Happiness

Så. Jävla. Glad. Hade varit ännu gladare om jag fick dela glädjen med min syster

Sho breeeee

Startar med en hälsning:



Idag har jag och mamma varit på stan i Piiiiite. Hittade mig ett par jeans på Bik bok, och tydligen när man köper jeans fick man välja en valfri vara upptill 199 :- som man fick på köpet. Haha kul när kassabidrädet sa det till mig och jag uppfattade att man köpte något för 199, så jag stod och tackade nej i typ 1 minut innan jag insåg att jag måste ha förstått allt fel när dom verkligen försökte tvinga mig. HAHA trög blondin.. Så det blev en t-shirt till, och sen fick jag en present på köpet också? Rena rama julafton ju. Det var iallafall ett par örhängen, helt ok alltså!

Fint! Köpte mig (okej mamma köpte mig) sminksvampar också, HAHA ni ska se mina jävla Ica Maxi-svampar, dom smular typ sönder när man tittar på dom. Lol.

På tal om lol:

lol
|
/ \
Normal

lol
|
( )
Hjulbent

lol
|
{}
Klen
Snart blir det att äta grillat. HEJDÅ!

-

I need to escape to a special place

The lapp

HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!!!

Jag gick nyss igenom en liten låda som alltid stått på mitt databord. Och då hittade jag en lapp, som jag inte vet varför jag har sparat, men det var väl tur för HAHAHA VAD DET ÄR KUL!

Historian om the lapp:
Efter ett tandläkarbesök (tandregleringen dessutom) 2008 tror jag det var? så går jag ut till väntrummet för att ta på mig min jacka. I vanlig ordning så stoppar jag ner händerna i fickorna när jag kommer ut och hittar något som jag iiiinte hade i fickan före tandläkarbesöket.

En lapp. Såhär ser den ut:



Klart jag blev smickrad och så, men jag höll på att DÖ av garv. Och ja det är lagligt att skriva om detta i bloggen och lägga ut bild på lappen när det är 3 år sen. Inte så att personen läser min blogg antar jag. Men HAHA det var bara ett så jävla roligt ställe att få lappen på.. Tandregleringen liksom. HAHAHAHA gud vad jag och Rebecca har skrattat åt detta. Jag ska fan spara lappen så jag kan få mig ett till gott skratt om 3 år. HAAAAAHAHAHA

-,-

Upptäckte nyss en sak, jag som tagit över mammas spotify.

Jag gillar inte riktigt att låten "Om sanningen ska fram (Vill du ligga med mig då?)" är med på hennes Maria lista. Och har en guldstjärna.. Hmm....

Fattar inte riktigt heller varför datorer ska starta om efter uppdateringar och installeringar. Väldigt onödigt. Sen tycker jag det vore onödigt av pappa att bränna upp min resväska som fortfarande ligger på golvet, NÄSTAN uppackad. Väldigt, väldigt onödigt. Att folk ska överreagera så.

Funny shit 2

Sofie berättade en så JÄVLA rolig vits.

Två verktyg tittade på tv.
En såg.



HAHAHAHAHAHAHAHAHA ÄLSKAR!!!!!!!! Ni som inte tycker den är rolig är SÄÄÄMST!

FVC

NU!!!! Mina nära och kära och er andra, ska jag strax fara och träna för första gången på typ mer än ett halvår? Kul. Konditionen ligger väl på minus och musklerna har pyst. HAHA kul detta ska bli att se.

Slog dock sönder handleden nyss, jag trodde jag var en fjäder och skulle slänga mig i sängen, men det fick vi ju bevis på att jag inte är. Vem fan gör så? Jo JAG!!!!! Failad människa.

Funny shit

Nu är jag oficiellt den roligaste bruden på facebook.



Får se hur länge till jag vill vara rolig.

Igår var en viktig dag, och imorgon är en viktig dag . Igår hade jag velat vara i Göteborg, och imorgon vill jag vara i Turkiet. Och Luleå? Nä, där vill jag inte vara alls.

BIG NEWS

Skulle skrämma er, klart jag inte har glömt att...........




MITT HJÄRTA FYLLER 20 BAST IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥ Det firar hon med öl och falukorv.


Det gillar vi!

Amaaazing

Tja.

Igår åt jag Subway för första gången på.. mer än 3 månader. Det var gött, den vita kakan satt som en smäck, nooom! Det betydde iallafall att jag hälsade på Josse som jobbade, och inget fick mig att längta tillbak. Förutom kakorna, hehe..

Sedan bar det av till henne där vi såg 2 filmer, Letters to Juliet (typ den finaste filmen jag sett!!!!!!!) och The switch. Sen agerades det nattaxi och sen drog jag hem och chillade.

Idag är planerna: yok. Pappa, Niklas, Linus och 1000 andra pers kommer hit och gör vår lägga till ett casino, kul. Jippie.

Synes. /Tjejen med galet spännande uppdateringar om hennes galet spännande liv

Rollercoaster

Hej!

Nu är jag normal igen tror jag. Hade en fett rolig dröm, alla bilar och vägar hade bytts ut mot berg och dalbanor. Men, det mindre roliga var att det inte gick att stanna eller hoppa ur? Alla bara åkte runt hela Luleå hela dagarna, så jag mådde ju typ illa när jag vaknade. Snacka om att livet var som en berg och dalbana.

Nåja. Det bästa med dagen är att jag har sovit så jävla gott! Var härligt utvilad när jag vaknade, och det älskar jag. Ska strax slå på en film och gosa ner mig i sängen med en kopp te. Sen kommer jag nog vara vaken halva natten men äh, det är nog värt. Höres!

P.s. FYFAN vad söt voffsing. Vill fan äta upp den. Nästan.


Psycho

DKSGNDSFKGNDFIOLGNDFKÖSGNLDNSGNJDFOGNDFKLGNSDKJGDFMGSDLN!!!!!!!!!!!!!!


Tänkte bara starta med en varning, detta inlägget är inte ens värt att läsa, baaaara så ni vet. Så, varför skriver jag det ens? JO FÖR ATT JAG MÅSTE, OKEJ!!!!!?

Det är så SJUKT kallt i mitt rum att jag inte har någon känsel i mina fötter för att dom är som isbitar. Vädret SUGER och det är typ höst? FUCK!!! Jag pallar inte med mig själv för att jag är en fet jävla pmskossa, helst av allt skulle jag bara vilja rymma ut ur mitt egna skinn men jag har försökt och det var tydligen omöjligt. Happ, värt. Not. Nu finns det bara en, EN!!!! plats jag vill vara på, och det hjälper inte att Sorma kalbim strömmar ut ur högtalarna. Inte ens det tar mig dit.


Nä, fyfan vilken skitdag. Och det har inte ens hjälpt att jag har ätit 90 % av den. Nä inte det, och det har inte hjälpt med mensvärk heller. Inte saknad heller. NEJ DET HAR INTE HJÄLPT!! HEJDÅ



(VÅGA!!! ringa psyket.) ("Haha" ibland får jag fan till det)

Nu kööör vi

WOOP! Anna räddade min kväll igår, det var nice! När vi köpte godis och cola på kvantum insåg jag att jag hade mindre än 45 kr på kortet, det var mindre kul eftersom hon bakom kassan tänkte: vilken fattig liten jävel! Japp, sant. Men vad fan vet jag, det var ett lulekalas i helgen, förklarar väl allt? Note to myself: Gå inte på nästa års lulekalas, you're waaay too old, "girl".

Sitter och väntar på att mamma ska vässa saxarna, nu ska långhåret bort! Lite iallafall, höhö. Sen får nog sneluggen en chans till. På återseénde mina friends och ofriends!

DOH!

Vilket äckligt väder, hade LÄTT kunnat lägga mig ner och sova i flera år. Pallar iiikkkeeeee vara på dåligt humör!!!!!! Det finns ingenting att göra och INGENTING händer. Det hade väl ändå kunnat hända något för 5 minuter? Typ en polis som stoppar en bil utanför mitt fönster? Vill ni ta hänsyn till mig så kan ni ju komma till min gata och göra något olagligt. Se till att passa på när polisen är i farten, plz.

Skämt åt sidan.


Hör av er om något kul händer!

Med ovänliga hälsningar //Camilla. (Ta det inte personligt)

Lk

 

Umgås med Göran, Anders och Ove. Om ett tag blir det middag och sen ska jag och aporna på party! Ha ett nice lulekalas allihop, och ni andra får ha en suparhelg (hehehe)! Woop woop!


Ursäkta svordomarna

Gjorde en gammal vanlig dum ovana, vilket jag inte skulle ha gjort.

Jag har pepprat mina friendz med meddelanden, som ser ut typ såhär: SHIIIIIIIIIIT FATTARU ELLLEEEEEEEEEEER NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ 499 LULE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och så vidare.

Ni fattar antingen allt, eller ingenting? JA jag jävla fan i helvete hittade en biljett Luleå - Antalya imorgon tur och jävla retur för 499 RIKSDALER!!!!!!!!!!! HATAR mig själv för att jag ens tittade. Jag måste straffa mig själv.

NÄ DET HÄR VAR FAN INTE KUL!!!!!!!!!! Brb straffa mig själv hejdå.

Jaha, ni ville veta varför jag ens skrev det här? JO, för att ingen av mina vänner svarade när jag skrev??? Vad skulle jag ha gjort då? Va? Va? Va? VA??? VAAAAAAA

Umeyo

Nu eee jag hemma!

Astrevlig helg i Ume(å). På fredagen åt vi grillad kyckling (gött trots att jag vridit i mig minst 3948 kycklingar denna sommaren...), drack vin och myste på Wester/Savrans balkong. Lördagen startades med fiske, vi fick fan en del abborrar, nice som fan! Mindre nice att jag fick den minsta :( Jaja, shit happens when you go fishing naked. På kvällen blev det grillat igen, och massa vin + turkisk peppar! Neeees, jag fick även en tupering i håret som hette duga av systrarna Wester, aldrig har mitt hår haft kvar tupering efter 1 timma och inte efter en dusch heller! Haha crazy ;) Sen blev det utgång, mycket trevligt!

Igår blev en mycket seg dag, vi åt pizza och andra onyttigheter framför en käääss film som hette "Twelve", och sen "Burlesque" som var fett bra!

BLABLA tog jävligt mycket energi att skriva det här, är FETT jävla irriterad och nere nu så jag orkar fan inte skriva mer. Men min helg var iallafall kung, tack miccis och alla andra ♥

RSS 2.0