Töntigt inlägg med recept
Knark.
Visste inte hur jag skulle starta inlägget, så det fick bli såhär fint.
Tänkte till att börja med svara på en kommentar, om hur jag gjorde min lilla fake(bokstavligt talat)-osmanishgryta! Känner mig som fetaste tönten som skriver såhär men BRYR MIG INTE!!!! (Jo det gör jag visst..)
(Kul om någon osmanishgryta-mästare läser detta nu, HAHA fail)
Till att börja med så skriver jag absolut inte några speciella mängder utav något, ögonmått är det enda jag kan. Bästa läraren är jag, nästan så att jag borde skriva en receptbok.
JAJA SKA JAG KOMMA TILL SAKEN NÅGON GÅNG?
Till det har jag ris! Superenkelt och supergott. Nammmm.
Såja, då har jag skrivit världens sämsta förklaring på en gryta och känt mig som en fet tönt. Men hoppas ni tyckte det var lärorikt ändå. Hehe..
Nu skrev jag så mycket att jag inte orkar skriva om min dag. Jag har jobbat. Ledig imorgon. Livet äger när man är ledig. Hejdå!
Visste inte hur jag skulle starta inlägget, så det fick bli såhär fint.
Tänkte till att börja med svara på en kommentar, om hur jag gjorde min lilla fake(bokstavligt talat)-osmanishgryta! Känner mig som fetaste tönten som skriver såhär men BRYR MIG INTE!!!! (Jo det gör jag visst..)
(Kul om någon osmanishgryta-mästare läser detta nu, HAHA fail)
Till att börja med så skriver jag absolut inte några speciella mängder utav något, ögonmått är det enda jag kan. Bästa läraren är jag, nästan så att jag borde skriva en receptbok.
JAJA SKA JAG KOMMA TILL SAKEN NÅGON GÅNG?
- Jag börjar med att hacka tomat (ganska många tomater), lök och paprika som jag sen steker i olja (stooor mängd) tills det blir ganska välstekt. Sen slänger jag i köttet som jag skurit i bitar (nötkött eller helst lammkött, men är man svenne som mig går det bra med fläskkött såklart, dah) och låter det steka tills det blir genomstekt.
- Sen kryddar jag detta ganska rejält med salt, peppar, chili (nu råkade jag ha någon turkchilikrydda hemma som passade rätt bra, men som jag såklart råkade missbruka. MISSBRUKA INTE FÖR BÄSTA RESULTAT!!!) och sen är det mest bara att smaka sig fram. Bara för att jag är svenne så stoppade jag i liiite matlagningsgrädde och creme fraiche. Men endast för att jag är svenne, inget annat.
Till det har jag ris! Superenkelt och supergott. Nammmm.
Såja, då har jag skrivit världens sämsta förklaring på en gryta och känt mig som en fet tönt. Men hoppas ni tyckte det var lärorikt ändå. Hehe..
Nu skrev jag så mycket att jag inte orkar skriva om min dag. Jag har jobbat. Ledig imorgon. Livet äger när man är ledig. Hejdå!
Kommentarer
Postat av: Anonym
hahahaha tack så mycket, jag lovar att inte be om några fler recept så slipper du skriva fler töntiga inlägg :D
Postat av: Linda
hahahaha tack så mycket, jag lovar att inte be om några fler recept så slipper du skriva fler töntiga inlägg :D
Trackback