Fairytale

Jag ska berätta en liten saga för er.

Det var en gång 2 klasser som firade sin studentvecka med temafest i en lokal, samma lokal de befann sig i dagen före då störningsjouren kom och överraskade oss.. Temat var "jag kom precis från..."

Det fanns allt mellan rock, 50-80-tal, disco, H&M, brand, slagsmål, högstadiet o.s.v.

 

Några blev hungriga och for till närmsta pizzeria för att vrida en kebabpizza och låta andra dregla på sidan om.

 

Louise hade just anlänt från en brand.




Vi spelade "Fuck the dealer", vilket fick namnet "Fuck Emelie" istället eftersom hon fick 55 klunkar att dricka upp. Sen får ni ju lista ut om hon blev på lyran eller inte.. HEHE.



Vet inte riktigt vad denna fjortis gjorde där, men hon fick tydligen komma in på festen ändå.. SUCK, less alla blev liksom.. dah?



Vi störde för mycket än en gång, så festen förflyttades till Tunavallen. Vi spatserade in där förbi den stora skylten där en flaska och en cigarett visas vara strängt förbjudna. Hoppsan?



HELL YEAH!



Sandra and Emelie is living on the edge. Strax efter slutade kvällen. Värd var den också. Än en gång, så taggar vi om för ikväll. Skål!

Förresten så får jag inte glömma att nämna festens egna bajsman. Det stod en a-lagare utanför som var skitnödig. Glate den jäveln bjöd in honom, och där satt bajsmannen på vår toa i typ en halvtimma. Sandra sanerade toan efteråt. HAHAHA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0