagen och avresan till Alanya. Ni har väl inte missat att jag ska ta studenten snart? Och att jag ska till Alanya efteråt? Nä, tänkte väl det, jag har ju bara nämnt det i varenda inlägg sen jag föddes typ. HAHA.

Vi på fredag


I'M MADLY IN ANGER WITH YOU 2

F
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA
A
A
A
A
N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mitt Illustrator CS4 har gett upp. Jag har avinstallerat, dampat, dragit mig själv i håret, installerat, skrikit, hetsat x 1000. Och jag fixade nytt. Funkar det? NEJ! Då inser jag nu att jag måste ha CS5. VAD ÄR DET FÖR FEL, SLUTA UPPDATERA ERA JÄVLA PROGRAM, HELVETES FAN SATAN I GATAN, GE ER!!!!!!! För ALLT inom illustrator på min dator och liknanade är i CS4, och ni som håller på med såna här saker vet att när man öppnar typ en CS4-fil i, vi säger CS5, så läggs ALLA lager ihop. Så det är typ omöjligt att fortsätta jobba med dem. Tack Adobebögar, ni har gjort mig jävligt arg. JAG SKA SMISKA ER SÖNDER OCH SAMMAN ERA MOPPSKALLAR, HEJDÅ.


RIP

Billionaire

ÅH, imorgon kör studentveckan igång! Vi har planerat in hela veckan och den ska bli så jävla awesome. Inga tvivel finns, för.. jag är ju faktiskt med. HAHA! Awesome som jag är, det blir ju inte bättre alltså. Imorgon ska vi spela brännboll och leka lekar med andra klassen. Fan vad jag ska ta vara på denna vecka nu, den kommer bli så jävla bra.

Annars så... är det söndag. JIPPIE! Inget på schemat och det blir ju inte tråkigare än så. Jag kommer nog mest bara sitta och vänta tills det blir imorgon, hahaha. Juste, tandläkartid på torsdag 07.50! Roligt va? Pigg och glad med fin andedräkt, dom kommer ju typ skicka hem mig. Haha nä, men jag ska faktiskt försöka flytta på den. Det är bara det att jag måste dit innan jag åker. Får se hur det går. Nu ska jag fortsätta döda tid, bye.

Haircut

Alltså.. Kul att det är strååålandes sol när man vaknar. Sen när man går ut visar det sig att det fortfarande är istid. Efter någon timma regnar det och sen tar det 3 sekunder så är det sol igen. Och sen regn. Sen sol. Också orkanvindar hela tiden på det. Jävla myskoväder, hahaha.

Annars så har jag hunnit klippa mig. Jag har lugg igen, weeeho! Endast för att jag inte ska se ut som en snopp när jag har studentmössa. Sen måste jag stoppa upp den igen när jag kommer till Alanya, för annars ser jag ut som.. Eh. Jag vet inte.. Någonting, luggen blir iallafall sjöblöt. Det är inte snyggt. "Har du nyss kommit ut ur duschen?" "Nej, det är svett." Ni fattar ju liksom. So fresh you can taste the sweat.

Balen 2010

Ååh, alla var så fina!!! Tyckte bara synd om alla tjejer som stod och frös i sina klänningar, det var rätt kyligt faktiskt. Hoppas allihop har jätteroligt ikväll! Självklart har jag knäppt kort (vadå självklart? jag tar aldrig med mig kameran.. PISK PÅ MIG ibland!) så ni ska få se några stycken.


Mina pinglor



Hanna och Erik var coola som fan och anlände i en buss, hahaha!



Här anländer dom!



Sandra och Dennis



Rebecca och Linus (heeelt hopplöst att fånga blickar när 34893 människor fotar)



Sanna och Andréas



Emma och John



Sandra och Hanna



Hejdå! /Pappa

Prom

Vädret kan ju slänga sig i väggen, om det regnar när alla fina balister (bildade ett eget ord helt sådär random, hej och hå!) går och minglar i parken så får ju som sagt vädergudarna med mig och göra. Ska bli så kul att se hur fina alla är, jag längtar!!! Hahahaha. Min söta papichulo ska ju skjutsa dit Rebecca, Linus, Sanna och Andréas i sin jobbarkompis bil. Nice. Han har lovat att jag ska få åka en runda eller 5 nu i förväg, och den ska då fan vara nercabbad OCH DÅ FÅR JAG VÄL FAN BLI FÖRKYLD IGEN, JAG SKA! Jävla skitväder, kan det bli stekande varmt igen eller? Kom igeeeen.

Någon gång före 18.00 ska jag iallafall befinna mig i stadsparken och titta på alla. Kul ska det bli! Heippa.

Not so long to go

Gissa vad jag har börjat med!?....



JAAA! PACKA! Haha, alltid lika kul när man ska packa och tänker: "Den här kommer jag aldrig använda. Så jag stoppar ner den iallafall!".. Jag vet att jag inte kommer använda det där linnet, men täääänk om jag ändå får för mig att jag vill använda det. Så det får självklart åka med. Så är det typ med halva mina packningar när jag ska någonstans. Värdelöst, HAHA. Sen när jag väl är på plats så blir det: "Och HUR tänkte jag när jag packade ner det här!?".. Så ere. Nu har nu fått gå en rundtur i Camillas hjärna när hon pratar med sig själv också, mysigt va? Alltid något att ha med på CV:t! 9 days to go, Camilla Lundstig gillar detta (Y). (Camilla Lundstig är den där paddan i väskan som hänger läpp). Piz.

Money, money, money

Jag fick en liten hjärattack idag, av en bra anledning. Jag letade i mitt lilla kuvert där en 500ing har legat och smygit sen i julas, men den jäveln har fan hittat sig en partner! Det låg 1000 riksdaler i kuvertet!!! Jag var ju bara tvungen att skrika rakt ut. Men det gör mig inte rik för det, idag har jag bränt kring 700 kr eftersom jag nyss även har bunkrat upp i studentdrickat. D-y-r-t. GULP. Gillar inte riktigt att jag måste låna pengar av mig själv från sparkontot, speciellt inte när jag typ ska dricka upp dom. HAHA.

That party last night

Då har man hunnit vara på malmudden, dricka rosé vin, vara på kafelino, sova, ätit studentlunch, varit hos tandläkaren, köpt förköp till studentkvällen, gått en runda på aporusket och köpt ringar. Inom loppet av snart ett dygn. Hehehe.

Gårkvällen var trevlig, vi började på malmudden och drog vidare till The Corner i någon timma, tills Kafelino öppnade. Sjukt mycket folk var det, så det var sjukt värt! Och idag har jag mått prima. Precis så det ska vara! Men nu har jag handlat Resorb till studentveckan så jag slipper må som en överkörd jävla nisse dagarna efter. Värt.












Make it like a party

Ikväll smygstartar vi studenten litegrann med klassen.


Och såhär ser jag ut idag... Tror jag?

Just so you know

Har glömt berätta för er....



  • Jag har anorexia...
  • Och sillisar.
Såja. Nu har jag berättat det iallafall.

Sista from another mista

Tack för att du är världens bästa. Sistaaaah!


9 ve 11 gün kaldi

Chiiiill dag. Vi hade redovisning i graf, sen skrev jag ut saker till portfolion och sen var jag klar med grafisk kommunikation 4-ever. (Tror jag väl?). Sen gick jag och åt en glammig lunch som kallades tacosoppa. Jag vet inte hur ni andra gör, men har ni potatis till tacos? Nä, tänkte väl det. Men skolan har iallafall, kul för dom :)

Annars har jag bara chillat hos Rebecca, vi lagade middag och.. åt kakor typ.. HAHA. Pappsen har lagat min resväska idag, lyrre! Inte så lyrre när vi märkte att handtaget man drar i följde med hjulen på rymmen mellan Stockholm och Luleå, men det går att dra i lilla handtaget så det är lugna dromedarpucklar. Känns underbart. Ledig imorgon. Avslutningslunch 13.00 på torsdag och efter det tandläkaren. Chilldill hela livet. Nästan. Inte. Lite. Hejdå :)

Winelicious

Nu behöver jag lägga ner exakt 0,0 knop i skolarbeten. Verkligen, 0,0! ÄLSKAR'T! Min grafprotfolio är städad och klar, nu är jag redo för jobb minuten efter jag har skickat in CV och portfoliomaterial. HAHA, vilket skämt. Jag kommer sitta på en rutten filt, enarmad och smal som ett snöre med en pizzakartong över huvudet till hösten när jag inte har jobb eller pengar. Hittar ni mig på gatan kan ni skrika "KLIPP DIG OCH SKAFFA ETT JOBB!". Roligt va. Nu ska jag supa mitt egendesignade vin. Kanske blir utkastad. HAHA vilken liten luring jag är. Bye.

Seal it


Detta är jag i mina bästa dar

RSS 2.0