I have a dream

Jag vill…


Vakna upp alldeles sjöblöt i svett i sovrummet klockan 16.00 och hälla i mig resten av det varma vattnet som stått hela natten i det kokheta rummet. Pina iväg till kylen, säga: ”I helvete heller att jag ska äta ett jävla stekt ägg till!!!” och gå hungrig därifrån till vardagsrummet där man tillbringar resten av dagens ljus med Pia, Rebecca, cigg, Rachael Ray, Martha, Ellen DeGeneres, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother och lite slagsmål med Metin såklart.

 

Sedan inser man att magen kurrar alldeles för mycket, går ut till Mert Market precis utanför dörren för att köpa 2,5 liters cola och vatten, och börja göra något ätbart. Sätta sig i soffan och äta maten som antingen bestod av pasta eller något med smak av kött/kycklingbuljong. Fortsätta döda tid vid TV:n och sedan gå ut till Mert Market än en gång för att köpa Küp-vinet, en sprite och nya Murattis. Gå in i huset, försöka få upp den där tröga jävla dörren med nyckeln, hälla upp dricka och vänta på kvällens inbjudna (vilka oftast bestod av Cilla och Ida eller Micaela och Jennifer).

 

Sätta på sig det där jävla sminket, försöka hitta något att ha på sig, gärna i svart eller vitt så svettfläckar inte syntes, vilket resulterade i jeansshorts och något slitet linne man redan använt 100 gånger. Hälla upp vinglas efter vinglas, spela pyramiden eller ölspelet, ta på sig de sönderanvända skorna och gå till taxistationen och skrika: ”TAXIII!”. Hoppa lullig av vid busshållplatsen vid Ev-restaurant, försöka gå över vägen utan att bli överkörd, ignorera alla jävla försäljare på vägen till Queen’s, sätta sig och invänta sin vodkabull som gärna blev 3 eller fler tillslut.

 

Fortsätta till Hollywood, Havana, James Dean och alltid slutligen Robin Hood där det alltid väntades gratis.

-”What do you want to drink?

-“What do you think?

-“BIR TANE VODKABULL! HADI!

 

Efter stängning sätta sig på Fast food och dricka ayran, sluta med çay och en cigg, promenera hem med Ömer och Ufuk och lyssna på Ufuks konstanta tjatter.

-”But Camilla, listen!

-”Lan, I have been listening since you came here.”

 

Komma hem, sitta i vardagsrummet, ta sista ciggen och eventuellt titta på djurprogram med en Mustafa som visar sig ha stort intresse för vilda djur. HAHA. Och tillslut lägga sig i det kokheta rummet än en gång, somna på en sekund och veta exakt hur morgondagen kommer se ut.

 

 

 

 

 

Jag fucking saknar det till tusen.


Kommentarer
Postat av: pia

Men altså... Ser jo ut som jeg har tatt kokain på det bildet av meg jo! =(



"...titta på djurprogram med en Mustafa som visar sig ha stort intresse för vilda djur" HAHAHAHAH!

... You know this animal? Blah blah blah...

2010-10-05 @ 01:50:29
URL: http://pialiv.blogspot.com/
Postat av: camilla

men neeeej!! du är jättesöt ju! :D HAHA ja, mustafas blivande arbetsplats: zoo. skulle passa perfekt!

2010-10-05 @ 11:59:12
URL: http://lundsteeg.blogg.se/
Postat av: camilla berge

haha, fyfaen så jeg savner alanya nåå :(

2010-10-05 @ 13:33:16
URL: http://beinspired.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0