Klappmongon på banken

Hahahahaha jag orkar inte.

Fixade bankkort till ö för ca 2 veckor sedan. För 1 vecka sen ganska exakt fick vi hem ett upprivet brev med kortet i. Creepy tyckte vi och kände att det var lika bra att beställa ett nytt eftersom det lika gärna kan ha varit någon som tagit kortnumret och koden som står bakom kortet. Därav går vi till banken och beställer ett nytt kort. Sedan kommer vi även på att internetbank är en bra idé - bankrunda nr 3.

Under dessa dagar får vi även koden till kortet i ett brev, som vi blir tillsagda att spara till det kort som komma skall. Det slutar med att vi igår fick det nya bankkortet, och upptäcker att kuvertet med en slags säkerhetslösning har lite klister på baksidan av rutan där koden står, är helt igenklistrat och förstört. Dock tror vi att vi kommer ihåg koden och går till en bankomat STENSÄKRA på att vi kommit ihåg rätt.

Gjorde vi det? Neeee. Så bankomaten sväljer kortet HAHAHA.. 4 bankrundor och 3 kort på MINDRE än 2 veckor. Så. Jävla. KUNG. Så mycket har knappt jag varit på banken sen jag föddes...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0