WOOOP

WOOP WOOP!!!!!

Inatt är sista jobbpasset. Känslan går liksom inte att förklara. UNDERBART!!!!!

Inget valborgsfirande idag, det gjorde vi igår. Chill hos mig med Reb, Farre och Anna. Stackars Anna var jättesjuk och nykter, hahaha :( Och snart åker vi båda åt samma håll fast åt andra håll när vi är åt samma håll (lol) så vi får passa på att umgås nu sista veckan! Nu lät det som sista veckan ever, HAHA men på ett tag iallafall. Vi kom random på igår att det hade varit gott med öl och cider så min räddare i nöden Niklas, a.k.a min broder, fick äran att dra till Storheden och köpa lite åt oss. Heheheheee varsågod på den!

Tanken var att vi skulle sitta på ballen hela kvällen, sen började det regna men vi satt ändå på ballen typ 50% av kvällen i dom tjockaste dunjackorna vi hittade. Normalt? Jofan.


Reb och Farre var raaaaaave


Taxfree

Huhuhuuu, sitter och dreglar över taxfreekatalogen jag fått i mailen. Synd bara att den typ är oanvändbar med tanke på att jag är född så jävla sent och bara är 19 jordsnurr. Schyst av mina föräldrar, verkligen.. TACK SÅ MYCKET!!!!!!!!

Still counting

4 dagar kvar.
12 dagar kvar.



ÅH jag blir lyrisk över att jag avslutar ett helvete snart, fy fan vad skönt. HELT. JÄVLA. UNDERBART!!!!!!!!!!! Håll med mig nu förfa-aaan!

Näruuu. Om 4 timmar ska jag befinna mig på jobbet. Innan det ska jag gå ut med ett monster till hund. (Inte Gizmo faktiskt) Jooooobbigt vaaa?

Loca

Finns det något härligare än bra väder? Svar: NEJ! Har suttit på ballen med en kopp cay och solat benen + facet. Men jag och min rastlöshet gick in efter ett tag.

Kliar i fingrarna, har hittat GALET billiga DIREKTFLYG!!! Finns det något jobbigare än att mellanlanda? Skulle inte tro det. Fråga inte varför jag hetsar hela tiden. SOLEN GÖR MIG HEEEETSIIIIG!

Vi får se vad dagen bjuder på. Sista veckan med jobb startar på tisdag. Det kan fan inte kännas bättre! Det enda jag kommer sakna är mitt, Rebs och Farres teamwork. Precis som jag saknar mitt och Jojes teamwork. I said boom boom boom let me hear you say weehoo, WEEHOOO! COME ON YOU GUYS, SAY WEEHOO!


Så, vad kom vi fram till?

  • Det finns inget härligare än bra väder.
  • Det finns inget jobbigare än mellanlandningar.

E ni me yao, in the club yao

HAHAHA ASSÅ jag och Reb har fan spårat i våra förkortningar. Det börjar med v.lök (=vitlök) och har fortsatt med förkortningar i bokstäver hela tiden. Våra sms ser typ handi ut.




HAHAHAHA FAN VAD ROLIG JAG ÄR!!!!! Hade jag varit nån random hade jag lätt velat vara vän med mig.

pk = pusskram
ss = sov sött
hi = hörs imorn

HAHAAAAAAAAHAHAHAA
herrå

WAZZUUUP

TJABBA TJENA HALLLÅ LIIIIRERS!!!!!!

Glad påsk på er, till att börja med! Ät ihjäl er idag.


Igår var vi på Allstar. Som enligt mig söööööög. Fast det kan ju ha berott på peppen och alkoholintaget. Och då menade jag att mitt alkoholintag inte existerade, för jag kände typ inte av det för 5 öre. Väääääärt. Jaja, det blev hemgång vid 2 iallafall och då satt ett minimål från max finfint i magen kan jag ta och berätta! I skrivande stund sitter jag och har såååån lust att gå ut på ballen och sola benen. MEN den delar inte med sig av så mycket sol nu. Kanske sen? Den som lever får se.

Sitter även och äter k.s till frulle. (Korvstroganoff) GÖÖÖTTT!!!! Nu ska jag gå och måla ägg och äta lite godis.


Skoja.



Emodagen

Tja lirare!

Först ska jag gratulera er emos på emodagen. Grattis grattis!

Hahahahaha kul påsk, jag brukar alltid fira den i stugan med min familj med skoter, grillat, osvosv. Men i år kände jag inte för stugan, så igår blev jag lämnad här i stan. Ringde min mor och hörde om jag skulle åka dit och fira påsk. Nä då ska dom till Storklinten. "Men du kan ju följa med om du vill?" HAHA JAG? I STORKLINTEN? I EN HUSVAGN? NEEEEEEEEEEEETACK!!!!

I och med detta känner jag att min familj kanske tycker om mig mindre mycket ibland. Okej det är mitt eget fel när jag inte vill följa mer till urskogarna. Men inte ens en god liten matbit fick jag mig här hemma :( Inte ett påskägg heller. Känns väl inte sådär hippt att fylla ett påskägg åt mig själv? Neeeee.

Äh. Kanske jag köper mig en engångsgrill och sätter mig på huk och grillar en flintastek mitt emellan lägenhetshusen på påskafton? Kan det bli bättre? Neeeejrå!

Dream a little dream

Åh jag drömde en sån underbar dröm inatt.

Jag, Reb, Miccu och Jennifer vandrade längs gatorna i Alanya påväg till deras lägenhet i otogar. Den jävla biten var så jävla plågande samtidigt som den var helt underbar, det var lagom cp-alanya-värme som faktiskt var behaglig,  cpstörda försäljare som säger störda saker man bara skrattar åt och vi pratade om allt knasigt som hänt kvällen innan.

När vi äntligen vandrat fram till lägenheten har dom byggt om hela deras hus till en apelsinfabrik. Detta hade dock Miccu och Jennifer glömt berätta för oss, men dom bodde där uppe i apelsinfabriken ändå. Gratis apelsiner fick dom också som tröst för att stå ut med allt oväsen. Okej, tänkte vi.

Vi förfestade som vanligt med en Votka 1967 och några Efes, åt apelsiner och körde ölspelet. Vi plingar på taxiknappen som nu hette "Portakal taksi"...(?).. Vi åkte med en taxichaffis som hade med sig hela sin familj i bagaget? Och blev avsläppta i hamnen. Sen fortsatte våra "krogrundor" precis som vanligt, med vodkabull, specials, rape me, lite mer vodkabull. Fast food klockan 3 med cay och cigg.


Jag hade dödat för att spola tillbak dessa underbara nätter. Men jag vill helst inte utsätta folk för att bo i en apelsinfabrik eller sitta i en taxi med en hel familj i bagaget. Fast går det inte att byta ut så.. - okej!


En efes i otogar-läggan


Kramgoa chäjär

Coconut

En gång hade jag en msn två gånger.

Jobbade idag också till 17, efter det så... dödade jag tid och drog iväg till Reb. Kom nyss hem. Jappjapp! Är faktiskt ledig alla dagar denna veckan förutom på onsdag. Är det ju skrivet på schemat iallafall, men ni vet ju hur det är.. Vi har ju typ jour på vårat jobb eftersom man blir inringd minst 39 gånger varje dag.

Köpte förresten ett par sandaler i torsdags. Varierade mig lite och köpte.... ett par EXAKT på PRICKEN likadana som jag hade förra året. Samma märke, samma butik, samma storlek, samma färg. Fan vilken rolig tjej jag är, galeeeet! Borde få pris.

Nu blir det väl att sova, är galet trött. Men oddsen på att jag sover inom den närmsta timmen/timmarna är inte höga. Min hjärna går i högvarv när jag ska sova nu för tiden..


Life is a coconut. You have to break the hard boring husk to get the exciting part of it.

Oooops

"I wouldn't call it having trouble sleeping. I would call it having trouble thinking way too much" -True story.


Hade kunnat döda en kossa imorse, GAAAAAH vad trött jag var!!!! Har jobbat till typ halv 4, taggen var ju inte på on, om man säger så. Off x1000. Ska även jobba imorgon. Weeei. JAJA pengar!!!!


Sämsta bloggaren atm, japp! Vet inte vad jag ska skriva. Trodde för övrigt att dendär tjejen som låtsas ha brittisk accent (fail) i "Satellite"-låten sjöng:

"I even peeled my tomatoes for you, I did it just the other day"

...men hon sjunger.

"I even painted my toe nails for you, I did it just the other day"


Tänkte väl, vadå skalade tomater? Och varför igår? Snacka om att förbereda tomaterna i god tid isåfall? Fett skum tjej. Men i slutändan verkar det ju som att det var jag som var den skumma tjejen. Happ. Reb har haft roligt iallafall!

Fuck

NOLL energi. Huvudet har garanterat sprängt sönder tidigare. Fyfan vad ont i huvudet jag hade, jag skakade sista halvtimman när jag jobbade och sen började jag må fettttt illa. Kul.


Men konstigt att man inte har någon energi och har ont i huvudet när man är arg från att man vaknar tills man somnar. Sen vaknar man arg igen. Man hinner inte ens ta igen sig på sina lediga dagar... som.. vänta.. MAN INTE ENS FÅR VARA LEDIG PÅ!


Fuck allt. Fuck out. Längtar härifrån.

Tuesday from hell

Hej
och
hå!

Idag vaknade jag på ett utav de sämsta sätten. Inringd till jobbet en dag jag egentligen skulle jobba på, men blev ledig, men sen blev jobbdag ändå. Okej? Halv 8 blev jobbdagen oficiell också. Efter sisådär högst 3 timmars sömn. Jag började egentligen inte förrän 11 men med den ilska jag hade i kroppen gick det absolut inte att somna om så jag åkte dit lite tidigare i brist på annat att göra.

Allt gick fel. Jag var asful, försökte ordna till det med lite smink men det gick ju jättebra. NAAAT, seriöst, idag är jag sveriges fulaste tjej. LÄTT. Fick dressing i håret precis innan jag tog en kund också. Orange dressing. Okej? Den kunden fick smaka på min hostattack som inte gick att få stopp på också? Fan vad fräsch tjej. Juste, iPoden hade dött också. Bussresor utan musik är något sänt från helvetet, helt seriöst. JÄVLA DAGJÄVEL!!!!!

Fisk till middag också. Passade ju bra med tanke på att jag typ ser ut som en fisk idag. Eww. (Vad är det som luktar fisk och är 1 mil långt? Tjejmilen. HAAAAHAHAHAHAHAHAAAHA)


Ps. Nike-spotifyreklamen???? VADÅ N-I-K-E?? N-A-J-K UTTALAS DET!!!!! Jävla svennar.

herrå

CRAZY

Alltså jag ska lära er en grej:

Det nya, bättre, finare, snabbare, exklusivare, underbara msn... ÄR BARA 1 UTAV DE ORDEN JAG BESKREV DET MED: NYTT! INGET JÄVLA ANNAT, DET ÄR HELT JÄVLA VÄRDELÖST OCH INTE ALLS VÄRT ATT ENS ANVÄNDA, DET BUGGAR SOM FAN OCH FUNKAR ALDRIG. SER JU HELT HANDIKAPPAT UT OCH GÖR EN GRÅHÅRIG FÖR ATT DET ÄR SÅ SEEEEEEEEEEEEEEEGT!!!!!!!!!!!

Annars då? Reb kom till Rosvik igår med diverse onyttigheter (kommer snart rulla fram, synd) som vi tröck i oss framför bb, dator, gh och efterlyst. Fett, bokstavligt talat. Vaknade 1 idag, rullade hem kring halv 4 och har sedan dess reparerat och installerat om det där helvetet som kallas "msn" sisådär 194 gånger. Fortfarande samma skit. BLIR JÄVLA GALEN!!!!!!!

Hann bli arg för samma sak man blir arg för varje dag också. Inte ens en ledig dag får man avnjuta utan att bli förbannad.


Slutsats: Håll er till det gamla msn.

Gold

Kul lördag. Det mest spännande jag har gjort är att se big brother. 2 avsnitt till och med? En lördag som skrivs till historien, läääätt!

Igår blev det fläskfilé, potatisgratäng, beasås, sallad och fetaost hemma hos Anna. + lite 3 apor och vodkabull på det, det var niiice. Det som är mindre kul är att jag hostar upp mina inälvor snart, inte okej. Anna passade på att prata med Turkiet i 2 timmar inatt, normal tjej. HAHA!!!!! Inte heller okej.

Inatt blir det jobb med Ruby, taggad till 0,2%. Hade ju kunnat vara mer lockande. Jaja, cash is king! Imorgon bär det säkert av till moder jord, det mest jobbiga är att... JAG ÄR SÅ GALET RASTLÖS DÄR BORTA ATT JAG KNAPPT VILL ÅKA DIT!!!!!! Snällaaaaaaaaaaaaa.

Ledig på måndag också. Hur värt? GULD VÄRT!

<--- Måndag


... eller..

<--- ..Måndag?

Välj själv.

TJA

TJA, har ett nytt huvud, coolish.

Så kul, alla gör om sina bloggar totalt, men jag byter alltid bara huvud. Har för kort stubin för att hålla på med koder, that's why brushan!

I had it all one time

Haha fyfan, tycker synd om er. Skriver världens sämsta blogg, när jag väl skriver så klagar jag och jag bjuder ALDRIG på bilder. Konstigt när jag fortfarande endast har webcambilder på mig själv och Reb eller alla Turkiet-bilder som jag redan visat 238929 gånger från rätt väg, upp och ner, framlänges, baklänges.. ja ni fattar. (HAHA så skyller jag på det, jag är för övrigt sämst i världen på att ens ta bilder och lägga upp bilder. SMISK MÅ JAG HA!)


Idag har  jag varit leeeeedig, det firades med storkok @ Olofssons crib. Asgod mat, naaammm. Har gått upp minst 30 kg sen igår. Härligt.

Har inte fått min deklaration? HALLUUUU, typ alla andra har förutom jag!? Lol? Har skatteverket tappat bort mig igen eller? Minns när vi flyttade 2008 så ringde dom typ mer än ett halvår efteråt och frågade vart jag bor egentligen, för dom hade inte mig på någon adress? HAHA TACK!!!! Har tydligen bott under ett träd där ett tag. Mitt liv är verkligen spännande utan att jag vet om det. SCORE!

Nuuuu villlll jag bort. NU!


Jag vill ha soooooool (även fast jag är sämst på att sola wohoo)

Sick n' tired

Har faktiskt överlevt lördagen, tro det eller ej! Min pappa hatade mig inte och gav mig mat, därefter blev jag lite mer människa än jag var innan.

Vad har hänt sen dess? Jobbat idag. Olikt. NAAAE! Börjar typ bli förkyld eller något. Sandpapper i halsen och låter som en man. När jag tog min första kund idag lät jag som Bengt Magnusson. Inte direkt det min kund var beredd på, men vad gör man åt saken??

Jo, näsherpes har jag också. Eller nåt. Har värsta såret i näsan, fett ont??? Vad gör jag åt det??? Aj? Några tips?


Nä, nu ska jag fortsätta tänka och försöka bli trött. Kunde ju inte undgå en powernap när jag kom hem idag, GALET skönt var det. Värt som fan.

Såja. Då vet ni att jag låter som Bengt Magnusson och har "näsherpes". Kul va? Japp japp bye!

Död

VARFÖR GÖR MAN SÅHÄR MOT SIG SJÄLV??????????


Ska aldrig mer dricka!!!!!!

Förfesten var apnice, Allstar sög, köpte mig en jävla vodkabull för 98 kr, den smakade bajs. Bajs för 98 kr, värt.. NOT!!!!

När vi plågat oss igenom kanske 1 timma på Allstar drog vi till The Corner. Dom stängde 2. Sugigt! Efter dendär bajsdrinken jag köpte på Allstar började jag må jätteilla, så jag gick hem. Vaknade klockan 13. Visste inte att någon körde över mig inatt? Tydligen.. Det var ju tråkigt.

Funderar på om min pappa verkligen hatar mig, för maten är inte klar än. JAG MÅSTE HA MAAAAAAAAT!!!!! Nä, när man mår såhär finns det ingenting som säger att man ska göra mat själv, ABSOLUT INTE! Tänk på det nästa gång. Hejdå!

Hadiiii bye



HERRÅ!!!!!!!!!!!! Tråkigt att jag tog en gammal bild men jag tror att jag oftast brukar se ut sådär. Elleeeeer?

PAAAAAARDY

SKÖÖÖÖN..T!

Slutade 4 för att Joss tog över då, hihihi! Bäst! Kändes så jävla bra att jag ville moona från Reb's bil inne i stan, men jag fick inte? Jävla torrbollar..

Ikväll blire pardey med massa brudar, fett nice!!!!! Längesen jag var ledig och fick festa utan att kliva upp före fan. Känns så jävla bra. TAGGAD!!!!!!!!!!!

RSS 2.0